Sahur sorunum :(

Hamileyim, oruç tutmuyorum. Eşim kendine birşeyler yapıp yiyor. Ben duymuyorum bile. Hatta hamilelikten dolayı mutfakta pek yemek yapamadığım için akşam iftarı bile birlikte hazırlıyoruz. Ben çoğunlukla önceden yemiş oluyorum. Zaten 4 yaşında da kızımız var. Elbette kalkıp ona eşlik etsem güzel olur ama halim yok. Adam biliyor ve gayet anlayışlı davranıyor. Normali ve olması gereken budur. Bunu bir şekilde eşimizin kafasına sokmanız lazım.

Kimsenin, agzimdan bisey cikar cikmaz ne olursa esim hepsini o an yapar, agzimin icine giriyor, temizlige o kadar bayiliyor ki elinden bez alamiyorum dedigini gormedim. Biraz disardan okumanin verdigi etkiyle buyutmussunuz bence. Ben kendim de temizlige yemege bayilmiyorum ama yapiyoruz işte oldugu kadar, esim de bayilmiyordur ama yapiyor.

Bi de bazi seyler savsaklansa da kabul edilebilir ama bazilari edilemez. Bu da kisilere gore degisiyor yine normal olarak.

Sevgili arkadaşım,
Bizlerin eşleri de aman hafta sonu olsun da mutfağa gireyim,yemek pişireyim,
evi temizleyeyim diye ölüp bitmiyor elbette.
Bununla birlikte hayat müşterek.
Biz kadınlar,kocalarımızın kayıtsız şartsız hizmetçisi değil,hayat arkadaşıyız.
Burdaki fark;bazılarımızın kocaları bunun farkında.
Bu gece de kalkıp bana yemek hazırlamazsan seni kapının önüne koyarım diyen adam benim hayat arkadaşım olamaz.
Eşya mı koyuyor kapının önüne?
Üstelik sözkonusu hemcinsimiz hamile.

Yıllardır özel sektörde yöneticilik yapıyorum,
tek bir personelimle böyle konuşmadım, konuşamam.
Ev işleri için her hafta düzenli gelen yardımcım var,onunla da asla bu üslupla konuşmuyorum.

Biz de eşlerimizle anlaşmazlık yaşıyoruz, tartışıyoruz ama karşımızdakinin eşimiz ve
bir insan olduğunu unutmadan.
Eşimle son 3-4 gündür aramız limoni,
evvelki gün tartıştık hatta ama birbirimizi umarsızca kırıp, hırpalamadık.

Uzun lafın kısası konu sahibinin kocası,
hem merhametsiz hem de ne yazık ki eşine karşı yeterince saygı duymuyor,
üzgünüm ama işin gerçeği bu.
Sevgi konusuna yorum yapmak istemiyorum çünkü konu sahibini daha fazla üzmek ve incitmek istemem.

Oruç tutmayı bi tarafı yemeyen, eşinin çocuğunun burnundan getirecek olan tutmasın ya..

Orucu adam tutacak ee bAna gece 4 te kalk yemek hazırla
Ben hemen yiyim yatıyım
Oldu.
Hani bunun zorluğu?
Çok sinirlendim gidiyorum Allah sabır versin...

Kadın oruç tutsa adam tutmasa adam kalkıp karıcım zorlanma yemek hazırladım ye hemen der mi

Cümlesi cümlesine neden cımbızlıyorsunuz bu şekildeymiş gibi davranıyorlar diyorum. Nasıl anlarsanız öyle anlayın ben anlatamadım da...

Öyle söyleme lütfen, paylaş sıkıntını illa ki farklı bakış açıları görürsün yol gösteren olur. Dan dun konuşan da oluyor ama içine atmaktan daha iyidir, şahsen benim yorumlarımda seni üzen bişey olduysa kusuruma bakma mübarek günde asla istemem bunu, eşine çok kızdım sadece çok ayıp ediyor sana.

