Kayınvalidesi dügüne 10 gun kala evine hırsız girdiğini iddia ederek takilmasi icinin alinan bilezikleri resmen hiç etti..Sinirlerim bozuk gülsem mi ağlasam mı... Konuma geleyim hemen, 2019 yazında evlendim ben ve eşim eşyaları beraber aldık benim bileziklerimide eşim aldı.. Benim ailem düğün hediyesi 2 bilezik taktı.. Eşimin ailesi düğün hediyesi ince Bi bileklik taktı. Ben o bilekliği hiç sevmiyorum takmıyodumda neyse bende takacağım bişey olsun diye aldım o bilekliği gittim kuyumcuya dedim ben bu bilekliği başka bileklikler değiştirmek istiyorum. Kuyumcu şöyle evirdi çevirdi solüsyonlar döktü sahte dedi. Ben şok. Başka kuyumcuya gittim aynısını dedi. Onlara sordum böle böle diye yok biz ona 1500 TL para verdik nasıl sahte olur VS dediler bilmiyorum. Nasıl davranacağımı onlara ne diyeceğimi bilmiyorum
Ben olsam geri verir aldıkları yere götürmelerini söylerdim. Madem o kadar para verdiniz hakkınızı alın derdim.Sinirlerim bozuk gülsem mi ağlasam mı... Konuma geleyim hemen, 2019 yazında evlendim ben ve eşim eşyaları beraber aldık benim bileziklerimide eşim aldı.. Benim ailem düğün hediyesi 2 bilezik taktı.. Eşimin ailesi düğün hediyesi ince Bi bileklik taktı. Ben o bilekliği hiç sevmiyorum takmıyodumda neyse bende takacağım bişey olsun diye aldım o bilekliği gittim kuyumcuya dedim ben bu bilekliği başka bileklikler değiştirmek istiyorum. Kuyumcu şöyle evirdi çevirdi solüsyonlar döktü sahte dedi. Ben şok. Başka kuyumcuya gittim aynısını dedi. Onlara sordum böle böle diye yok biz ona 1500 TL para verdik nasıl sahte olur VS dediler bilmiyorum. Nasıl davranacağımı onlara ne diyeceğimi bilmiyorum
Eşim biliyor huzurumuz yerinde çok şükür. Haklısınız ama üzüldüm yinede beklemezdim çünküKayınvalidesi dügüne 10 gun kala evine hırsız girdiğini iddia ederek takilmasi icinin alinan bilezikleri resmen hiç etti..
Bu tip olaylar da olabiliyor maalesef..
Sizin olayiniz da çok sinir bozucu bir durum esinizin haberi de vardir artik yapacak birşey yok.Siz evliliginize bakin huzurunuz kacmasin saglik olsun
Aynen derdim altın değil çalışır alırım kendime bileklik ama na gerek var böyle şeylereOnurlu gururlu ol, yok param de hıcbısey takma.
İnsan sırf su tavır yuzunden saygı duyamaz bu insanlara.
Oda şaşırdı geri verelim bilekliği onlara dedisonucta sadece size degil esinize de yapilan bir saygisizlik, o ne dedi?
Çünkü onlar benim ailem. Ne istiyorsanız onu deyin.. Aferim olabilir meselaKendi ailenizin 2 bilezik taktığını neden belirtme ihtiyacı duydunuz? Aferin mi diyelim?
Yaptıkları cok ayip gercekten ama onlar bu isin aciga cikacagini göze alarak yapmislar.Piskinlikle cevap vermisler.Eşim biliyor huzurumuz yerinde çok şükür. Haklısınız ama üzüldüm yinede beklemezdim çünkü
Ya kuyumcu beni suçlasaydı sahte altın değiştirmek istiyorum diye. dolandırıcılıkla suçlanabilirdimYaptıkları cok ayip gercekten ama onlar bu isin aciga cikacagini göze alarak yapmislar.Piskinlikle cevap vermisler.
yani bilmiyorum belki gercekten de yanlislik olmustur. cunku ne bileyim o surecte bu bileklik secilirken esinizin hic mi haberi olmamis? bana sanki cidden onlar da kandirilmis gibi geldi biraz dusununce, bilemedim.Oda şaşırdı geri verelim bilekliği onlara dedi
Bunu günlük hayatta birine anlatırken de ailem de şöyle bilezik taktı diye anlatıyor musunuz mesela konuda? Tabii ki aileniz takmış da konunuz eşinizin ailesinin verdiği sahte bileklik. Yine de aferinÇünkü onlar benim ailem. Ne istiyorsanız onu deyin.. Aferim olabilir mesela
Keşke durumumuz yok elimizde olunca alırız bişeyler deselerdi yine kırılırdım ama bu kadar olmazdı şok yaşadımBelki sahte olduğunu bilmeden almıştır onlar da. Ama öyle olsa herhalde aldıkları kuyumcuya giderlerdi hemen. Neyse ki ailenizin taktiği iki bilezik varmış dediğinize göre onlarla alırsınız
Yani ama ne olursa olsun ortaya çıkacak bir şeyde sahte altın almaları da garip geldi. Gerçekten kandırılmış olabilirler. Düğün sırasında gelip takan bir arkadaş ya da akraba olsa arada kaynar benim olduğumu bilmezler deyip takabilir ama bu kadar belli olan şeyde çok garip geldi.Keşke durumumuz yok elimizde olunca alırız bişeyler deselerdi yine kırılırdım ama bu kadar olmazdı şok yaşadım
Belki sahte altın şoku olunca aileme ekstra minnet hissettiğim için de belirtme isteği duymuşumdurBunu günlük hayatta birine anlatırken de ailem de şöyle bilezik taktı diye anlatıyor musunuz mesela konuda? Tabii ki aileniz takmış da konunuz eşinizin ailesinin verdiği sahte bileklik. Yine de aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?