- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Öğle yemeği
Yarım kase naneli yoğurt çorbası
1 porsiyon filiz kebabı ( içinde bolca patates, havuç, 2 çorba kaşığı kadar kabak, patlıcan, ve 1 kuşbaşı kadar tavuk, üzerinde de beşamel sos+ kaşar vardı. Kabak, patlıcan, tavuk, patateslerden küçük 3-4 parça ve beşamel sos kısmı yendi. Patatesin çoğunluğu ve havuçlar bırakıldı.)
Yoğurtlu salatalık dilimleri
Biraz karışık salata ( göbeki roka, havuç )
Şimdi pasta sanatından ekler alınmış herkese dağıtıldı, herkes hapur hupur yiyor.Gel gel al ye dendi, istemiyorum dedim. Ordan bir arkadaş diyette dedi. Sanki kötü bir şey gibi. Sonuç mu? Yemedim. Hep böyle zamanlarda yedim diye bir ileri bir geri gittim zaten. Kim ne derse desin. Öğlen zaten beşamel ile yeterli karbonhidrat fazlası girdi bünyeye. Bir de şekere vs gerek yok. :)
Kesinlikle önce bir vereyim de, sonra bakarız onları yeme işine :)İşte bu iradeye bittim ben!!! Aferin kuzuma :))
Afiyetler olsun, kilolarını verince kutlama yapar, yersin bir dilim pasta ne var sanki :) ohhhh gelsin o günler :))
Tüm gün midem yandı, sabahtan da bulanıyordu zaten.
Ara 15.30
4 küçük siyah erik
15 beyaz çıtır leblebi
Akşam
Kabak pizzasını tavada omlet kıvamında denedim.
Eki Görüntüle 1641602
Önce bir kabağı rendeleyip elimle suyunu sıktım, sonra 1 yumurta ile çırptım. Bu kısımda çok hoş gözükmeyebilir. :)
Eki Görüntüle 1641660
Bir başka tavada pişirmeye çalıştım, yapıştı tabi yağsız. O sebeğle bütünlüğünü de kaybetti tabi. :)
Eki Görüntüle 1641661
Annemin ev yapımı domates püresinden 2 yk, 1 mantar ve 4 zeytin ilavesi. Üzerine kapak kapatarak mantarların pişmesini sağladım biraz.
Eki Görüntüle 1641663
Üstüne tonbalığı da ekledim bolca. :)
Eki Görüntüle 1641634
En üste de bolca lor, tabi erimedi kaşar gibi ama olsundu, sağlıklıydı.
Eki Görüntüle 1641623
Tabağa alırken dağıldı tabi. Ama çok lezzetli idi. :) Lakin akşam yemeği için biraz fazla sanırım bu. Midem acayip bulanıyordu yine. Kardeşim de simit almış. Dolayısıyla;
Eki Görüntüle 1641625
Şuncacık simitle biraz bastırayım dedim ki iyi de geldi açıkcası. :) Saat 19.00 civarında yedim yemeği. Şimdi soda ve yeşil çay ile devam.
Evet canım işte bunu biriyle paylaşmış olsaydım, zavallı mideciğime eziyet etmemiş olacaktım :)Ayyy afiyet olsun Can'ım enfes görünüyor :)))
Seviyorum ben bu olayı, ama tek kişilik değil tabi sana ayak uyduran birileri olması gerekiyor. Benim etcil ailemde bu çok zor
Beslenmen çok iyi kuzum süpersin
Göreceksin inşallah kuzum inanıyorum sana. Hatta bayram sonrası vücudun ödem toplamış olabilir. Bol bol sıvı tüketmeye bak. Sonra tartıda müthiş sonuç :))) hadi bakalımAra öğün olarak 1 küçük lokum ve 5 tane çıtır leblebi.
