- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Cok tesekkur ederim canimm :)
Ya ben seni çikaramadim ig'den haha kimsin? hangisisin ?
Valla süpersin süper B BitterCikom
Bu gazla aynen devam. :) Ki güzel tabaklar hazırlamak insanı daha da motive ediyor. Sağlıklı yiyecekler pişirmek, yeni tarifler denemek falan çok güzel
vernalagnias şeklinde ismim canım, paylaşım yapmıyorum ama takip ediyorum :)
Kesinlikle eat less değil, eat better olduğunu idrak ettiğimiz takdirde bu iş hallolur :)Eat Better!
Buna bittim.
Ve tabii ki "We Can do it!"
Kaldı mı 8 dirennnnn kuzummm
Eki Görüntüle 1727510
Bu sefer bunu söylemek istemiyorum. Bu sefer iyi ki başlamışım demek istiyorum! :)
... MOTİVASYON ZAMANI ...
Eki Görüntüle 1727509
Eki Görüntüle 1727511
Ne güzel bir histir muhtemelen, hiçbir yerden çıkan bir fazlalık olmaması :)Yakında bu hissi tadıcaz
GirLookingForLove B BitterCikom Gel vatandaş, motivasyon zamanı :)
Eki Görüntüle 1727510
Bu sefer bunu söylemek istemiyorum. Bu sefer iyi ki başlamışım demek istiyorum! :)
... MOTİVASYON ZAMANI ...
Eki Görüntüle 1727509
Eki Görüntüle 1727511
Ne güzel bir histir muhtemelen, hiçbir yerden çıkan bir fazlalık olmaması :)Yakında bu hissi tadıcaz
GirLookingForLove B BitterCikom Gel vatandaş, motivasyon zamanı :)
Canım süpersin ya.
Kesinlikle artık bir şeylerin bilincinde olmamız, dur diyebilmemiz bunlar ömürlük kazandığımız özellikler.
Keşke millet olarak çok daha duyarlı olsak beslenme konusunda. Ama gel gör ki çok geniş bir mutfağımız var, yemek kültürümüzü dünyanın hiçbir yerindeki mutfaklara değişmem. Bizzat anavatanında tatma fırsatı bulduğum hiçbir yiyeceği Türk yemeklerinden daha fazla sevmedim bugüne kadar. Bu da bizi 1-0 önde değil geride başlatıyor :) Düşünüyorum da çocukluktan son 3 seneye kadar falan porsiyon nedir bilmezdim yani pilavlar falan kepçe kepçe konardı o tabağa. Anne dolduruyor, baba dolduruyor çocuk ne yapsın :) vücut müsaitse tabii ki kilo alır, tabii ki bu resimlerdeki hatunlar gibi olamaz. Ama çok şükür ki biz bunun farkına varanlardan olduk. Dediğin gibi eninde sonunda o hiçbir yerden yağ fışkırmayan vücuda kavuşacağız :)
Yalnız o kızı kıskanıyorum şuan benim belim nerdeyse onunki kadar ince ama öyle uzanıversem göbeğim önden gider yukarıya bakar böyleNeyse artık halledeceğiikkk. Çok konuştum sanırım ben bir gideyim artık.
Sana son sözüm: Lütfen artık bölgesel hareketlere başla. 15 dk cık yahu
Hellüüü. Bakın durum şu, 1-2-3-4-5 dikkat et, biraz ver 6-7 (haftasonu) cozut başa dön.
Vücut mal olsun, irade sapıtsın, motivasyon saçma sapan bir hal. Ben kaçamak yaptığıma üzülmüyorum asla, değmiyor olması ve sonrasında battı balık yan gider mantığında olmam sinir bozucu.
NEYSE.OLSUN.BANANEEE!!!
Bugün yeniden, 1/10 diyeceğim, kime ne ki :) Elbet bir gün oldu diyeceğim, elbet bir gün ideale inip, mükemmele ulaşmak için savaş vereceğim. Ama süreci hızlandırmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?