Sahur sorunum :(

Eli kolu tutmuyor mu paşa hazretlerinin?
Aksamdan 2 yumurta haslayin, cikarsin peynir tabagi ile yesin. Fazla pohpohlamissiniz belli. Ben de oruc tutmuyorum, bebegim emiyor, gece zaten 650 kere kalkiyorum bir de sahur mu hazirlayacagim? Kendinizi bu kadar paralamayin kocam kocam diye bence, bakiniz kiymet bilinmiyor zaten sonuçta

Şaka yapıyor olmalısınız. Bir kadının bunları düşünebileceğini zihnim kabul etmiyorda
Niye arkadaşım
Bir adam sen bana sahur hazırlamak zorundasın derken sence altı boş bir şekilde mi bunu istiyor dayatıyor hatta kapının önüne koyuyor
Kadından istenen en büyük erdem itaattir

Deseydin ki bir dahakine gerek yok şimdi gidiyorum. Ne halin varsa gör. Ben gelemiyorum böyle şeylere " şunu yapmazsan boşarım, döverim, kapının önüne koyarım." Sıkıyorsa yap bak ben seni ne yapıyorum de.

benim çevremdeki bütün erkekler boyle galiba bende ataerkil bir ailede büyüdüm şansıma eşimde evin bir oglu.keske boyle olmasaydı ama maalesef
Bari oglunuzu boyle yetistirmeyin de esinizgillerin nesli tukensin
Bende bu erkek tipini bdv de goruyorum , var olduklarini biliyordum ama bu kadar cok oldugunu bilmiyordum

Kadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
Şimdi itaat var itaat var.
Ne hamileliklerimde, ne de Doğuma denk gelen ramazanlarda oruç tutmadım. Kalkıp sahur hazırlamadım.
Ha sahur hazırlamadım tutmuyorum diye iftar hazırlamamazlık yapmadım.
O zaman ben asiyim yada sizin bildiğiniz itaat şekli farklı. Herşeyin orta yolu var biraz o yolu bulmak gerek.

Ne kadar ağır konuşmuş Eşiniz. zaten uyanmış size seslenmek yerine kalkıp hazırlayabilir. Her ilişki aynı değildir. Çocuklar uyandığında kalkıp ilgilenir mi? Size evde yardımcı olur mu? Yani hak eden biri ise kalkıp hazırlamaya çalışın. Yalnız konuşmaları çok saygısızca. Hak etmiyor bence

Kadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
Elbette ki var (dı). Siz bu düşüncede misiniz?
Şuan çok şükür bu öğretileri, kadınlar olarak takmıyoruz. Öyle değil mi?

Niye arkadaşım
Bir adam sen bana sahur hazırlamak zorundasın derken sence altı boş bir şekilde mi bunu istiyor dayatıyor hatta kapının önüne koyuyor
Kadından istenen en büyük erdem itaattir
Kadın itaat etmeli ancak konu sahibi uyanamadığını söylüyor burda kasıtlı bir şey yok. kapının önüne koyarım falan noluyor? Kadın itaat edecek diye kocasının ona zulmetmesi gerekmez.

İslamda kadının hiçbir şey yapmaya mecbur değil. Kadın yardımcı isterse koca yardımcı tutmak zorunda

Sizin en hayırlınız hanımına en iyi davranandır hadisini hatırlatırım

Hem kocanın bana sahur hazırlamak zorundasın derken ki o altı boş olmayan şey nedir merak ettim

Tutmasin oruç ya, mal!! Sana böyle davrandikdiktan sonra o orucun bir mükafatını mı alacağını sanıyor. Boş yere aç kalmasın zavallı mahluk

Ahahajaahahs tamam tamam kocişinizi övün siz ayy n'olurrr konu sahibine çok faydası olmuştur eminim ki İnnn mikimmil ivlilik sizin Nasıl çatladım anlatamam ayak masajınızı filan bölüp bana yazmışsınızdır eminim ki tühh beee =))))))) konu sahibi iyi oku bunları bahh bahhh ne kocişler var

Neyse. İyi günler

Ben regl dönemindeyim geçen bana geceye tavada omlet yapsan da yesem dedi. Ben de kalkınca yap ye neden benden bekliyorsun ki dedim. Ne bileyim bekarken hep annem hazırlar kaldırırdı ya ondan alışkanlık herhalde dedi. Valla allah seni inandırsın bekarken beni annem sofrayı hazırlayınca kaldırırdı ben de ona alışkınım aslında biliyo musun dedim hıp diye kaldı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…