Sahur sorunum :(

Afedersiniz ama eşinizden midem bulandı.Bebekli kadına bu yapılır mı?Kapının önüne koyarmış.Sen oruç tutsan ne tutmasan ne.Orucu sadece aç kalmak sanan bir zihniyet daha.Allahım sen yardım et.

Tesekkür ederim

Ancak konu sahibi kirilmis. Ki burdaki yorumlar onu kirmak adina yazilmadi. Sanirim esinin tavrina o kadar alismis ki, ne kadar yanlis oldugunun farkinda bile degil.
Hayır tabiki tavrına alışıp yanlış olmadigini düşünmüyorum. Çok yanlış onun her hareketi farkındayım ben bunun.tabiki hiçbir yorum kırmak için yazılmadı biliyorum ben sadece zor günler geçiriyorum kırıldım ister istemez. Ama bazı yorumlar da ağırdı bunu da belirtmek isterim.

Peki merak ettim, ne yapmak istiyorsun? Bosanmaya yanasmiyorsun kolay degil diye. Bu adam ile ne yapacaksin? Bu gece kalkacakmisin mesela sahura?

Kapı önüne koymak? Hani ayrılırım senden, boşanırım vs değil. Kapı önüne koyuyor. Siz eşya mısınız? Alıp bir yere bırakılacak cisim misiniz? Yani sizi olumsuz yönde gazlamak da istemiyorum ama şöyle bir cümle duysam bir daha bırakın sahuru akşam yemeği bile hazırlamam. Hatta benim dilimin ayarı olmadığı için daha fazla yorum yapmayayım size.

Hadsiz herif.

Oda
Peki merak ettim, ne yapmak istiyorsun? Bosanmaya yanasmiyorsun kolay degil diye. Bu adam ile ne yapacaksin? Bu gece kalkacakmisin mesela sahura?
Yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum oda öyle düşündüğünü sık sık dile getiriyor bende tamam diyorum. Ayrıca bu gece kalkmiyacagim sahura

Oda

Yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum oda öyle düşündüğünü sık sık dile getiriyor bende tamam diyorum. Ayrıca bu gece kalkmiyacagim sahura
Cevapların bir kısmını okuyabildim, hanımefendi sakın buradaki yazilanlarla gaza gelip boşanmayı düşünmeyin,her evlilikte anlaşmazlıklar olur, is stresi, çocuklar küçük onun stresi vs.,
Ayrildiginizda daha mı iyi olacak, sabretmek diye bir şey var, her önüne gelene boşan boşan, nedir bu anlamadım ki

Hazırla koy kendi yesin... Zaten sahurda az yenir....
Ne kadar kaba konışuyor eşiniz , yani yoruluyırsunız kolay mı 2 çocuk benim bir tane var nevrim dönüyor....

Söyleyin Prenses kocanız annesinin yanına gitsin yemek için.

Eşiniz hiç halden anlayan biri değil heralde, hazır yemeği ısıtmak bu kadar zor olmamalı kac çocuğunuz var yaslar kaç, işiniz zormus kardeşim Allah kolaylık versin ❤

Yazıklar olsun o adama. Eli ayağı tutmuyor mu da sizden bekliyor? İnsan karısından böyle bir şey istemeye utanır. Hem çocuğa bakıyorsunuz gece uyanıyorsunuz, hem de oruç tutmadığınız halde kalkıp masa hazırlayacaksınız ha! Kendisi neden hazırlamıyor. O kadar mı beceriksiz? Allah eşinize biraz insanlık biraz da akıl fikir versin inşallah.

Fazla iyi niyetten oluyo bunlar ağzını açmadıgın için oluyo. Tamam onu da anlıyoruz çalısıyo ama insan önüne bi peynir zeytin çıkaramayacaksa neden yasıyorki. Hadi tamam mızmızlansın onuda anlayalım da kapının önüne korum ne demek doymuyorum ne demek. Ağzının payını ver yarın aç tutsun

Eşiniz anlayışsınız biri sanırım yada oruç stresi kafasına vuruyor. Yatmadan hazırlayın. Eğer eşiniz kahvaltı ediyorsa sahurda Çayı demleyin altına soğuk su koyup bekletin uyanınca altını kaynatıp içsin böyle yapınca çay bayatlamıyor uzun süre.

Açın halinden anlamak için oruç tutulur, Allah ın rızasını kazanabilmek için tutulur. Sizin bir kabahatiniz yok, cidden uyanamamışsınız ve bu eş kişisine batmış. Size merhameti sevgisi yok, üzgünüm.

Yatmadan once masaya hazirla yiceklerini oyle yat canim. Bende uyursam uyanamam diye malesef bekliyorum sahura kadar. Bebegimde 1 bucuk yasinda. Boyle gozum kapali sahur yapıyoruz.
Kahvalti yiyorsa koy masaya peyniri zeytini receli. Cayida erken demle. O kalkinca isitsin. Normal yemek yiyorsa aksam ki yemekleri koy ocaga kalkip isitsin. Hazir sofraya kurulayip,sonra hemen yiyip yatayım diye dusunmesin

Her erkekte boyle bir takinti yok , keske boyleleriyle evlenmese kadinlar da tek baslarina yasamak zorunda kalsa bu tipler

Ben oruç tutuyorum eşim tutmuyor. Her gece benimle kendi isteğiyle sahura kalkıyor. Beraber hazırlayıp yiyoruz. Sabah da kalkıp işe gidiyoruz. Kendi istemese ben hayatta kalk demem, kıyamam. Tutmayacaksa neden zorla kaldırayım. Yazıktır. Vicdan işi tamamen başka bir şey değil. Ki sizin bebeğiniz var bir de. Hele eşinizin sözleri, çok çok ayıp.

Sen yeni oldugundan bilmezsin belki ama herkesin eski konularini birileri bilir mutlaka. :) okuyamama ozelligi geleli surda bikac ay oldu.
Catlayan biri varsa o da sensin cok merak ediyorsan sana ozel olarak konu okutayim bak bakalim var miymis saydiklarin malum catlayinca ilk yapmak istenilen sey profil karistirmak yapamayinca sinir yapiyor heralde, diger arkadaslardan da rica et bir konularini kontrol et herkesin.
Sen onaylayinca rahatca overiz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…