Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

iyiki doğdun canım, doğum gününde yenilen pasta kilo yapmaz afiyetler olmuş

Ay çok teşekkür ederim. :) Ben de öyle bir rivayet duymuştum ya, doğum gününde yenilince kilo yapmıyormuş pasta

Canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsın. Kendine haksızlık etme, spor konusunda da yemek konusunda da süper azimli ve iradelisin.

Öğle
2 yk ıspanak- 2 yk yoğurt
Yarım dl ince taban pizza-1 yk kısır
1 küçük kase üzüm kompostosu, bildiğimiz hoşaf işte

Demin 1 sade Türk kahvesini de içtim.. Mis gibi su ile devam.

Ara
2 erik
10 fındık

Ara2
Bi küçük avuç beyaz leblebi

Akşam

2-3 yk domates soslu makarna, tavuk ve salata
1 büyük ayran

Yemekten sonra bi sütlü filtre kahve içtim, yanında kaşık şeklinde bitter çikolatalardan vardı, kahveye batırıp onu da yedim

Saat 22 gbi 2 incir yedim günü kapattım :)

Amma çok yemişim gibi olmuş ama hiç rahatsız hissetmedim ya :)

30 days challenge Butt lift day 6 ✔
30 days challenge flat ABS day 6 ✔
30 days challenge tigh slimming day 6 ✔

Videoyu yapamadım ama hareketlerimi yaptım. Misafir durumu devam. :)
Dün keşke aklıma gelseydi videoyu yapamasam da hareketleri yapmak :)) neyse geçti artık önümüze bakıcaz

Ay çok lezzetli görünüyor, afiyet olsun canım. Hiç çok yememişsin, gayet sağlıklı, dengeli :)

Bu sabah 1 simit, 2 küçük labnelerden, 1 kupa da çay ile güne başladım.

Şimdi Türk kahvemi yudumluyorum. Acıkmaya başladım. :)

Bu akşam kızdım biraz kendime. İki gıdım boşlayınca hemen fütursuzca yiyorum, bırakıyorum her şeyi.

1 ileri 2 geri misali. Tamam eyvallah bir süre bozunca yeter artık diyip devam edebiliyorum ama böyle böyle hedefe ulaşacağım zaman uzuyor. Ve ben sıkılıyorum böyle olunca .

Birisi yememem gereken bir şey ikram ettiğinde vs yememek çok zor olmamalı. Midem ağrıyor, dokunuyor yiyemiyorum vs denilebilir. Ya da abur cubur yemeden, sağlıksız yağlı şeyler yemeden de belli süre geçirilebilir.

Merak ediyorum bir 15-20 gün adam akıllı devam etsem nasıl olacak. Çok mu zor sanki, geçiyor zaman, eylül de bitecek ama ben yine aynı yerde sayıyor olacağım muhtemelen. Bu sefer bu döngüyü kırıp 26 gün çok iyi olmak istiyorum.

Bir göreyim yahu nasıl olacak. İşe yarayacak mı, yaramayacak mı... Ama kendime kötülük ediyorum diğer türlü. Hadi bakalım. Deneyip görelim :)

Kısa bir moladan sonra bugün tekrar sahalara dönüyorum..

Biraz sapıttım, cozuttum rahatladım. Şimdi devam :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 orta boy domates
4 siyah zeytin
1 dl çavdar ekmeği

Şu anda yeşil çay ile güne devam.

Konumu ihmal ettim ya
Neyse bidaha olmaz umarım :)

Sabah 7.30
1 küçük peynirli sandviç (tam buğday ekmeği ile)
2 siyah 1 yeşil zeytin
2 yk çilekli yoğurt
Yarım sütlü kahve

Öğle 13.00
Hellim peynirli salata
Ayran

Ara 14.30
Sütlü filtre kahve

Akşamımsı 16.00
Küçük tavuklu sandviç(tam buğday ekmeği ile)
2 yk haydari
3 parmak kadar ev yapımı vişneli kek (tam buğday unu ile)

Şimdi hafif acıktım yarım saate kadar herhalde biraz üzüm yer kapatırım günü.

