Sahur sorunum :(

Üsluba bak boşuna oruç tutuyor ramazanın anlamını bilse keşke
Insanın sevap da kazansa böyle konuşan birine sahur hazırlayası gelmez
ben hastayim tutamıyorum eşimi beklerim yat der içime sinmez hazırlarım bunu çok içimden gelerek yapıyorum üslubu böyle olsa banane ne yersen ye derdim yatardim

Beraber giderdik annesine . İkinci çocuk kaza ile oldu

Zaten öyle, hep kaza ile!

Ki böyle biri ile cinsellik bile yasayamazdim. Adam sana zerre saygi duymuyor. Ve eger böyle ezik davranirsan, duymamaya devam edecek. Sen adami bosanma ile tehdit et. Hiç degilse düzeni bozulur diye korkar en azindan. Biraz dislerini göster.

O ifadelerin hepsini ben yazdığımdan cevap hakkı doğuyor, hoş yazmasam da cevap hakkı mı bekleyecektim sanki. Öncelikle terbiyesiz lafını o sıfatın sahibine yani size aynen iade ediyorum size daha yakışır. Zaten ramazan vakti birbirinize girmeyin gündüzden bişeyler hazırlayın ama öte yandan halinizi de görüp insaf etmesini sağlayın diye yazdık oraya okumadınız mı? Siz ya çilekeş kadınlıktan hoşlanıyorsunuz ya da merhametsiz adam hayatınızda görmediniz. Seni kapının önüne koyarım diyen, uykusundan uyandırıp haksız yere hesap soran bir adam var karşı tarafta, alttan almaktan mı anlayacak? Böyle tiplerin karşısında çözüm getirip o çözümün arkasında kararlı durmak gerekiyor yapma canım yapma erkekim hayatta sökmez.

Yok ısıtıp yemez . Ayrıca anlayışlı olduğu pek birşey yok

ya vallahi sinirlendim totosu yemiyorsa tutmasın insan karısını kırar mı böyle bişey için yahu.. çocukların var emziriyorsun uykusuzsun.. altı üstü kalkıp bi peynir zeytin ekmek yumurta çıkarıp yiyecek.. Allah yardımcın olsun otur bi kahve saati yap eşinle çocuklar uyurken güzelce konuşun bu meseleyi.. yoksa ne ona ne sana ramazan bitmez..

sen bebeğinin annesisin onun değil. bu ne ya eşler arası dayanışma yardımlaşma olacakken adam dahada külfet olmuş sende keyfinden kalkmamazlik yapmıyorsun sonuçta ekmeğinin arasına koysun peynir yesin yok doymuyorsa paşa sahura kadar açık yerler var kıysin parasına sipariş versin kapının onune koyarımmis lafa bak

Allah merhamet versin bunlara çok üzüldüm sizede. Çok geçmiş olsun

Özür dilerim hanımefendi sinirinizi alt üst ettiğim için sadece aklı başında olan arkadaşlarq veya ablalara danışmak istedim o kadar. Siz sanıyorsunuz ki herkes keyfinden bunları çekiyor değil mi.burda sanal ortam bile olsa bu kadar kırıcı olmak hoş değil. Neyse siz ayakları üzerinde duran ve herşeyi doğru yapan hanımlar iyi ki varlar . Yorum için sağolun

Terbiyesiz derken ???
Üslubunuz cevabı hak bile etmiyor

KİB

Oruc tutmadigim zamanlarda asla sahura kalkmam. Ama bir ev hanimi olarak illa ki bir seyler hazirlar birakirim. Esim de isitir yer.
Deseydiniz ki esim kiriliyor hazirlamadigim icin esinize belki hak verirdim.
Ama uslup cok fena. Insanin hazirlayacagi varsa da hazirlamaz boyle.
Esin iftar yaptiktan sonra bu konuyu konus.
Aksamdan hazirlayacagini, ama uyanmayacagini. Sana karsi saygili olmasini soyle.
Sahur hazirlamadi diye iki cocugunun annesini kapinin onune koymaktan bahsediyorsa zor biraz konusarak cozmeniz. Ama sen yine de dene.

Çok ilginç bir bakış açısı varmış eşinizin. Oruç tutmanın aç kalmak olmadığını idrak edememiş hala.. ben hamileyim, eşim bırakın benden sahur istemeyi sabah kalkınca bana kahvaltı hazırlıyor. Yani oruca ve eşi olarak size bakış açısından kaynaklanıyor bu davranışları. Neden uyanamadığınızı düzgünce anlatıp, çocukların tüm sorumluluğunun sizde olduğunu gözüne sokup ve orucun maneviyatından bahsedin. Tüm bunlara rağmen tavrı devam ederse ya huyuna gideceksiniz ya da tüm sonuçlarını göze alıp yaptığınız şeyin doğru olduğunu idrak etmesini sağlayacaksınız.. başka çözüm yolu yok gibi maalesef..

Bazı insanlar böyle yetiştiriliyor malesef ve alışkanlıkları devam etsin istiyorlar.
Eşinizle oturup güzelce konuşun çocukla olan mevcut durumunuzu açıklayın.
Ve böyle kırıcı olduğunu mübarek ramazan ayında bilsin.
Sizde bence akşam yatmadan tostunu hazırların mesela koysun pişirsin, ne yapıcaksanız akşam o ayaktayken çocukla ilgilensin siz yapın ısıtıp gece yesin.

Ben de bu kk daki bazı kadınların eşlerini merak ediyorum sanırsın hepsi huri melek! Tüm hödükler bize denk gelmiş.

:) Kimse huri melek degil herkesin kusurlari var insaniz ama iki işe el atmak icin huri melek olmak gerekmiyor.

Benim dedem bile kac yasinda adam olmasina ragmen her sabah ise gitmeden once babannemin sobasini yakar, ekmegini alir getirir sonra işine giderdi. Babannem saglikliydi ustelik.
Bazen aksam yemeklerini dedemin elinden yerdik babannemlerdeyken.

Dedemin oglu babam :) anneme cok iyi bir koca oldu ve bana super babaydi diyemem asla zamaninda cektirdi bize ama o bile mutfaga girer iki işe el atardi.

Sizin bulduklarinizi, siz secmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…