- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
Instagram a hos geldın ız hesabınızı dogrulayın diye bir mail, bir de sen bana güvenmiyor musun diye çıkıştı, kime neye bakacaksın diye bagırdım bende şok oldum resmenLink varsa basmayın hack olayları çok
Ne yazıyor mailde tam olarak ?
Kullanıcı adı falan eşinizle uyuyor mu peki ?Instagram a hos geldın ız hesabınızı dogrulayın diye bir mail, bir de sen bana güvenmiyor musun diye çıkıştı, kime neye bakacaksın diye bagırdım bende şok oldum resmen
Adı farklı soyadı aynı://Kullanıcı adı falan eşinizle uyuyor mu peki ?
Bu sekildeyse bi hesap açılmış gibi
Eşinize dair kim yapar bilmiyorum da eşiniz değil açan kişi o açsa soyadı asıl aynî yapmazdıAdı farklı soyadı aynı://
Sagolun yorum için çok içim sıkıldı o işe erken gidecek diye uyuyor ben sıkıntıdan uyuyamıyorum şuanEşinize dair kim yapar bilmiyorum da eşiniz değil açan kişi o açsa soyadı asıl aynî yapmazdı
İçinizi ferah tutun:) eşimin instagram hesabi var geçen gün ona absürd mail geldi link var işte size gelen tarzda bi baktık mail adresi basbaya fake gözüküyor benzetmeye calısmıslar kırma amaçları :) sahte mailler olabiliyor o yüzden yok yere üzmeyin ...Sagolun yorum için çok içim sıkıldı o işe erken gidecek diye uyuyor ben sıkıntıdan uyuyamıyorum şuan
Girip adrese dogruladım baktım Soy ısım tutuyor profil ısmınde bakalım nolcak, nasıl davranacak , baskası actıysa da hesabı ele gecırdı mı sımdı bu durumda, ben dogruladım diyeİçinizi ferah tutun:) eşimin instagram hesabi var geçen gün ona absürd mail geldi link var işte size gelen tarzda bi baktık mail adresi basbaya fake gözüküyor benzetmeye calısmıslar kırma amaçları :) sahte mailler olabiliyor o yüzden yok yere üzmeyin ...
Girip adrese dogruladım baktım Soy ısım tutuyor profil ısmınde bakalım nolcak, nasıl davranacak , baskası actıysa da hesabı ele gecırdı mı sımdı bu durumda, ben dogruladım diye
Şifreyi biliyorsanız siz değiştirinGirip adrese dogruladım baktım Soy ısım tutuyor profil ısmınde bakalım nolcak, nasıl davranacak , baskası actıysa da hesabı ele gecırdı mı sımdı bu durumda, ben dogruladım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?