- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
O zaman niye bütün hödükler bizi bulmuş dediniz?Benim eşim de çok şükür yardim eder beni asla geri çevirmez. Ama kendi de düşünmez ben dersem ne ala. Bu beni çok rahatsız etmiyor. Beni kırmasın yeter.
Annem çalışmıyordu babam çalışıyordu ve babama odun bile taşıtmazdı bu annemin seçimiydi ben hep öyle gördüm. Annem babama resmen kıyamazdı.iyi mi etti tabiiki hayır, şuan babam emekli ve anneme elinden geldiğince yardım ediyor. Babam da annemin zamanında onun için çırpınışını gördü kıymet veriyor. Sadece iş güç anlamında değil her anlamda.
Şuan ben çalışıyorum eşim de çalışıyor az önce çıktı mutfaktan tepsiyi fırına koyunca, yani beraber yaptık böreğimizi. Fakat evde olsam eşime yemek yap demem. Özel günüm olur, kendimi iyi hissetmem, çok nadir yemek yapamam yoktur ses etmez. %90 alttan alıcıdır. Yani kadın yapmak zorunda değil lafını bi yere kadar anlarım.
Herkesi bi sorumluluğu var bu hayatta. Eş, erkek ya da bayan olsun çalışıyorsa diğer eş de evdeki sorumluluğunu bi nebze de olsa yerine getirmeli. İstisnalar var bu konu sahibinde olduğu gibi. Ancak konuda da sahuru önceden zaten annesinde yerdi diye bir cümle geçiyor. Bunun sebebini merak ettim açıkçası. Eğer arkadaş evde olduğu halde adam gidip annesinde yiyorduysa ses etmemiş ve beklemiş demekki ve şimdi patlamasını yaşıyor.
Başka bir durum da olabilir orasını kendi bilir. Ben okuduğum kadarıyla yorumladım. Umarım anlatmak istediğim şeyi anlatabilmişimdirde bombardımana tutulmam. :)
Herkes huri melek dememin sebebi de; çoğu arkadaşın eşler konusunda benim normal gördüğüm bazı konularda bile vurun abalıya mantığıyla yorum yapması. Hemen ez, yık, geç, boşa... bana enteresan geliyor. Evlilik biraz da alttan almakla ve görmezden gelmekle olur. Eşim beni bi yönden mutlu ediyorsa ben de onu başka bir yönden mutlu etmeliyim ki denge sağlayalım. Hep bana hep bana demekle, zaten görevi demekle bu iş yürümez bence. Arada bolca sevgi varsa tabi bu fedakarlıklar geçerli.
E şimdi burda boşan yazsak, yok çocuğuma kıyamam, çocuk olmasa falan dersin. Eşiniz sinir bozucu o ayrı ama madem durum böyle sizde kahvaltılıklardan oluşan bir tabak hazırlayıp üzerini streçleyin. Birde termos alıp çay koyuverin. Herhalde streci açıp çayı bardağına dökebilir...Yok zaten merhamet kavramı duygusu hiç yok bunun farkındayim . Baya bencil
Niye sen derken iyi
Ben bu sadece bu konuya istinaden demedim kk nin bütün bu tarz konuları için dedim. Eşim de ben de kimi konularda olması gerektiği gibi davranamayabiliyoruz. Yani eşim yemek yapayım, temizlik yapayım diye bayılmıyor, ya da benim ağzımdan bir şey çıksın da koşsun yapsın diye ağzımın içine bakmıyor ama burada kimileri böyle olması gerekiyor gibi yorumlar yapıyor ve insan ister istemez kendini çok abes bir durumda gibi hissediyor.Herkesin evlilik dinamigi farkli. Ben evdeyim ama evdeyim diye her işi yuklenmiyorum ve bu bizi olumsuz etkilemiyor.
Konu sahibi evde olabilir ama onun ekstra 2 cocuk var sonucta ve uyuyakaldi diye bu kadar laf soylenmez.
