- 25 Nisan 2018
- 4.995
- 9.644
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Teşekkür ederim hamile değilim yanlış yazmış olabilirim sekiz aylık bebeğim var ondan uykusuzluk .Hiç bir gerekçeyle,hiç kimseyle dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.
Herkes yaşadığını bilir.
Hamileliğinizi huzurlu geçirmek için uymayın
bu huysuz ve insafsiz adama.
Akşamdan kahvaltı tabağı hazırlayıp streçleyin,
termosa da çay demleyin.
Biraz da hamilelikten dem vurup,insaflı olması yönünde eşinizin vicdanına hitap edin.
Allah eşinizin kalbine merhamet,
size de dayanma gücü versin.
haxir yemeği işitip koyamiyor mu önüne ayıp ya bu erkekler ne sanıyor kendini...Boyle size hakaret edecekse tuttuğu orucun sevabı kalıyor mu acabaHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Buradaki sorun sadece yetiştirilme tarzından kaynaklı değil aslında ki o konuda dediklerinizde de haklısınız.Tüm sayfaları okudum. Yazdıklarınız iç acıtıcı. Zor bir kocanız var belli. Allah kalbine merhamet versin.
Erkekleri Süleyman soyu gibi yetiştiren tüm annelere selam olsun burdan. 30 yaşında kendi işini yapmaktan aciz herşeyi ayağına bekleyen bir adam yetiştirmek büyük bir beceri olsa gerek. Nefret ediyorum bu zihniyetteki tüm Fedakar! annelerden..
Allah size kolaylık versin. Bir çırpıda seni kapının önüne koyarım diyen adama kahvaltılık bir tabak hazırlayın streçleyip Bi zahmet oturup yesin ki size çatmasın..
Adam karisini bosanmaktan bahs ediyor, sirf kadin sahura kalkmadi diye. Yani bunun karsisinda ne olalim, sevgi pitircigi mi? Adam tehdit etsin, kadinda kocasinin esref saatini beklesin ve üstüne geceden yemek yapsin öyle mi?
Anlayamadim, erkegin pipisi yemek yapmayi engelliyormu? Hadi yapmayi bilmiyor, yemek yapmayi ögrenmesini engelliyor mu? Bir yumurta kirmak çok is mi? (Ki burda okuyorum, çok ismis, kadinlar yumurtayi suyun içine koyuyorlar, sahurda erkekler tencerenin içine su koyma zahmetinde bulunmasin diye.).
Kadinlar kendine zerre deger vermiyor. Ve evet, tek bir olay ile bu adam yargilanabilir. Yarin birini öldürsen "dur bu bir katil ama tek bir olaydan yargilanilmaz" demez kimse. Esini sahurdan dolayi kapi disi etmek isteyen biri, diger zamanlarda süper harika insan degildir.
Burda kadinin yapmasi gereken aslinda o adami kapi disi etmektir. Madem annesi hep sahuru hazirliyormus. Buyursun gitsin annesinin yaninda. Bir ömür beraber sahur yapsinlar.
Tabi yok, bu yapilmaz. Köle muamelesi görülür, üstüne halen çoçuk yapilir. Ondan sonra gel burda konu aç, milletin sinirini alt üst et.
Bir taraftan haklisin. Bunu yillardir çeken kadin, biraz daha çeksin. Bence hiç ses çikarma konu sahibi ve artik uyuma sahura kadar. Esine 2 degil,3 çesit yemek yap, sahurdada. Insanlar hak ettikleri hayati yasarlar sonuçta.
Akşamdan tabak hazırlayıp streç film çekin, sofrayı kurup öyle yayın kalkamasaniz da sofra haxir olmuş olurHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Siz yanlış yazmadınız,Teşekkür ederim hamile değilim yanlış yazmış olabilirim sekiz aylık bebeğim var ondan uykusuzluk .
Dualar için ve anlayış için çok teşekkür ederim
Muhteşemsiniz
Anlamaz sanmıyorum büyükler de ondan yana oluyo genelde zatenSiz yanlış yazmadınız,
ben 8 aylık bebeğinizi,
hamilesiniz diye algıladım.
Hata benden kaynaklandı yani.
Eşinize sözü,nazı geçecek bir büyüğünüz
yok mu?
En azından orucun manasını anlatsın ona.
Hoş anlar mı?Orası da ayrı konu ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?