- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
İtaat????
benim çevremdeki bütün erkekler boyle galiba bende ataerkil bir ailede büyüdüm şansıma eşimde evin bir oglu.keske boyle olmasaydı ama maalesefHer erkekte boyle bir takinti yok , keske boyleleriyle evlenmese kadinlar da tek baslarina yasamak zorunda kalsa bu tipler
Nereye takıldınİtaat????
Şaka yapıyor olmalısınız. Bir kadının bunları düşünebileceğini zihnim kabul etmiyordaNereye takıldın
Niye arkadaşımŞaka yapıyor olmalısınız. Bir kadının bunları düşünebileceğini zihnim kabul etmiyorda
Bari oglunuzu boyle yetistirmeyin de esinizgillerin nesli tukensinbenim çevremdeki bütün erkekler boyle galiba bende ataerkil bir ailede büyüdüm şansıma eşimde evin bir oglu.keske boyle olmasaydı ama maalesef
Şimdi itaat var itaat var.Kadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
Elbette ki var (dı). Siz bu düşüncede misiniz?Kadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
Kadın itaat etmeli ancak konu sahibi uyanamadığını söylüyor burda kasıtlı bir şey yok. kapının önüne koyarım falan noluyor? Kadın itaat edecek diye kocasının ona zulmetmesi gerekmez.Niye arkadaşım
Bir adam sen bana sahur hazırlamak zorundasın derken sence altı boş bir şekilde mi bunu istiyor dayatıyor hatta kapının önüne koyuyor
Kadından istenen en büyük erdem itaattir
Sen yeni oldugundan bilmezsin belki ama herkesin eski konularini birileri bilir mutlaka. :) okuyamama ozelligi geleli surda bikac ay oldu.
Catlayan biri varsa o da sensin cok merak ediyorsan sana ozel olarak konu okutayim bak bakalim var miymis saydiklarin malum catlayinca ilk yapmak istenilen sey profil karistirmak yapamayinca sinir yapiyor heralde, diger arkadaslardan da rica et bir konularini kontrol et herkesin.
Sen onaylayinca rahatca overiz artik.
Keske erkekler kulubu olsa da bi de o kadinlarin kocalarinin derdini dinlesek
Benimki de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?