Sahur sorunum :(

O zaman niye bütün hödükler bizi bulmuş dediniz?
Hiç anlamadım.
Ayrıca bizimki gibi kocalar huri melek değil merhamet duygusu olan insan evlatları.

Konu sahibi kardeşim bilemiyorum sen daha iyi tanırsın eşini ama sanki sana bir kızgınlığı ,öfkesi var gibi eşinin .Oruç tutmamani filan mesele yapıyor olabilir mi?

Yok zaten merhamet kavramı duygusu hiç yok bunun farkındayim . Baya bencil
E şimdi burda boşan yazsak, yok çocuğuma kıyamam, çocuk olmasa falan dersin. Eşiniz sinir bozucu o ayrı ama madem durum böyle sizde kahvaltılıklardan oluşan bir tabak hazırlayıp üzerini streçleyin. Birde termos alıp çay koyuverin. Herhalde streci açıp çayı bardağına dökebilir...

Ben bu sadece bu konuya istinaden demedim kk nin bütün bu tarz konuları için dedim. Eşim de ben de kimi konularda olması gerektiği gibi davranamayabiliyoruz. Yani eşim yemek yapayım, temizlik yapayım diye bayılmıyor, ya da benim ağzımdan bir şey çıksın da koşsun yapsın diye ağzımın içine bakmıyor ama burada kimileri böyle olması gerekiyor gibi yorumlar yapıyor ve insan ister istemez kendini çok abes bir durumda gibi hissediyor.

Konu sahibi, bu açtığınız konu gerçekten üzdü beni iftar vaktindeyiz sizin için dua edeceğim namazda, allah eşinizin kalbine biraz merhamet versin diye. Bıkmadan usanmadan her seferinde söyleyin ben emziren bir kadınım zaten uyku düzenim şaşıyor bu yaptığın resmen psikolojik zulüm, ben gündüzden sana sahurluk hazırlayarak hayatını kolaylaştırıyorum sen de benim dinlenmeme izin vererek hayatımı kolaylaştır de.

teşekkür ederim dua için onunla konuştum bunu yine deniyecegim sağolun. B

O zaman niye bütün hödükler bizi bulmuş dediniz?
Hiç anlamadım.
Ayrıca bizimki gibi kocalar huri melek değil merhamet duygusu olan insan evlatları.

Sadece bu konuya istinaden söylemedim ben. Kk da yapilan yorumların geneline istinaden yazdım. Yeterince de açıkladım kendimi sanki ama eksik kalmış sanırım ki anlaşılamamışım.

Ben çalışan bir kadınım.
Eşim şu aralar raporlu olduğu için evde.
Sen işe gidiyorsun ben evdeyim sahuru ben hazırlayıp kaldıracağım seni dedi.
Yapıyor, iyi de oluyor, sağolsun..

Açıkçası düşünmeseydi, ne düşüncesizsin derdim.

Ev hanımı eşinden insan sahur hazırlığı bekler.
Bunu çok görmüyorum ben.

Ama insan gibi ister.
Eşinizin üslubu berbat.
Bu sebepten hiç bir şeyi haketmiyor.

Önceden hazırlasam da ısıtıp yemez demişsiniz üstelik.

Benim eşim huri melek değil.
Pek çok eksisi olan, beni çok kez üzmüş biridir.
Ama bir kez olsun boğaz kavgası etmemiştir benle.
Halden anlar falan..

Hele ben ona yemek hazırlasam, bayıla bayıla ısıtırım ben der.
Yüz kere teşekkür eder.

Güzel ahlakın önemini bilmeyen biri eşiniz.
Oruç tutmak sadece aç kalmak değildir bilse keşke..

Sevgili kk ablalarim ben bana kızın veya kırarak akıl verin diye açmadım konuyu beni haklı görün diye de açmadım.sadece sizden başka kimsem yok diye danışmak istedim. Böyle adamlarla nasıl evlendiniz diyenleri yakinen tanımak isterim . İnsan şaşar beşer hata yapabilir , benimde hatam bu hiçbir şey keyfi değil halimden de anlarsınız zaten. Ama hala zevkten yapıyomuşum gibi yazanlar ne bileyim üzüldüm sadece . Bundan sonra konu açmak için boşanmayı beklerim kusura bakmayın rahatsızlık verdim

Sizi haksiz gormedim. Gayet de uzuldum. Gercekten cok icten uzuldum. Bu platformda bir cok yakin arkadas edindim. Tabi ki yakinen tanisabiliriz.
Yanlis anlasildigim icin uzgunum.

Pozitif bir uye selam
Üzüldüm sizin için
Ben de bu sene kalkamıyorum sahur hazırlamaya eşime
Çünkü hamileyim tutamıyorum
Ona bikaç kere dedim kalkıcam içim rahat etmiyor die
Hayır dedi yani ne gerek var
Ben bu konuda üzgünüm ama sizin eşiniz ağır cümle kurmuş
Bu sefer de kalkmazsan kapının önüne koyarım korkunç bi cümle
İnsan ne diyeceğini şaşırıyor

Ev hanımı eşinden insan sahur hazırlığı bekler.
Bunu çok görmüyorum ben.
Nomu ev hanımı ama küçük bebeği var emziriyormuş konu sahibi, o dönemlerde zombi gibi gezer insan zaten sürekli uyanıyodur, bedenen dinlenemiyordur. O haliyle bile belki bişeyler hazırlardı ama dediğin gibi eşinin davranış şekli yüzünden insanın hazırlayası gelmez, hazırlasa bile lanet olsun diyerek hazırlar. Bu erkekler ne kadar kafasız ya birbirine saygı gösterip huzurlu bi sofraya oturmak eşinin gözünde yücelmek varken hayat arkadaşını kendilerinden uzaklaştırarak ne kazanıyorlar ki.

Koca bir hiç :)
Akıl, fikir olsa eşiyle muhabbet kısmını bırak yaptığının mübarek aya yakışmadığını düşünür önce..

Allah merhamet versin.
Gerçekten merhameti olmayan insanla yaşamak çok zor olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…