- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Üsluba bak boşuna oruç tutuyor ramazanın anlamını bilse keşkeHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Beraber giderdik annesine . İkinci çocuk kaza ile oldu
O ifadelerin hepsini ben yazdığımdan cevap hakkı doğuyor, hoş yazmasam da cevap hakkı mı bekleyecektim sanki. Öncelikle terbiyesiz lafını o sıfatın sahibine yani size aynen iade ediyorum size daha yakışır. Zaten ramazan vakti birbirinize girmeyin gündüzden bişeyler hazırlayın ama öte yandan halinizi de görüp insaf etmesini sağlayın diye yazdık oraya okumadınız mı? Siz ya çilekeş kadınlıktan hoşlanıyorsunuz ya da merhametsiz adam hayatınızda görmediniz. Seni kapının önüne koyarım diyen, uykusundan uyandırıp haksız yere hesap soran bir adam var karşı tarafta, alttan almaktan mı anlayacak? Böyle tiplerin karşısında çözüm getirip o çözümün arkasında kararlı durmak gerekiyor yapma canım yapma erkekim hayatta sökmez.Zıkkım yesin.. !! ?
Eli tutmuyor mu. ?
Paşa mı?
Ne talihsiz yorumlar .. çaresiz bir kadını nasıl da daha çaresiz ediyoruz bazen..
Saygısiz bir adama karşı aynı şekilde cevap verdiğimiz zaman ne farkımız kalacak ? Bizim karakterimiz nerede?
Kalk yemek hazırla diye seslenen adama
Zıkkım ye diyen kadın da benim gözüm de en az adam kadar terbiyesizdir.
Yok ısıtıp yemez . Ayrıca anlayışlı olduğu pek birşey yokEşinizin normal bir insan gibi davrandığı bir konu var mı?
Merhamet olmalı bir eşte sevgiyle beraber ama o da sizin eşinizde yok maalesef.
Yapmayın ,kendi kalkıp hazırlasın demek sizin için çözüm değil sanırım çünkü bu inatlaşma daha kötü boyutlara gelebilir eşinizle aranızda.
Her ilişki aynı çözümü kaldıramıyabiliyor çünkü.
Yatmadan hazırlasaniz ısıtıp yeme zahmetinde bulunur mu acaba?
Bu zamana kadar çağırıpta uyandıramadıklarına say, dingil!Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun
Bu zamana kadar çağırıpta uyandıramadıklarına say, dingil!
özür dilerim söylemezsem içimde kalırdı
Yo söyleyin çok haklısınız
ya vallahi sinirlendim totosu yemiyorsa tutmasın insan karısını kırar mı böyle bişey için yahu.. çocukların var emziriyorsun uykusuzsun.. altı üstü kalkıp bi peynir zeytin ekmek yumurta çıkarıp yiyecek.. Allah yardımcın olsun otur bi kahve saati yap eşinle çocuklar uyurken güzelce konuşun bu meseleyi.. yoksa ne ona ne sana ramazan bitmez..Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
Allah merhamet versin bunlara çok üzüldüm sizede. Çok geçmiş olsunCanım aynı durum bizdede var
4 yaşındaki oğlum kesinlikle 12 den önce uyumuyor ve 3 saat sürmüyor tekrar sahur için kalkıyorum...ver 6.5 aylık hamileyim ayrıca hamilelik varislerim çıktı canımın acısını anamdan başkası anlamıyor...eşim kesinlikle istiyor kalkmami...yani aslında elinden geliyor ama işte acima olmayınca
Özür dilerim hanımefendi sinirinizi alt üst ettiğim için sadece aklı başında olan arkadaşlarq veya ablalara danışmak istedim o kadar. Siz sanıyorsunuz ki herkes keyfinden bunları çekiyor değil mi.burda sanal ortam bile olsa bu kadar kırıcı olmak hoş değil. Neyse siz ayakları üzerinde duran ve herşeyi doğru yapan hanımlar iyi ki varlar . Yorum için sağolunAdam karisini bosanmaktan bahs ediyor, sirf kadin sahura kalkmadi diye. Yani bunun karsisinda ne olalim, sevgi pitircigi mi? Adam tehdit etsin, kadinda kocasinin esref saatini beklesin ve üstüne geceden yemek yapsin öyle mi?
