Selamlar Hanımlar,
Bu sabah 40 dakika yürüyüş yaptım. Saat 10:30 civarı da kahvaltımı yaptım. Bu haftayı böyle tamamlarım inşallah. Cumartesi günü sabah erkenden İzmir'e doğru yola çıkacağız. Akşam Çeşme'de kalacak ve ertesi gün Sakız Adasına geçeceğiz. 1 hafta oradayız. Ayın 7'sinde İzmir'de bir düşüne katılıp; 8'inde Ankara'ya döneceğiz.
İlk defa tatilde sağlıklı beslenmeye gayret edeceğim. Normalde bir yere gittiğimizde ne bulursam yer ve tatilden kilo alarak dönerim. Bu durumu bu sefer değiştirmek istiyorum. Kalacağımız otel kahvaltı ve akşam yemeği dahil şeklinde. Bu tatil için aksiyon planım şu şekilde:
- Sabah kahvaltılarında kesinlikle beyaz un ve şeker tüketmeyeceğim. Çünkü yersem bütün gün yemek peşinde koşmam gerekiyor. Mümkün mertebe evde yaptığım kahvaltıya yakın tabaklar oluşturmaya çalışacağım. Giderken ceviz ve badem götüreceğim.
- Akşam yemeklerinde et/balık zeytinyağlı/ salata ve yoğurtlu bir şeyler gibi tabaklar oluşturmayı planlıyorum.
- Açık büfede tabağımı doldurmayacağım, önce bir gezip bakacak, yemek istediklerimden azar azar alıp yavaş yiyeceğim.