Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Afiyetler olsun kuzum sana yine sağlıklı beslenmenin dibine vurmuşsun

Sağol canımm. Artık sağlıklı beslendiğimde mutlu oluyorum nasıl güzel bir histir bu ya. :)

Azcık kaçırdığımda da çok üzülmüyorum çünkü istesem de çok yiyemiyorum artık. Düzen oturuyor yavaş yavaş. :)

Stüdyoda gergin anlar!!!

Bir doğum günü kutlaması ve en sevdiğim meyveli pasta! Üstelik etrafta çok lezzetli bence biraz al, bak pişman olma diyen bir güruh! Asıl yersem pişman olurum dedim, haklıyım da bence. Daha dün yedim. Çarşamba doğum günüm kuvvetle muhtemel yemek zorunda kalacağım ince bir dilim de olsa.
E her gün pasta yersem ne olur bu vücut?
Şişer bu vücut.
Nolur bu vücut?
Şişer bu vücut.

Peki ben ne yaptım? 2 kuru kayısı ve 5 tane çubuk kraker ile ( kayısı baydı biraz) tehlikeyi savdım... Pasta faslı atlatıldı. Şimdi yeşil çay ile yola devam.. :)​

Maşallah bu ne irade ya !
Inanamıyorum sana Şuan :)))
Allah'ım darısı Başıma :)
Müthişsin.
Işte yol,su,elektrik olarak dönecek bunlar sana ilerde....

Maşallah bu ne irade ya !
Inanamıyorum sana Şuan :)))
Allah'ım darısı Başıma :)
Müthişsin.
Işte yol,su,elektrik olarak dönecek bunlar sana ilerde....

Ben de inanamadım. Hatta arkadaşlar, sendeki irade bende olsa şu kadar kilo verirdim vs. dediler. Hem iştahlıyım, hem de kendimi tutmaya çalışıyorum. Yemeyi severken tutmak zor şey. :)

Valla ben de seni örnek alıyorum kuzum ya.

Blogilates beginner day 5 ✔
30 days challenge Butt lift day 4 ✔
30 days challenge flat ABS day 4 ✔
30 days challenge tigh slimming day 4 ✔

Bir kaç gün boyunca yapmayınca kan ter içinde kaldım. Titredi her yerim.

Akşam için yağlı gözleme yemeye davetliyiz!

Ben şimdi karnımı doyurucamm. Sonra da sofrada usuleten bir parça yiyip bırakıcam. Bu sınavı da geçersem alkış bana. Bir insan bu kadar zorlanmaz ama yaa

Ah Canıım benim yaaaaa Allah yardımcın olsun ne denir ki buna şimdi :) Çok zor bir durum ay bir de gözleme...
Valla arkadaşların çok doğru söylemiş, hayran kaldım yani bu iradene. Benim önüme gelince yiyorum yani iradesizim
Afiyet olsun, güzel yöntem. Olabildiğince güzel doyur karnını ama ucundan azcık yiyip bırakırsan burada şapka çıkaracağım sana
Sporu da yapmış benim arkadaşım nazar değmesin

O iradeyi çoğu zaman göstersek hiç sıkıntı kalmayacak :)
Canım evden çıkmadan 3 Altınbaşak ve 1 karper peynir yedim.

Sonrasında yarıma yakın gözleme
1 bardak ayran
Bol domates

:)) bence hiç fena değildim. Belli bir süre sonra dondurma yediler ama ben yemedim, zaten ağır geldi biraz. Şükürler olsun böylece kapattım bugünü. İki saldırı oldu birinden azcık yara aldık olacak o kadar

Ayy hayranım sana eh o kadar olsun yiyeceğiz ama porsiyonları dengeleyerek :) bugün o pastayı yemeyerek o gözlemeyi hakettin zaten. Ben de boş Boğaz ders çalışırken 1 kase leblebi ve Kaju yedim. Benim gün de böyle bitti Ay benim canım Gözleme çekti yaaa. En iyisi az egzersiz yapayım ben .

Kendimizi ödüllendirebileceğimiz bin çeşit yemek var yalnız.

Leblebi baya protein içeriyormuş, ben bilmiyordum mesela gayet iyi bir atıştırmalık o yüzden. :) Afiyet olsun.

