- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Cevapların bir kısmını okuyabildim, hanımefendi sakın buradaki yazilanlarla gaza gelip boşanmayı düşünmeyin,her evlilikte anlaşmazlıklar olur, is stresi, çocuklar küçük onun stresi vs.,
Ayrildiginizda daha mı iyi olacak, sabretmek diye bir şey var, her önüne gelene boşan boşan, nedir bu anlamadım ki
Eşin çok anlayışsız bir adam. Ben de Emziriyorum oruç tutmuyorum bebeğin sütü önemli şu an bize mecburiyet yok eşim kendi kalkıp yumurtasını haşlar yer yatar benim haberim bile olmaz ki gece sürekli kalkıyoruz Allah ın işi midir nedir o saatlerde uyuyorum hep.Bir kere bile bunun da lafını etmedi edemez de çok yeterince hizmet ediyoruz onlara zaten bu yorgun halimizleHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Neden? Ve neye göre zorunda?Evet hazırlamak zorundasın
Bazilar acayip sinirliyor. Bide sigara iciyorsa o kadinin vayy haline 30 ramazan unutmaz bir gece kaldirmadigini eziyet boylesi psikolojik siddetEsinizin elin ayagı var kendisi hazırlasın. Oruçn tutmak aç kalmak değil sadece ofkene sahip olmak eline diline sahip olmak size bu şekilde davranarak kendi tuttugu orucun bir hayrı kalmıyor.
Kadın olduğu için zorundaNeden? Ve neye göre zorunda?
Allah rizasi icin yapiyorum evime gorevimi. Bazi durumlar da da erkek anlayisli olacak. Bazen oyle koti oluyorum ki hizmetimi eşim yapiyor. Her iki taraftada Allah korkusu olacak. Yoksa kimsenij kimseye mecburiyeti yokKadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
Evliliklerde canin sağolsun diyebilmek önemli.Allah rizasi icin yapiyorum evime gorevimi. Bazi durumlar da da erkek anlayisli olacak. Bazen oyle koti oluyorum ki hizmetimi eşim yapiyor. Her iki taraftada Allah korkusu olacak. Yoksa kimsenij kimseye mecburiyeti yok
Zıkkım yesin.. !! ?
Eli tutmuyor mu. ?
Paşa mı?
Saygısiz bir adama karşı aynı şekilde cevap verdiğimiz zaman ne farkımız kalacak ? Bizim karakterimiz nerede?
Her erkek düşünemiyor kabul etmek lazım ki .. gözünün önünde yemek olsa bile fark edemiyor.. illa bir uyaran istiyor..
Keske erkekler kulubu olsa da bi de o kadinlarin kocalarinin derdini dinlesekOooo kociş överken iyice rahatladı KK.. Malum eski aldatmalı, şiddetli, kavgalı, kocam beni eziyo ühühüh konuları okuyamıyoruz. Komiksiniz yaa..
Benim eşim de gece kalkıp önce bana masaj yapıyo sonra gidip sahur yapıyo dönünce de 10 satır şiir bırakıyo alnıma sabah kalkıp okuyorum canımmm kocişimmmm maşallahhh..... İftara da ben yayılıyorum o önüme sultan sofrası getiriyo. Çünkü en mikimmil evlilik en mikimmil kociş bende çatlayın
Konu sahibi kocanın adı Ramazan Bereket mi diye merak etmedim değil. Zira kendisi tam bir AYI. İnsan gibi dese, rica etse neyse ama belli siz de haliniz kalmıyor diye uyanamıyorsunuz. Boğazınıza yapışmadığı kalmış bir... Suyuna gidecekseniz metal bir şarkı yapın alarmı ya da kocanız suratınıza su serpsin onu da yapar eminim ki. Olmadı geceden bırakın bir zahmet kalkıp zıkkımlansın. Boşan et de demicem zaten boşanmazsın. En iyisi metal müzik bence dıp tıs dıp tıs
Farkındayım merhameti yok , olacağını da sanmıyorum. Teşekkür ederim yorum içinAçın halinden anlamak için oruç tutulur, Allah ın rızasını kazanabilmek için tutulur. Sizin bir kabahatiniz yok, cidden uyanamamışsınız ve bu eş kişisine batmış. Size merhameti sevgisi yok, üzgünüm.
İtaat????Kadın olduğu için zorunda
Geleneklere öğretilere göre zorunda
Kadin İtaat etmeye zorunlu gibi birşeydir
Kimse kalkipta bana yok öyle birşey demesin
Var hemde bal gibi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?