- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
iyiki doğdun canım, doğum gününde yenilen pasta kilo yapmaz afiyetler olmuş
Süpersin süpeeerrr!!!!
Ben böyle irade görmedim :)
Afiyet bal şeker olsun. Kahvaltı tabağı desen keza o da müthiş. Sporu yapamasan da molan olsun artık yediklerinle harikalar yaratmışsın.... Tebrik ederim canım :)
Ay çok lezzetli görünüyor, afiyet olsun canım. Hiç çok yememişsin, gayet sağlıklı, dengeli :)Ara
2 erik
10 fındık
Ara2
Bi küçük avuç beyaz leblebi
Akşam
Eki Görüntüle 1623229
2-3 yk domates soslu makarna, tavuk ve salata
1 büyük ayran
Yemekten sonra bi sütlü filtre kahve içtim, yanında kaşık şeklinde bitter çikolatalardan vardı, kahveye batırıp onu da yedim
Saat 22 gbi 2 incir yedim günü kapattım :)
Amma çok yemişim gibi olmuş ama hiç rahatsız hissetmedim ya :)
Canım nerelerdesin? İhmal etme buraları :) özlettin
Canım günaydın. :)
Sanki yazdığını hissetmişim gibi geri döndüm. =) Bi sıkılma bunalma dönemi geçirdim ama geri dönüyorum inşallah güzel bir şekilde :)
Sabah
1 haşlanmış yumurta
30 gr süzme peynir
3 zeytin
15 gr çavdar ekmeği (yarım gibi)
1 küçük domates ile haftaya güzel bir başlangıç yaptım.
Şimdi yeşil çay ile devam. Kilo 55.3 =) Kendimden rica ediyorum nolur artık ileri değil geri gitsin. :)
Günaydın tatlım hoşgeldin.
Güzel bir enerjiyle kaldığın yerden devam et. Hepimizin oluyor öyle dönemleri ben de son 2 haftadır pek iyi değildim. Senin gibi olumlu bir dönüş yaptım :) Pozitif olursan geriye doğru gidecek emin ol.
İşkenceye yardım edeceğim. Söz konusu diyet ve sağlıklı yaşam ise hiç acımam yokturBen de öyle düşünüyorum bu sefer. :) İnsan evladıyız neticede, iradeye yenik düşüyoruz. Ama ben gerçekten uzun zamandır bir irade gösteremiyorum... Bu kadar zayıf olmadığımı kendime kanıtlamam lazım, sadece KENDİM için. :)
Kendime bir haftalık bir söz verdim, yaparsam süper olur, yapamazsam ağır bir cezası var hehehekendime işkence ediciiim nihahaha
İşkenceye yardım edeceğim. Söz konusu diyet ve sağlıklı yaşam ise hiç acımam yokturkendine gel yoksa bir de ben cezalandıracağım seni
Ben de artık tatlıdan uzak durayım ya ne olur sen de beni cezalandır. Dondurma, pasta bilmemne olmasın artık her gün yiyorumsadece çikolata olsun. O da tatlısız yaşayamadığımdan. Ölürüm falan sonra
ahaha mazallah ölüm tehlikesi varsa arada bir kare çikolata vücuda girmeli.
Benim de abur-cubur konusu bakalım. Valla gelip çıkıcam idam sehpasına, arkadan bi tekme atarsın artık ceza niyetine.Tabii ki sözümde duramazsam, durursam sıkıntı yok.
Takip et valla ya, hakettim ben bu kadar sıkı yönetimi.Kıyamam kııııızzzzneyse ben halledeceğim. Sen devam et bakalım hele beğenmediğim bir menü gelsin görürsün Çok fena takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?