Sahur sorunum :(

Bende eskiden zorlanirdim hatta çaydanlık yakmisligim mi dersin ezan sesiyle uyanmam mi dersin. Eşim ac tutacam diye kızardı hatta gün içinde susayınca arayip bi güzel kulağını cinlatiyom diye arardı bende sadece gülerdim. Seninki temelli yobaz ne demek zorundasın bosicam kapı orda de sende.

Evet ayni fikirdeyim. Koca kişisi A dememize B dersee boşan diyolar. Bana kalsa kendini ezdirmemek adına uyarması yeterli. Burdan cikardigim ana tema herkes bosanıp yoluna baksın oluyor hep.

Esiniz cok sert konusmus olabilir insanlik hali yorgunsunuzdur duymuyorsunuzdur da kapinin onune koyarim ne demek. Kendi gitsin madem annesine orda yesin ne yiyosa. Valla benim cocugum da yok ama bi gece kalkamadik sahura birde esimi işe de gonderemedim yani nasil yorgunsam hic uyanmamisim esim bana bu kadar laf etmedi. Bide sizin bebeginiz var yani.. anlayisli olmasi gerekir esiniz.. tavsiyem yatmadan once kahvaltiliklari masaya koyun kalksin kendi yesin kahvaltiliklardan yatsin assaaa.

Uyumadan önce hazırlasan ne yiyorsa,
Çay içiyorsa eger Çayıda demle kenara koy,
Kalkıp ısıtsın çayı yesin ne yiyecekse...

Allahım sen böyle kaba adamlarla yaşamak durumunda olan hatunlara sabır nasip eyle...
Bu ne saygısızlıktır ya kadını resmen hizmetçi olarak görüyor... oğlum var bana su ver dediğinde dahi vermiyorum 4 yaşında edebini bilsin düzgün konuşsun diye ki devam ederse kendin alabilirsin diyorum ve mecbur alıyor ayakkabımı giydir der 10 dk sürsede giydirmiyorum bekliyorum ki kendi giysin...
Erkek anneleri rica ediyorum güzel yetiştirelim kuzularımızı başka kuzuların başına musallat olmasınlar...
Eşimin annesinden allah razı olsunki herşeyi yaptırmış oğluna ellerinden öpüyorum... ben özellikle emzirme döneminde kalkamadım çoğu zaman eşim hazırlayıp kaldırdı tutmasam dahi gel birşeyler ye sabah kahvaltı hasırlayamazsın belki derdi yada bana hazırlayıp bırakırdı öyle zamanlar olduki çok zor bir bebekti oğlum eşim işten öğle arası gelip yemek hazırlardı aç kalmayayım bebeğimede süt olsun diye...
bu ne merhametsizlik ya gerçekten ayıp allah aşkına tutmasın oruç falan mideyi aç bırakmakla olmuyor o işler insan olsun önce...
Kadını hizmetçi gözü ile gören erkeklerden nefret ediyorum ya ...
O kadar kıssa varki eşinize anlatılacak dini içerik olmasın diye yazmıyorum rabbim size sabır versin

Eşin çok anlayışsız bir adam. Ben de Emziriyorum oruç tutmuyorum bebeğin sütü önemli şu an bize mecburiyet yok eşim kendi kalkıp yumurtasını haşlar yer yatar benim haberim bile olmaz ki gece sürekli kalkıyoruz Allah ın işi midir nedir o saatlerde uyuyorum hep.Bir kere bile bunun da lafını etmedi edemez de çok yeterince hizmet ediyoruz onlara zaten bu yorgun halimizle

Ben burda eşim beni sahura kaldırmıyor kendisi yapıyor desem konu sahibine ne gibi faydası olacak hem eşimin o kadar sorunları var ki sahur hazırlamış kendisi yemiş benim için birşey ifade etmiyor. Önemli olan mutlu olmak bu konuda sorun yaşıyor olabilirsin Başka birşey de siz iyisindir eşleri sahur hazırlayanlar sorunludur. O yüzden üzme kendini inşallah düzelir herşey hakkında hayırlısı olsun

Erkeklerde zerre akil yok. Sizde uyumadan hazirlayin sahurunu evde çay makinasi varsada onu demleyin erkenden kalkip yapsin.

Esinizin elin ayagı var kendisi hazırlasın. Oruçn tutmak aç kalmak değil sadece ofkene sahip olmak eline diline sahip olmak size bu şekilde davranarak kendi tuttugu orucun bir hayrı kalmıyor.
Bazilar acayip sinirliyor. Bide sigara iciyorsa o kadinin vayy haline 30 ramazan unutmaz bir gece kaldirmadigini eziyet boylesi psikolojik siddet

Kadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
Allah rizasi icin yapiyorum evime gorevimi. Bazi durumlar da da erkek anlayisli olacak. Bazen oyle koti oluyorum ki hizmetimi eşim yapiyor. Her iki taraftada Allah korkusu olacak. Yoksa kimsenij kimseye mecburiyeti yok

Madem düşünemiyorlar o sayılan maddelere "kapasitesiz"i de ekleyelim.
Erkek olmak ne güzelmiş. "Düşünemiyoomm" deyip sıyrılabiliyorsun her işten. Hatta senin söylemene bile gerek kalmıyor, bazı kadınlar senin yerine söylüyor, seni savunuyor.
Sonraki hayatımda benim de 1 adet pipim olur inşallah.

Ayrıca saygısız adama aynı şekilde cevap vermem ben, ağzına sçarım. Bende karakter bu kadar, kusura bakmasın.
Bir peynir bir zeytini masaya koyacak kapasitede olmayan adama karakter, terbiye kasmaya gerek yok.

Keske erkekler kulubu olsa da bi de o kadinlarin kocalarinin derdini dinlesek
Benimki de dahil

Farkındayım merhameti yok , olacağını da sanmıyorum. Teşekkür ederim yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…