Akşam
5-6 parça kuşbaşı et, fırında pişirilmiş
2 yk makarna
az salata
Sonrasında 4-5 tane küçük incir yedim. Bugün pek hoş olmadı sanki. Yarın şöyle güzel beslensem ekime 53leri görebilir miyim ki acaba? İnşallah. :)
İnşallah kuzum ya bakalım. Bu iki gün çok kötü değildi tabi ama pek iyi olduğu da söylenemez. Bakma 53 dediğim de 53.9 bile görsem kafi. Psiklojik olarak büyük etkisi var. 54 le 53.9 aynı değilGöreceksin inşallah kuzum inanıyorum sana. Hatta bayram sonrası vücudun ödem toplamış olabilir. Bol bol sıvı tüketmeye bak. Sonra tartıda müthiş sonuç :))) hadi bakalım
İnşallah kuzum ya bakalım. Bu iki gün çok kötü değildi tabi ama pek iyi olduğu da söylenemez. Bakma 53 dediğim de 53.9 bile görsem kafi. Psiklojik olarak büyük etkisi var. 54 le 53.9 aynı değil100 gr ama işte 9.99 psikolojisi ile aynı şey. Hayırlısı olsun ya. Ekimin 1inde olmazsa 5inde olur canım sağolsun. Bomba gibi olacak Cassey'nin programıyla ekim ayı. Hatta B BitterCikom da imkanı varsa başlasa ne güzel olur, hep birlikte bir program bitiririz. :)
Kesinlikle haklısın o konuda. Kilodan ziyade ölçüler önemli. O yüzden başlıyıp biriticem inşallah ilk defa bir programı. Hep yarıda kalıyor. Çalışırken zor evet, ama ben sabah erken kalkarak yapmayı planlıyorum. Akşam daha zor tüm günün yorgunluğu insanın üstüne biniyor. Amaan boşver diyorsun sonra. Akşam biraz daha erken yatıp sabah erken kalkıp yapabileceğime inanıyorum. :)Ayyy evet ona bugün yürüyüşlü egzersizli bir program düşündük ama o fazla vakit ayıramıyor sanırım iş sebebiyle. Zor olmalı zaten işten gel bir de spor yap... Anlıyorum yani. Yine de fazla gelen videoları atlayarak o da yapabilir bence bizimle. Değil mi Bitterim benim :))) B BitterCikom anca beraber kanca beraber !Sonra da böyle kutlama yaparız.
O kilo psikolojisini çok iyi biliyorum Canım benim ama sporsuz olmuyor işte istediğimiz kadar zayıf olalım. Ben 47 kiloyken hiç bu kadar fit görünmemiştim. Bugün bir kız gördüm nette before/after fotolarında. 1 sene önce başlamış 51 kilo ile koca bir göbek basenler almış başını gidiyortam 1 sene sonra 52 kilo ile tamamlamış ama Nasıl fit bir hatun olmuş görsen göbek yerine kaslar gelmiş :) Darısı başımıza yaaaa
Ayyy evet ona bugün yürüyüşlü egzersizli bir program düşündük ama o fazla vakit ayıramıyor sanırım iş sebebiyle. Zor olmalı zaten işten gel bir de spor yap... Anlıyorum yani. Yine de fazla gelen videoları atlayarak o da yapabilir bence bizimle. Değil mi Bitterim benim :))) B BitterCikom anca beraber kanca beraber !Sonra da böyle kutlama yaparız.
O kilo psikolojisini çok iyi biliyorum Canım benim ama sporsuz olmuyor işte istediğimiz kadar zayıf olalım. Ben 47 kiloyken hiç bu kadar fit görünmemiştim. Bugün bir kız gördüm nette before/after fotolarında. 1 sene önce başlamış 51 kilo ile koca bir göbek basenler almış başını gidiyortam 1 sene sonra 52 kilo ile tamamlamış ama Nasıl fit bir hatun olmuş görsen göbek yerine kaslar gelmiş :) Darısı başımıza yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?