15.000 adım, 9.5 km... Yüzde sekseni hızlı tempo. Başka spor yapacak hal yok :)

1 tane karnıyarık ile biraz siyah üzüm ve çekirdeksiz üzüm yedim. Bugün bitti şükür :)

Canım nerelerdesin? İhmal etme buraları :) özlettin

Canım günaydın. :)

Sanki yazdığını hissetmişim gibi geri döndüm. =) Bi sıkılma bunalma dönemi geçirdim ama geri dönüyorum inşallah güzel bir şekilde :)

Sabah
1 haşlanmış yumurta
30 gr süzme peynir
3 zeytin
15 gr çavdar ekmeği (yarım gibi)
1 küçük domates ile haftaya güzel bir başlangıç yaptım.

Şimdi yeşil çay ile devam. Kilo 55.3 =) Kendimden rica ediyorum nolur artık ileri değil geri gitsin. :)

Günaydın tatlım hoşgeldin.
Güzel bir enerjiyle kaldığın yerden devam et. Hepimizin oluyor öyle dönemleri ben de son 2 haftadır pek iyi değildim. Senin gibi olumlu bir dönüş yaptım :) Pozitif olursan geriye doğru gidecek emin ol.

Ben de öyle düşünüyorum bu sefer. :) İnsan evladıyız neticede, iradeye yenik düşüyoruz. Ama ben gerçekten uzun zamandır bir irade gösteremiyorum... Bu kadar zayıf olmadığımı kendime kanıtlamam lazım, sadece KENDİM için. :)

Kendime bir haftalık bir söz verdim, yaparsam süper olur, yapamazsam ağır bir cezası var hehehe kendime işkence ediciiim nihahaha

İşkenceye yardım edeceğim. Söz konusu diyet ve sağlıklı yaşam ise hiç acımam yoktur kendine gel yoksa bir de ben cezalandıracağım seni
Ben de artık tatlıdan uzak durayım ya ne olur sen de beni cezalandır. Dondurma, pasta bilmemne olmasın artık her gün yiyorum sadece çikolata olsun. O da tatlısız yaşayamadığımdan. Ölürüm falan sonra

ahaha mazallah ölüm tehlikesi varsa arada bir kare çikolata vücuda girmeli.
Benim de abur-cubur konusu bakalım. Valla gelip çıkıcam idam sehpasına, arkadan bi tekme atarsın artık ceza niyetine. Tabii ki sözümde duramazsam, durursam sıkıntı yok.

Kıyamam kııııızzzz neyse ben halledeceğim. Sen devam et bakalım hele beğenmediğim bir menü gelsin görürsün Çok fena takipteyim

Pazartesiye güzel bir şekilde devam ediyoruuzz :)

Öğle
Yarım pors. ezogelin çorba
1 pors. tavuk sote (içinde biraz sebze vardı)
Göbek-marul ve az havuç ile salata
Yarım kase de cacık.

Mis gibi doydum. Hiç ağır da hissetmiyorum çok güzeldi :)
1 saat sonra sade nescafe içebilirim.

4 gibi bir büyük elma ile 10-15 tane taze fındık yerim muhtemelen. (fındıklar kabuklu, kavrulmuş vs değil:))​

1 kulplu çay bardağına sade nescafe
Ardından aynı bardakta şalgam suyu :)

16.00 civarı

1 büyük elma idi 2 dilimini yiyemedim
15 küçük fındık

18.00 da 20 gr süzme beyaz peynir

21.00
2 yk mantar çorbası (tadına baktım :))
2 küçük fırında kanat
1 tane fırında tavuk pirzola
1.5 çorba kasesi kadar salata (domates salatalık maydanoz roka)

**çok şükür güzel geçti bugün. Akşam yemeği geç oldu ama yapacak bir şey yoktu :)​

30 days challenge Butt lift day 9 ✔
30 days challenge flat ABS day 9 ✔
30 days challenge tigh slimming day 9 ✔

5 km de yürüyüş var. Mis gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…