Madem esiniz bu kadar yapiyor hödük demeseydiniz bari. :)
teşekkür ederim dua için onunla konuştum bunu yine deniyecegim sağolun. BKonu sahibi, bu açtığınız konu gerçekten üzdü beni iftar vaktindeyiz sizin için dua edeceğim namazda, allah eşinizin kalbine biraz merhamet versin diye. Bıkmadan usanmadan her seferinde söyleyin ben emziren bir kadınım zaten uyku düzenim şaşıyor bu yaptığın resmen psikolojik zulüm, ben gündüzden sana sahurluk hazırlayarak hayatını kolaylaştırıyorum sen de benim dinlenmeme izin vererek hayatımı kolaylaştır de.
O zaman niye bütün hödükler bizi bulmuş dediniz?
Hiç anlamadım.
Ayrıca bizimki gibi kocalar huri melek değil merhamet duygusu olan insan evlatları.
Sizi haksiz gormedim. Gayet de uzuldum. Gercekten cok icten uzuldum. Bu platformda bir cok yakin arkadas edindim. Tabi ki yakinen tanisabiliriz.Sevgili kk ablalarim ben bana kızın veya kırarak akıl verin diye açmadım konuyu beni haklı görün diye de açmadım.sadece sizden başka kimsem yok diye danışmak istedim. Böyle adamlarla nasıl evlendiniz diyenleri yakinen tanımak isterim . İnsan şaşar beşer hata yapabilir , benimde hatam bu hiçbir şey keyfi değil halimden de anlarsınız zaten. Ama hala zevkten yapıyomuşum gibi yazanlar ne bileyim üzüldüm sadece . Bundan sonra konu açmak için boşanmayı beklerim kusura bakmayın rahatsızlık verdim
Nomu ev hanımı ama küçük bebeği var emziriyormuş konu sahibi, o dönemlerde zombi gibi gezer insan zaten sürekli uyanıyodur, bedenen dinlenemiyordur. O haliyle bile belki bişeyler hazırlardı ama dediğin gibi eşinin davranış şekli yüzünden insanın hazırlayası gelmez, hazırlasa bile lanet olsun diyerek hazırlar. Bu erkekler ne kadar kafasız ya birbirine saygı gösterip huzurlu bi sofraya oturmak eşinin gözünde yücelmek varken hayat arkadaşını kendilerinden uzaklaştırarak ne kazanıyorlar ki.Ev hanımı eşinden insan sahur hazırlığı bekler.
Bunu çok görmüyorum ben.
Kadın üzüldüğünü dile getirmişYa böyle tam olmadı az övdün lütfen biraz daha över misin
Nomu ev hanımı ama küçük bebeği var emziriyormuş konu sahibi, o dönemlerde zombi gibi gezer insan zaten sürekli uyanıyodur, bedenen dinlenemiyordur. O haliyle bile belki bişeyler hazırlardı ama dediğin gibi eşinin davranış şekli yüzünden insanın hazırlayası gelmez, hazırlasa bile lanet olsun diyerek hazırlar. Bu erkekler ne kadar kafasız ya birbirine saygı gösterip huzurlu bi sofraya oturmak eşinin gözünde yücelmek varken hayat arkadaşını kendilerinden uzaklaştırarak ne kazanıyorlar ki.
Konuya o kadar üzüldüm ki. Şu an hamileyim dolayısıyla oruç tutmuyorum. Eşim kendisi uyanıyor ve sahurunu yapıyor. Üstelik sabah kahvaltı hazirlayayim sen yorulma diyor. Gerçekten bi insanla evli olduğunuza emin misiniz? Siz hazırlamak zorunda değilsiniz ki. Ben geçen senede eşimle birlikte hazırladım ve regl donemimde yine uyanmadim kendisi yaptı. Neden size böyle davranmasına izin veriyorsunuz? Orucu sizin için mi tutuyor? Lütfen yapmayın hazırlamayın. Mübarek ramazan ayında önce insan olmayı öğrensin
Aman canım üzülmemiştir emin ol her konuda bi bitiyorlar böyle nispet yapar gibiKadın üzüldüğünü dile getirmiş
Teselli de de bulunmuş
Eşinin bu konudaki iyiliğinden bahsedince hemen üstüne gelmeyin
Sadece eşinden bahsetse ok
Boşverin takilmayin . Açıklama yaptığınız için teşekkür ederimSizi haksiz gormedim. Gayet de uzuldum. Gercekten cok icten uzuldum. Bu platformda bir cok yakin arkadas edindim. Tabi ki yakinen tanisabiliriz.
Yanlis anlasildigim icin uzgunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?