Anlayamadim, erkegin pipisi yemek yapmayi engelliyormu? Hadi yapmayi bilmiyor, yemek yapmayi ögrenmesini engelliyor mu? Bir yumurta kirmak çok is mi? (Ki burda okuyorum, çok ismis, kadinlar yumurtayi suyun içine koyuyorlar, sahurda erkekler tencerenin içine su koyma zahmetinde bulunmasin diye.).
Kadinlar kendine zerre deger vermiyor. Ve evet, tek bir olay ile bu adam yargilanabilir. Yarin birini öldürsen "dur bu bir katil ama tek bir olaydan yargilanilmaz" demez kimse. Esini sahurdan dolayi kapi disi etmek isteyen biri, diger zamanlarda süper harika insan degildir.
Burda kadinin yapmasi gereken aslinda o adami kapi disi etmektir. Madem annesi hep sahuru hazirliyormus. Buyursun gitsin annesinin yaninda. Bir ömür beraber sahur yapsinlar.
Tabi yok, bu yapilmaz. Köle muamelesi görülür, üstüne halen çoçuk yapilir. Ondan sonra gel burda konu aç, milletin sinirini alt üst et.
Bir taraftan haklisin. Bunu yillardir çeken kadin, biraz daha çeksin. Bence hiç ses çikarma konu sahibi ve artik uyuma sahura kadar. Esine 2 degil,3 çesit yemek yap, sahurdada. Insanlar hak ettikleri hayati yasarlar sonuçta.
sadece Türk toplumunda değil diğer tüm toplumların %90inda. sadece bu ülkenin toplumunu hedef almaya gerek yokYa bu Turk toplumunda neden kadinlar yapmak zorunda? Neden siz yapicakmissiniz ne bicin adam bu.. lanet olsun ona oruc tutmasin anlami yok
O ifadelerin hepsini ben yazdığımdan cevap hakkı doğuyor, hoş yazmasam da cevap hakkı mı bekleyecektim sanki. Öncelikle terbiyesiz lafını o sıfatın sahibine yani size aynen iade ediyorum size daha yakışır. Zaten ramazan vakti birbirinize girmeyin gündüzden bişeyler hazırlayın ama öte yandan halinizi de görüp insaf etmesini sağlayın diye yazdık oraya okumadınız mı? Siz ya çilekeş kadınlıktan hoşlanıyorsunuz ya da merhametsiz adam hayatınızda görmediniz. Seni kapının önüne koyarım diyen, uykusundan uyandırıp haksız yere hesap soran bir adam var karşı tarafta, alttan almaktan mı anlayacak? Böyle tiplerin karşısında çözüm getirip o çözümün arkasında kararlı durmak gerekiyor yapma canım yapma erkekim hayatta sökmez.
Yani... musluman toplumlar diyelim kac kere amerikaya gittim orda bu durum yok??sadece Türk toplumunda değil diğer tüm toplumların %90inda. sadece bu ülkenin toplumunu hedef almaya gerek yok
amerika yerine başka bir yere gitmişsin sanırım. eyaletlere göre değişebilir ama orada da böyle. muslumanlikla alakası yokYani... musluman toplumlar diyelim kac kere amerikaya gittim orda bu durum yok??
Çok ilginç bir bakış açısı varmış eşinizin. Oruç tutmanın aç kalmak olmadığını idrak edememiş hala.. ben hamileyim, eşim bırakın benden sahur istemeyi sabah kalkınca bana kahvaltı hazırlıyor. Yani oruca ve eşi olarak size bakış açısından kaynaklanıyor bu davranışları. Neden uyanamadığınızı düzgünce anlatıp, çocukların tüm sorumluluğunun sizde olduğunu gözüne sokup ve orucun maneviyatından bahsedin. Tüm bunlara rağmen tavrı devam ederse ya huyuna gideceksiniz ya da tüm sonuçlarını göze alıp yaptığınız şeyin doğru olduğunu idrak etmesini sağlayacaksınız.. başka çözüm yolu yok gibi maalesef..Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Ben de bu kk daki bazı kadınların eşlerini merak ediyorum sanırsın hepsi huri melek! Tüm hödükler bize denk gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?