İlgilenmeyin soğuk davranın cevap vermeyin mesafeli olun böyle böyle biter hiç sevmem böyle her haltı ile övüneni sanki tek varlığı eşi çocukları onlar olmasa ot sanırsın böyle tipleriMerhabalar. İş yerimdeki bir arkadaş çocuklarından eşinden çok bahsediyor. Eşimle bizi yeni evli sanıyorlar biz 5 yıllık evliyiz çocuklarımız var 2 tane diyorum diyor. Genç gösteriyoruz falan diyor
Mesela otururken çocuklarını anlatır sonra fotolarını gösterir. 2 yasinda çocuk evi dağıtmışlar mesela onu gösterir. Eşim şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatır çok. Eşi tip olarak bundan daha iyi bi övünme var yine sözlerinde
Sonra evlenince hemen ev almışlar şimdiki ev fiyatlarının 4te birine yine onu anlatır.
Yani ben de onun yaşlarına yakınım evim de çocuğum da yok. Veya çocuk istiyorum belki olmuyor. Böyle sürekli bahsetmesi insanları üzebilir.
Siz doğal normal buluyor musunuz böyle konuşmaları
Bazı insanlar sever böyle her b*ku anlatmayı övünür kibirlenir en sevmediğim insan tipi çok yüz göz olmamaya mesafeli olmaya çalış boş muhabetten başka bişey değil belli süre ilgilenme hıımm filan yap anlayacaktırMerhabalar. İş yerimdeki bir arkadaş çocuklarından eşinden çok bahsediyor. Eşimle bizi yeni evli sanıyorlar biz 5 yıllık evliyiz çocuklarımız var 2 tane diyorum diyor. Genç gösteriyoruz falan diyor
Mesela otururken çocuklarını anlatır sonra fotolarını gösterir. 2 yasinda çocuk evi dağıtmışlar mesela onu gösterir. Eşim şöyle yaptı böyle yaptı diye anlatır çok. Eşi tip olarak bundan daha iyi bi övünme var yine sözlerinde
Sonra evlenince hemen ev almışlar şimdiki ev fiyatlarının 4te birine yine onu anlatır.
Yani ben de onun yaşlarına yakınım evim de çocuğum da yok. Veya çocuk istiyorum belki olmuyor. Böyle sürekli bahsetmesi insanları üzebilir.
Siz doğal normal buluyor musunuz böyle konuşmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?