Sabah

1 çk zeytinyağı+1 kk az kaşar peynir+1 yumurta ile omlet
Yarım domates
1 Altınbaşak

Öğleden önce sade Türk kahvesi

Öğle
Sebze graten (Sebze dediğine bakmayın üstüne beşamel sos, içinde patates, havuç ağırlıklıydı ve yağlıydı biraz. Sinir oldum ama seçenek yoktu maalesef.)
2 yk pilav
yarım kase yoğurtlu semiz otu
2 tane erik turşusu

Ara
1 dl kavun
10-12 tane fındık (kabuklu fındık tek tek kıra kıra yavaş yavaş yemiş oldum. :)

Öğlen karbonhidrat çok oldu bence, akşam sebze-protein tarzı beslenmeli.

Akşam

2 küçük parça hindi pirzola çok az ketçap ile
4-5 yk taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
3 tane kakao kremalı yulaflı burçak

Bu bisküvi yeni çıkmış sanırım. Mükemmel ötesi bi lezzeti vardı tüm paketi yiyebilirdim, yemedim tabi. Hem canınız tatlı çektiğinde hem de ara öğün niyetine yenilebilir. Hazır gıda olsa da en azından tam buğday unu ve yulaf ihtiva ediyor :)

2-3 saate spor bildirimi ile dönerim :)

Blogilates beginner day 6 ✔
30 days challenge Butt lift day 5 ✔
30 days challenge flat ABS day 5 ✔
30 days challenge tigh slimming day 5 ✔

Ben pilatesi baya baya sevdim ya, çok iyi :)​

Günaydııın. Bugün benim doğum günüümm.

Bu sabah şu halk ekmeğim tam buğday ekmeğinden iki dilim ile dil peyniri ve fit hindi jambon ile birlikte kendime tost yaptım. Azcık da ketçap koydum. Kocamandı heheh. :) Güzel doydum.

Günaydın tatlım aaaaa sen de mi Başak burcusun :)))
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu güzel seneler dilerim
Yeni yaşın sana en fit Vücudu getirsin bir an önce her şey gönlünce olsun

Günaydın tatlım aaaaa sen de mi Başak burcusun :)))
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu güzel seneler dilerim
Yeni yaşın sana en fit Vücudu getirsin bir an önce her şey gönlünce olsun

Eveet, yoksa sen de mi? :))

Çok teşekkür ederim kuzumm. Yeni yaşımda kendime güzel bir hediye vereceğim, fit bir vücutla. İyi dileklerin için teşekkür ederim, bin katı senin için olsun inşallah. :)

Eveet, yoksa sen de mi? :))

Çok teşekkür ederim kuzumm. Yeni yaşımda kendime güzel bir hediye vereceğim, fit bir vücutla. İyi dileklerin için teşekkür ederim, bin katı senin için olsun inşallah. :)
Evet tatlım haftaya da benim doğum günüm :) Ben teşekkür ederim canım benim

Ağzından bal damlıyor arkadaşımın Öyle bence de aramızda müthiş bir pozitif enerji var eeee ne de olsa Başak burcuyuz Ne de güzel övdüm bizi :)
Çok da mütevazıyım bir Başak olarak
Ahaha e olacak o kadar ne yapalım, gerçekler

Dün tabi ki doğum günümdü, tabi ki cozuttum! Pişman mıyım? Asla!

Öğlen kremalı makarna yedim ohh sefam olsun.

Ara öğün ve akşam yemeği olarak da birer dilim ince pasta. Biri iş yerinde biri evde olmak üzere... Uzunca bir süre görmeyeyim mümkünse. Öğğ geldi de.

Sonra bir de sütlü filtre kahve var içtiğim.

Spor olamadı.. Yatılı misafir geldi çünkü. Üzüldüm buna çünkü yapmak istiyordum. Bugün bir şekilde mümkün hale getirip yapmam gerek. Kopmamam gerek...

Bu sabah da 40 gr tam buğday ekmeği ve az dil peyniri ile tost ve 2 incir Fotoda 3 tane var ama doydum yiyemedim üçüncüyü. :)

iyiki doğdun canım, doğum gününde yenilen pasta kilo yapmaz afiyetler olmuş

Süpersin süpeeerrr!!!!
Ben böyle irade görmedim :)
Afiyet bal şeker olsun. Kahvaltı tabağı desen keza o da müthiş. Sporu yapamasan da molan olsun artık yediklerinle harikalar yaratmışsın.... Tebrik ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…