Sahur sorunum :(

Teşekkür ederim hamile değilim yanlış yazmış olabilirim sekiz aylık bebeğim var ondan uykusuzluk .
Dualar için ve anlayış için çok teşekkür ederim

Benimde küçük bebeğim var. Oruç tutmuyorum dolaysiyla sahur hazırlanıyorum. Zaten çok zor bi bebek gece elli defa kalkıp emziriyorum. Geri kalan vakitte uyuyorum.
Benim eşim de çok tembel hazirlamaya usendigi için aç yatıyor sadce iftarda yediği ile tutuyor.
Eskiden olsa merhamet ederdim ama suan kendim acinacak haldeyim. Yeri geliyor günde 1 öğün yemek yiyemiyorum emzridigim halde icim kiyiliyor resmen

Tüm sayfaları okudum. Yazdıklarınız iç acıtıcı. Zor bir kocanız var belli. Allah kalbine merhamet versin.
Erkekleri Süleyman soyu gibi yetiştiren tüm annelere selam olsun burdan. 30 yaşında kendi işini yapmaktan aciz herşeyi ayağına bekleyen bir adam yetiştirmek büyük bir beceri olsa gerek. Nefret ediyorum bu zihniyetteki tüm Fedakar! annelerden..
Allah size kolaylık versin. Bir çırpıda seni kapının önüne koyarım diyen adama kahvaltılık bir tabak hazırlayın streçleyip Bi zahmet oturup yesin ki size çatmasın..

Ne hamileyken, ne emzirirken sofra hazırlattı eşim. Normal zamanda bile o kalkıp, hazırlar beni uyandırdı.

Sofra hazırlayıp, yemek bu kadar zor olmamalı.
Sen eşine anlayış göstermeyip, eşini tehtit ediyorsun oruç tutup buna ibadet diyorsun!
Diyecek çok söz var böyle adamlara......

haxir yemeği işitip koyamiyor mu önüne ayıp ya bu erkekler ne sanıyor kendini...Boyle size hakaret edecekse tuttuğu orucun sevabı kalıyor mu acaba

Buradaki sorun sadece yetiştirilme tarzından kaynaklı değil aslında ki o konuda dediklerinizde de haklısınız.
Konu sahibinin eşinde merhamet yok. Küçük çocuk var zaten yeterince yoruluyor birde sahur için kalkmasın diye düşünmesi için güzel bir kalbinin olması yeterli.

Muhteşemsiniz

Oooo kociş överken iyice rahatladı KK.. Malum eski aldatmalı, şiddetli, kavgalı, kocam beni eziyo ühühüh konuları okuyamıyoruz. Komiksiniz yaa..

Benim eşim de gece kalkıp önce bana masaj yapıyo sonra gidip sahur yapıyo dönünce de 10 satır şiir bırakıyo alnıma sabah kalkıp okuyorum canımmm kocişimmmm maşallahhh..... İftara da ben yayılıyorum o önüme sultan sofrası getiriyo. Çünkü en mikimmil evlilik en mikimmil kociş bende çatlayın

Konu sahibi kocanın adı Ramazan Bereket mi diye merak etmedim değil. Zira kendisi tam bir AYI. İnsan gibi dese, rica etse neyse ama belli siz de haliniz kalmıyor diye uyanamıyorsunuz. Boğazınıza yapışmadığı kalmış bir... Suyuna gidecekseniz metal bir şarkı yapın alarmı ya da kocanız suratınıza su serpsin onu da yapar eminim ki. Olmadı geceden bırakın bir zahmet kalkıp zıkkımlansın. Boşan et de demicem zaten boşanmazsın. En iyisi metal müzik bence dıp tıs dıp tıs

Ne biçim koca,oruç mu tuttuğunu sanıyor ne biçim yorum bunlar. Kadın zaten kocasının ne mal olduğunu biliyor,burda herkesin hayatı mükemmel ya! Napacak kadın bosanamiyor,sizin kadar biliyordu hizmetçi olmadığını,köle olmadigini,hizmetçi miyim dese yeni bir kavga sebebi yazık çocuklara. Merhametsiz rezil bir adamla evli yorumlardan nefret ettim ya.

Konu sahibi ilk yorumumda yazmıştım yineliyorum,sahura kadar uyuma sizin orda sahur kaçta bilmiyorum ama bir saat erken hazırla uyandır,sen yat. Bilirim çocukla çok yorulur insan ama birde yorgunluğa extra huzursuzluk eklenmesin.Biraz sabret birseylerle oyalan,erkenden hazırla sen yat,o zikkimlansin. Ya bu diyardan gidecen,ya bu deveyi gudecen.Alah kocana merhamet,sana sabır versin.

Kendimden bilirim uykusuzluk beni sersem ederdi gece kalkıp ne yaptığımı hatirlamazdim anisülasyon görürdüm uyanıkken değişik şeyler gözümün önüne gelirdi eşim hep destek oldu bazen yemek yapmaz dışardan istetirdi gece acıksa beni uyandırmadan sessizce bı güzel yemeğini yer baksana ortalık dağınık toplar öyle yanıma gelirdi ama sizin kocanizda Okadar mı düşüncesiz bu nasıl bi adam sende bağır ulannnn anlayış istiyorum de el insaf deeee...alttan alma kendini yere att takat yok dee.. sinir oldum

Sende kapının önüne koyarım diyince ağzınin payını veremiyomusun
Bende de iki çocuk var kalkmak istiyorum kalkamıyorum kalktığımda uyuyamıyorum e bebek hergun kurulu saat gibi 6 da uyanıyor ben zaten uykusuzum zaten hiç alamıyorum uykumu
Biraz kendi düşünsün cnm eve gelip uzanmaktan başka bı b...k bildikleri yok
Bide yok yemek yapmıyorsun hazirlamiyosun bu ne ya calisiyolarda sanki maaş veriyorlar

Tabi canım sen kölesin o evin hizmetçisisin
Kendinize bu muameleyi haklı görmeyin
O paşazade sen onun emirerisin
Tam odun taaam

Bende ayni durumdayim ,80 gunluk bebegim var ve oruc tutmuyorum emzirdigim icin ve gecede kalkamiyorum yorgun oldugumdan ama bazen onceden hazirliyorum bi tepsi icine esim oyle yiyo bazen kendi yapiyo oyle gececek sende esinin herseyini hazir et uyumadan once oda isitip yesin...

Akşamdan tabak hazırlayıp streç film çekin, sofrayı kurup öyle yayın kalkamasaniz da sofra haxir olmuş olur

Teşekkür ederim hamile değilim yanlış yazmış olabilirim sekiz aylık bebeğim var ondan uykusuzluk .
Dualar için ve anlayış için çok teşekkür ederim
Siz yanlış yazmadınız,
ben 8 aylık bebeğinizi,
hamilesiniz diye algıladım.
Hata benden kaynaklandı yani.
Eşinize sözü,nazı geçecek bir büyüğünüz
yok mu?
En azından orucun manasını anlatsın ona.
Hoş anlar mı?Orası da ayrı konu ama...

Anlamaz sanmıyorum büyükler de ondan yana oluyo genelde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…