bende bügünkü menümde
bulyon çorba
fellah köftesi (buradaki bi arkadaşın tarifi umarım yapabilirim suya attığımda dağılmasından korkuyorum ) patates kızartması
kola
tatlı olarakta dünden kalan lokumlu var
ayyyy kızlar fellah köftesi dağılcak diye korkuyordumya dağılma falan olmadı sadece damak zevkimize uymadı corba patetes kızartması kola birazdanda tatlı ve çay yapıcam ama eşimin ilk defa benim yaptığım yemeğe verdiği tepki sanki topak topak un yiyorum oldu (içinde bulgur olduğunu sölemedim kesinlikle yemez)hoş ölede yenmedi sokaklarda aç insan varken ben bu mübarek günde çöpe atmak zorunda kaldım......cok üzüldüm
yarısını difrize atmıştım peki onu nasıl değerlendirebilirim hamarat hanımlar yardım lütfennnnnnnnnn
kızlar nerelerdesiniz?
libyana,sempi,p.ipekçi yani buranın müdavimleri yoklar,onlarsız bu topic olmaz.
bizleri güzel tariflerinizden mahrum bırakmayın.
benim bugünkü menüm
domates çorbası
dünden kalan tavuk kanatları
şehriye salatası
tulumba tatlısı(hazır)
herkesin orucunu Allah kabul etsin.afiyet olsun.
hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım
ben 3 sene evvel göğüslerimden tedavi oldum çok şükür başlangıcında fark edildide kötü bişiy olmadı ama şimdi sol göğsümde iftardan sonra duş alırken bir sertlik kitle fark ettimbayadırda ağrıyordu hem göğsüm hem kolum bugün bu kitle elime gelince fena oldum hanımlar ya moralim acaip bozuldu.dualarınızı bekliyorum nolur dua edin kötü birşey çıkmasın çünkü ben çok korkuyorum mafoldumben
aklına hemen kötü bişey getirme ....kötüyü çağırma iyi şeyler düşün....inşllh bişey olmaz...çok geçmiş olsun
hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım
ben 3 sene evvel göğüslerimden tedavi oldum çok şükür başlangıcında fark edildide kötü bişiy olmadı ama şimdi sol göğsümde iftardan sonra duş alırken bir sertlik kitle fark ettimbayadırda ağrıyordu hem göğsüm hem kolum bugün bu kitle elime gelince fena oldum hanımlar ya moralim acaip bozuldu.dualarınızı bekliyorum nolur dua edin kötü birşey çıkmasın çünkü ben çok korkuyorum mafoldumben
canim ya uzulme.kalbini ferah tut.ins kotu bir sey degildir.birde ben anlamadim daha ince fark etmedinmi o sert kutleyi
pinarcim valla dedigini anlayamadim befisfisfis hani komikte ben anlamadimCADIARZU
o sarisin benim hocam oluyoşutarafagitti
valla koca koca sardilar be bizim gibi olmak icin cok ekmek yemeleri lazimkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıyamam gülüme..ezelim allah büyük yüreğini ferah tut cnm bnm.. kötü düşünme sakın..ihmal de etme ama git doktora bir an önce hayırlı haberlerini de pek yakında buradan paylaşacaksın ben inanıyorum.hep birlikte oh deriz allahın izniyle..lütfen karartma yüreğini olurmu sabahı çok güzel hayal et ve rabbimden dile ki hayırlı sabahların olsun..dualarım seninle canım benim...hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım
kızlar nerelerdesiniz?
libyana,sempi,p.ipekçi yani buranın müdavimleri yoklar,onlarsız bu topic olmaz.
bizleri güzel tariflerinizden mahrum bırakmayın.
benim bugünkü menüm
domates çorbası
dünden kalan tavuk kanatları
şehriye salatası
tulumba tatlısı(hazır)
herkesin orucunu Allah kabul etsin.afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?