- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Niye sen derken iyiTerbiyesiz derken ???
Üslubunuz cevabı hak bile etmiyor
KİB
geçen yine mükemmel kocişimi övüyorum. yani bu konuda bu söylenecek şey mi Allah aşkına?Ay ne ilginç kocalar var töbestağfurullah maşallah benim kocama valla öpüp başıma koyayım adam benle kalkıp sofrayı kurar ben yatarım o kaldırır bende oruç tutamıyorum gebe olduğum için o tutar üstelik çalışıyor ben evdeyim tüm gün üzüldüm valla Allah eşinizin içine sevgi versin
Yazdım yazdım sildimHayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.
Ne söyleyip ne söyleyemediğime siz karar veriyor olsaydınız, size sorar öyle yorum yapardım, size sormadığıma göre sizi irdeleyen bir konu yok.geçen yine mükemmel kocişimi övüyorum. yani bu konuda bu söylenecek şey mi Allah aşkına?
Ya böyle tam olmadı az övdün lütfen biraz daha över misinAy ne ilginç kocalar var töbestağfurullah maşallah benim kocama valla öpüp başıma koyayım adam benle kalkıp sofrayı kurar ben yatarım o kaldırır bende oruç tutamıyorum gebe olduğum için o tutar üstelik çalışıyor ben evdeyim tüm gün üzüldüm valla Allah eşinizin içine sevgi versin
ben karar veriyorum, demedim. patavatsızlığınızı dile getirdim sadece.Ne söyleyip ne söyleyemediğime siz karar veriyor olsaydınız, size sorar öyle yorum yapardım, size sormadığıma göre sizi irdeleyen bir konu yok.
Sanirim ben degil siz gittiniz? Neyse dusuncem boyle bence uzatmaamerika yerine başka bir yere gitmişsin sanırım. eyaletlere göre değişebilir ama orada da böyle. muslumanlikla alakası yok
:) Kimse huri melek degil herkesin kusurlari var insaniz ama iki işe el atmak icin huri melek olmak gerekmiyor.
Benim dedem bile kac yasinda adam olmasina ragmen her sabah ise gitmeden once babannemin sobasini yakar, ekmegini alir getirir sonra işine giderdi. Babannem saglikliydi ustelik.
Bazen aksam yemeklerini dedemin elinden yerdik babannemlerdeyken.
Dedemin oglu babam :) anneme cok iyi bir koca oldu ve bana super babaydi diyemem asla zamaninda cektirdi bize ama o bile mutfaga girer iki işe el atardi.
Sizin bulduklarinizi, siz secmissiniz.
Benim eşim de çok şükür yardim eder beni asla geri çevirmez. Ama kendi de düşünmez ben dersem ne ala. Bu beni çok rahatsız etmiyor. Beni kırmasın yeter.
Annem çalışmıyordu babam çalışıyordu ve babama odun bile taşıtmazdı bu annemin seçimiydi ben hep öyle gördüm. Annem babama resmen kıyamazdı.iyi mi etti tabiiki hayır, şuan babam emekli ve anneme elinden geldiğince yardım ediyor. Babam da annemin zamanında onun için çırpınışını gördü kıymet veriyor. Sadece iş güç anlamında değil her anlamda.
Şuan ben çalışıyorum eşim de çalışıyor az önce çıktı mutfaktan tepsiyi fırına koyunca, yani beraber yaptık böreğimizi. Fakat evde olsam eşime yemek yap demem. Özel günüm olur, kendimi iyi hissetmem, çok nadir yemek yapamam yoktur ses etmez. %90 alttan alıcıdır. Yani kadın yapmak zorunda değil lafını bi yere kadar anlarım.
Herkesi bi sorumluluğu var bu hayatta. Eş, erkek ya da bayan olsun çalışıyorsa diğer eş de evdeki sorumluluğunu bi nebze de olsa yerine getirmeli. İstisnalar var bu konu sahibinde olduğu gibi. Ancak konuda da sahuru önceden zaten annesinde yerdi diye bir cümle geçiyor. Bunun sebebini merak ettim açıkçası. Eğer arkadaş evde olduğu halde adam gidip annesinde yiyorduysa ses etmemiş ve beklemiş demekki ve şimdi patlamasını yaşıyor.
Başka bir durum da olabilir orasını kendi bilir. Ben okuduğum kadarıyla yorumladım. Umarım anlatmak istediğim şeyi anlatabilmişimdirde bombardımana tutulmam. :)
Herkes huri melek dememin sebebi de; çoğu arkadaşın eşler konusunda benim normal gördüğüm bazı konularda bile vurun abalıya mantığıyla yorum yapması. Hemen ez, yık, geç, boşa... bana enteresan geliyor. Evlilik biraz da alttan almakla ve görmezden gelmekle olur. Eşim beni bi yönden mutlu ediyorsa ben de onu başka bir yönden mutlu etmeliyim ki denge sağlayalım. Hep bana hep bana demekle, zaten görevi demekle bu iş yürümez bence. Arada bolca sevgi varsa tabi bu fedakarlıklar geçerli.
:) Kimse huri melek degil herkesin kusurlari var insaniz ama iki işe el atmak icin huri melek olmak gerekmiyor.
Benim dedem bile kac yasinda adam olmasina ragmen her sabah ise gitmeden once babannemin sobasini yakar, ekmegini alir getirir sonra işine giderdi. Babannem saglikliydi ustelik.
Bazen aksam yemeklerini dedemin elinden yerdik babannemlerdeyken.
Dedemin oglu babam :) anneme cok iyi bir koca oldu ve bana super babaydi diyemem asla zamaninda cektirdi bize ama o bile mutfaga girer iki işe el atardi.
Sizin bulduklarinizi, siz secmissiniz.
evet ben gittim, ama muhtemelen sen gitmedin ashdjsjdSanirim ben degil siz gittiniz? Neyse dusuncem boyle bence uzatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?