Çok üzüldüm durumuna . Eşim de o mükemmel bana kıyamayan merhametli bir eş değildir. Şuan bende bebeğimi emziriyorum . Sahura eşim kendi kalkıyor.Biliyorum ki ona yemek hazırlamamı bekliyor. Aslında sahura kalkabilirim bebeğimi o saatlerde emziriyorum .Ama geçenlerde sen yemek mi hazırlıyorsun sanki dedi. Bizim evin yemeklerini el hazırlıyor tabi dedim. Bu lafına kırıldığım için sahurunu hazırlamıyorum. Hafta sonları bebeği bırakıp çıkıyorum en az iki saat .Bebek bakımının ne kadar zor olduğunu anlaması için .Gerçekten zorluğunu anlamıyor . Sende eşine bebeği bırak biraz ilgilensin belki halini anlar .

Normal şartlarda uyuyan birini uyandırın , " bana masa kur " demek tabiri olmayan bir hareket. Eli ayağı tutmayan kişiler bile daha mahcup daha efendi.

Fakat madem eşiniz böyle ve rest cekemeyecek durumdaysaniz sofrayı kurup uyuyun. Çay makinesi alın zaman ayarlı , saatinde kaynasın. O da kalkıp ..

İnani çok bıraktım bebeği yinede anlamaz o

Teşekkür ederim ilginiz için.dikkat çekmek için yazmadım bunu inanin ama zaten o kadar zorlanıyorum ki ben birde yorumları okuyunca ağlıyorum sadece . Evet eşim merhametsiz bunu biliyorum ,gitmek istedim ailem beni istemedi ve ayaklarımin üzerinde duran biri değilim. Tabiiki aileme güvenerek yapamam hiçbir şeyi ama birşeyleri yapmam için maddi manevi destek gerekiyor ve oda bana yok . Sadece bekliyorum kul sıkışmadıkça Hızır yetişmez derler bakalım Mevlam ne verecek.

Güzel kardeşim durumunuz madem böyle,
ikinci bir çocuk niye?
Büyük evladınız okula başlayınca belki siz de bir işe girer çalışırdınız.
Kendi kendinizi sıkıntıya sokmak bu.
İnsafsız,anlayışsız ve merhametsiz bir kocaya ikinci çocuk.
Elbette özel hayatınıza karışamam ama
ne kadar çok çocuk,o kadar sorun demek
böyle sıkıntlı evliliklerde.

İsteyerek olmadı emin olun kaza desem dalga geçiliyor ama öyle

Yeni bir hamilelik olmaması için mutlaka korunmalısın. Her çocuk bu evlilikte sorun olur malesef, senin hareket etmeni , kendi ayakların üzerinde durabilme ihtimalini engeller.
Rabbim ummadığın güzel kapılar açsın sana. Burada yazılan sert yorumlara da kulak asma, ekran arkasından insanların hayatını acımasızca eleştirmek çok kolay çünkü.

Doğumdan sonra hemen iğne ye başladım bende bir çocuk daha istemem biliyorum zorluklarını, kısıtlama olur dediğiniz gibi.
Dediğiniz gibi yorumları okuyunca bazıları ağır geliyor gerçekten yaşamakla yorum yapmak arasında dağlar var. Teşekkür ederim herşey için

İsteyerek olmadı emin olun kaza desem dalga geçiliyor ama öyle
Hiç bir gerekçeyle,hiç kimseyle dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.
Herkes yaşadığını bilir.
Hamileliğinizi huzurlu geçirmek için uymayın
bu huysuz ve insafsiz adama.
Akşamdan kahvaltı tabağı hazırlayıp streçleyin,
termosa da çay demleyin.
Biraz da hamilelikten dem vurup,insaflı olması yönünde eşinizin vicdanına hitap edin.
Allah eşinizin kalbine merhamet,
size de dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…