- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Kızlar o zaman 1 ocak cuma günü 1/10larımız ile burada olalım :) Şimdi 1/2 cozutma günlerimiz bol bol enerji olsun ama kilo olarak gelmesin, tadını çıkarmaya bakalım. Hepimize musmutlu ve fit bir yıl olsun inşallah.
Güzel dileklerin için sağolGirLookingForLove kuzumm :) İstiyorsan darısı başına diyelim. :)
İnşallah kuzum istiyorum, istiyoruz da şartlar elvermiyor maalesef. Hayırlı Zaman'da diyelim :))
2016 hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirsin, enerji dolu bir yıl olsun inşallahsizleri seviyorum. Artık çok daha iyi olacağızZZZ
Aynen Canım benim :)Canımm, hayırlısı olsun diyelim. Deminki mesajda da yazdım geç olsun güç olmasın. O an insana kötü gözüken şeyin altından büyük bir hayır çıkabilir bilemeyiz. Tevekkül şart :)
Bana enerjili geldi gibi bu yıl hadi bakalımm
Super gidiyorsun sende ! Spor isi mukemmel !! :)
Bende bu sabah tartida 51.5 gordum, yani baslangicdan beri - 2.5 ve ilk hedefe 1.5kg kaldi !! :)
Ama, amasi var, sanki gücüm azaldi....
GirLookingForLove ve Vernalagnia sizlere bi soru :
Simdi ben butun kilolaim henuz vermedim, ve sorunlu bolgem gobegim. Bacaklar ve popo kismi icin bolgesel hareketler yapmam gerek, yapmasamda onu anlamis durumdayim
Ama gobegim için soyle birsey okumusdum, yaglari kayip etmeden (kardio yardimiyla) gobek bolgesinde kas calismak gobegin daha buyuk gorunmesine neden oluyormus... Sizin dusunceniz nedir bu konuda ?
Evet spora güzel başladım, böylece devam etmek hedefim :))
Gücün azalmadı, seni deniyor bakalım pes edecek mi diye! Etme sakın! Süper gidiyorsun aman diyim.
Canım bence o bahsedilen yağ kaybı olayı senin vermen gereken 1,5 kiloluk bir durumda değil de daha çok 10-15 kilo fazlası olanlar için geçerlidir diye düşünüyorum açıkcası ben. O sebeple bölgesel çalışabileceğini düşünüyorum ama bu konuda daha bilgili birileri varsa ve bizi aydınlatırlarsa seviniriz.
Günaydın günlük.
Bu sabah süper bir kahvaltı yaptım. Ardından iş yerine gelince, Adana'dan gelen bir tatlı ikram edildi, ondan yedim. Gün içinde bu tür bir şey yenecekse sabah saatlerinde yenilmeli, genel kanı da bu yönde. :) 8de yediğim bir şeyi, akşam 8e kadar hayli hayli yakarım gibi gözüküyor.
Yeni yılın ilk pazartesisi bereketli olur umarım. :)
Eki Görüntüle 1734869
Sağdaki yeşil arkadaş haşlanmış pazı :) Dolapta görünce canım çekti
Super gidiyorsun sende ! Spor isi mukemmel !! :)
Bende bu sabah tartida 51.5 gordum, yani baslangicdan beri - 2.5 ve ilk hedefe 1.5kg kaldi !! :)
Ama, amasi var, sanki gücüm azaldi....
GirLookingForLove ve Vernalagnia sizlere bi soru :
Simdi ben butun kilolaim henuz vermedim, ve sorunlu bolgem gobegim. Bacaklar ve popo kismi icin bolgesel hareketler yapmam gerek, yapmasamda onu anlamis durumdayim
Ama gobegim için soyle birsey okumusdum, yaglari kayip etmeden (kardio yardimiyla) gobek bolgesinde kas calismak gobegin daha buyuk gorunmesine neden oluyormus... Sizin dusunceniz nedir bu konuda ?
Afiyet olsun kuzum ağzım sulandı valla tabak bomba !Mutlu haftaların olsun <3
Canım şöyle izah edeyim sana biliyorsun ben uzun süredir iyi kötü sporumu yapıyorum, bir düzenim var. Kilomda hedefime çok yakın zaten 47 den aşağı , 50 den yukarı olmak istemem. Ama buna rağmen bacaklarım hala yeterince zayıf değil. Göbeğim de dümdüz değil :) gel gör ki benim vücut yapım yani genetiğim böyle. Belim incecik, üst vücudum çok zayıf, yediğimde pıt diye bir göbek çıkar ama spor yaptığımda gördüm ki göbek gayet düzleşebiliyor, bacaklar dahi inceliyor. En azından kalın da olsa taş gibi sımsıkı oluyor ve rahatsız olmuyorsun. Hatta incecik bacaklar hayal ederken bu halini sevmeye başladım. O yüzden Vernaya katılıyorum. Zaten kilolarımız ideale yakın. Ben açıkçası yaz ayları hariç kardiyo fazla yapamıyorum soğuktan falan ama kilom sabit, vücudum da sımsıkı oluyor. Karnım şuan taş gibi evet hafif göbek var ama üzerine gidince kayboluyor. Ben sana limon kürü öneriyorum, sporla destekleyince dümdüz karna sahip oluyorsun :)
Ooow fena gaza geldim
Cok guzel anlatmissin vallaha siir gibi haha, insanin gidip hemen spor yapasi geliyor :)
Peki o zaman, zarari olmadiginin kanaatine variyorum, ve yeme icme duzenim tam oturduguna gore artik spora gecebilirim diye dusunuyorum :)
Limon kürü derken, yogurtla beraber olanmi ?
Süpersin e bu kadar iradeye kısa sürede kilo verdin, kısa surede de vücudunu şekle sokarsın eminim
Haha şiir gibi mi ay gülesim geldihayatımın aşkı olmuş artık bu iş görüyorsun
Evet canım 3-4 yk yağsız ya da yarım yağlı yoğurda yarım limon+pul biber. Yatmadan önce yiyorsun sabaha prrr tuvalettesin
Olacak olacak olacak 40 kere söyledik artık olsun bir zahmetAslinda wc sorunum yok ama, olsun onuda deniyeyim bakalim :)
Haha evet ya sen sporla resmen ask yasiyorsun, banada nasip olur insallah... Haha aylardir "darisi basima" modundayim bir icata gecemedim yaa
Olacak olacak olacak 40 kere söyledik artık olsun bir zahmetBi yarım saatcik ayırabilirsin hadi ama :) ocak sonu vücut ölçülerimi tekrar alacağım işte o Zaman büyük fark göreceğiz eminim artık o Zaman da devam etmemezlik edemezsin yoksa bozuşuruz, kızarım
Oh oh benimki de girse keşke. Biz de spor yapıyoruz sadeceOoww çok korkdum ama simdii
Tamam bu aksam basliyorum !
Zaten annemde diyet girdiBeraber yuvarlaniriz artik
Oh oh benimki de girse keşke. Biz de spor yapıyoruz sadecehatta tam şuan koca pilates topuyla yanımda biz de böyle yuvarlanıyoruz kolay gelsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?