Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Günaydııın.
Bir bardak suyun ardından kahvaltım,

1 haşlanmış yumurta
1 orta domates
2 siyah zeytin
2ye yakın Altınbaşak yulaflı kepekli bisküviye krem peynir sürdüm

Günaydııın.
Bir bardak suyun ardından kahvaltım,

1 haşlanmış yumurta
1 orta domates
2 siyah zeytin
2ye yakın Altınbaşak yulaflı kepekli bisküviye krem peynir sürdüm

Eki Görüntüle 1616505
Afiyet olsun canım nasıl lezzetli ve sağlıklı bir tabak olmuş ya. Çok acıktım hemen kahvaltı yapmam gerek :) altınbaşak üstü peynire bayıldım. Ekmek için güzel alternatif

Afiyet olsun canım nasıl lezzetli ve sağlıklı bir tabak olmuş ya. Çok acıktım hemen kahvaltı yapmam gerek :) altınbaşak üstü peynire bayıldım. Ekmek için güzel alternatif
Çok teşekkür ederim sana da afiyet olsun kuzum.

Her zaman ekmek yiyesi gelmiyor insanın, aslında üstüne beyaz peynir ile daha sağlıklı olur tabi ama o kadar da olsun. Çok yakışıyorlar birbirlerine

Çok teşekkür ederim sana da afiyet olsun kuzum.

Her zaman ekmek yiyesi gelmiyor insanın, aslında üstüne beyaz peynir ile daha sağlıklı olur tabi ama o kadar da olsun. Çok yakışıyorlar birbirlerine
Ayyyy çok canımı çektirdin kızzz Ben bunu ara öğün yapayım en iyisi bugün. Bütün paket biter herhalde

Ayyyy çok canımı çektirdin kızzz Ben bunu ara öğün yapayım en iyisi bugün. Bütün paket biter herhalde

hahaha Ara öğün için de ideal bence, Şimdi altınbaşakların küçük paketleri çıktı 5 tane var içinde, bir tane de pınar beyazın küçük peynirinden alacaksın, al sana mis gibi ara öğün.

O küçük paket iyiymiş duydum ama bulamadım yakın çevrede :) neyse artık şimdilik kendimi dizginleyeceğim bir şekilde

Eveet öğleden önce uyku bastırdığı sıralarda yine sade Türk kahvemi içtim

Öğlen
1 tabak bolca kuru fasülye
3 yk pilav
1 küçük kase yoğurt
1 yk kadar da kısır diyelim tadına baktım.

Akşama da sanırım taze fasülye var, fasülye çeşitlerinden gideceğim gibi gözüküyor. :)
Ara öğün planım, aralıklarla light sütlü kahve ve bir dilim karpuz şeklinde.

Yemek şişirdiği için şu an sade soda içiyorum.

Ara 15.00
Bir kupa Light sütlü kahve

Ara 16.30
1/3 simit (içini çıkararak yedim)
1 üçgen dilim karpuz

Akşam yemeği saat 21.00a kaldığı için çılgın gibi acıktım

1 dolu tabak taze fasulye
Yarım dilim tam buğday ekmeği
3 yk pilav
Yoğurt - domates - salatalık

22.30 gibi bol yeşillikle 2 çiğköfte yedim :)

Blogilates beginner day 4 ✔
30 days challenge Butt lift day 3 ✔
30 days challenge flat ABS day 3 ✔
30 days challenge tigh slimming day 3 ✔

Spora devam, karbonhidrat bugün biraz fazla kaçtı, yarın dengelerim :)

Öğleden önce sade Türk kahvesi

Öğle 12.10
2 ince dilim rosto köfte
göbek-roka-az havuç ile salata (küçük)
domates-salatalık ile salata (küçük)
1 küçük kase yoğurt

Salatalar çok iyi geldi sulu sulu mis gibi, üzerlerine biraz nar ekşisi gezdirdim.

Şimdi 13.45 gibi light sütlü kahve içicem. :)

Dün sporu yapamadım. Hem zamanım olmadı hem de bir gün önce yanlış bir hareket yaptım sanırım omurgada küçük bi şişlik oldu, dokununca acıyordu. Onun geçmesi için de bi gün vermiş oldum. Dinlenme gününü öne almış sayıldım bakalım :)

Kahvaltı
Sosisli yumurta
Az yağda pişirilmiş kırmızı-yeşil biber
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 dl tam buğday ekmeği

Ara
Bol üzüm oldu :)

Acıktım ama ya, dünden beri bir yiyesim var öyle böyle değil. Dizginlemem lazım.

Altınbaşakla peynir yiyeyim en iyisi :)

3 Altınbaşak
1 karper peynir ile ara yaptım.

1-2 saat sonra 3 erik yedim.

Akşam 19.30 gibi
Bir parça tavuk
2 yk kabak yemeği
2 dl beyaz ekmek

Beyaz ekmek yemeyeydi iyiydi

Şuan yoldayım, eve varınca sporumu yapacağım. Bildirim ile gelirim :)

Ne güzel yiyorsun ya. Ben Akşama kadar iyiyim akşamdan sonra bir atıştırma ihtiyacı basıyor beni. Yeme idolüm sensin artık. Kaçamağın yok hiç. Arada bir beyaz ekmek yemek iyidir canım dert etme :). Hadi yap bakayım sporunu. Denetim geldi !

Ay kuzum valla çok teşekkür ederim ama bugün annemin doğum günüydü kaçtı gitti bişeyler. :))

Sporda da duraksadım resmen, dün de adam akıllı tamamlayamadım, bugün hiiç içimden gelmiyor. Ben biliyorum ama bi kere düzen bozulursa toparlamam zor olacaktı. Ama yarın bomba şekilde geliyorum inşallah. :)

Anneciğinin doğum günü kutlu olsun nice mutlu seneleri olsun inşallah canım
Denetim cezalar verebilir bak yarın spor bildirimini bekliyorum ! Olur öyle arada önemli olan hemen ertesinde önlem almak ki sen yarın bunu yapacaksın. Yarın Akşam spor bülteninde sendeyizzzz :)))

Çok teşekkür ederim canım inşallah! :)

Doğru diyorsun, zaten bugüne kadar ki hatam hep cozuttuğumda aman olmuyor diye bozmaktı tamamen. Aslında hayatın da bir yansıması bu. Sürekli dikkat edemiyoruz arada bir kaçıyor ve mühim olan onu telafi edebilmek. Yalnızca istediğimiz kiloya varana kadar o kaçamaklar olabildiğince az olmalı. :)

Tamamdır inşallah yarına 5. gün videosundan devam. Yarım oldu çünkü tamamlamak, kaldığım yerden devam etmek isterim. :)

Bekliyorum yarın bültene

Günaydıııın.

Yeni bir hafta, taze bir başlangıç. :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 siyah zeytin
1 büyük kk kadar dil peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 pors. çiftlik kebabı (bakmayın kebap dediğine patatesli patlıcanlı falan bir et yemeği )
Yarım küçük kase kırmızı lahana salatası
2 yk yoğurtlu havuç kabak kavurma
2 yk yoğurt
1 çok minik salkım üzüm

Afiyetler olsun kuzum sana yine sağlıklı beslenmenin dibine vurmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…