''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

bende bügünkü menümde
bulyon çorba
fellah köftesi (buradaki bi arkadaşın tarifi umarım yapabilirim suya attığımda dağılmasından korkuyorum ) patates kızartması
kola
tatlı olarakta dünden kalan lokumlu var
ayyyy kızlar fellah köftesi dağılcak diye korkuyordumya dağılma falan olmadı sadece damak zevkimize uymadı corba patetes kızartması kola birazdanda tatlı ve çay yapıcam ama eşimin ilk defa benim yaptığım yemeğe verdiği tepki sanki topak topak un yiyorum oldu (içinde bulgur olduğunu sölemedim kesinlikle yemez)hoş ölede yenmedi sokaklarda aç insan varken ben bu mübarek günde çöpe atmak zorunda kaldım......cok üzüldüm
yarısını difrize atmıştım peki onu nasıl değerlendirebilirim hamarat hanımlar yardım lütfennnnnnnnnn

çok mu un koydun içine

ay canim ya benim ismimde gecmis burdaŞeniz
ben bgunden itibaren fransizca dil kursuna basladim yani talebe oldum
sabahtan aksama kadar ,ordan cikinca kendi is yerime gelip isler yapiyorum ,sonrasinda esimle eve gelip yemek yap bide orucu neyli ,bi bakim dedim birazdan yemek yicez
ama yine burayi takip etmeye caliscam

şehriye salatası nasıl oluyorr burda bidaha görmüştüm arkidaşlar azıcık anlatıverir misinizz

kızlar yarın misafirlerim geliyor...
menüm:yapsammı
süzme mercimek çorbası
taze fasulye zeytinyağlı
fırında tavuklu patates
yeşil salata,cacık,
kızılcık kompostosu veya erik kompostosu
tatlı olarak şekerpare..çocuklar için pudink
yapsam abesmi azmı ki

yada yarın ki misafirler için
süzme mercimek çorbası
kuru fasulye
şehriyeli pilav
cacık, salata
erik kompostosu
şekerpare
acaba hangi menü eltim geliyorda ilk defa yeni evli sayılırız
3 yıldır ilk defa evime gelecekler mesafeden dolayı gelemiyor

bende yarın misafir çağırdım menüm şööle olacak inşallah
ezogelin çorbası
fırın da patatesli tavuk
et tava
pilav
yeşil fasülye
ezme salata
marul salatası
rus salatası
cacık
kola
tatlı olarak da tarifini verdiğim suptan yaptım
şehriye salatasını anlatan yok mu kuzular

güzel bir menü olmuş gülsucum..şehriyeyi bende sormuştum geçenlerde;bikaç sayfa önde libyana anlatmıştı..arpa şehriyenin bir kısmını ayırıp kavuruyor;kalanları makarna pişirir gibi 5 dakika haşlıosunkavurduklarınıda sonradan içine ekliyosun.yapışmamasına dikkat ederek;sonra süzüp yogurt,mayonez,dereotu,mısırla karıştırıyosun..ben böyle yaptım..umarım atlamamışımdır bişeyleri..istersen geriye bi bak..

tek oruclu ben oldugum icin evde
benim canim ne isterse o yapiliyo yani yapiyorum
:teytey::teytey::teytey:

bu yüzdende cok kalabalik bir menü secmiyorum
allah ne verdiyse
ki sükürler olsun rabbime
yine karnimiz doydu
yine ac ve acikda diiliz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gullerdiyari yengosumun tarifi olan firinda patato yaptim soslu

buda linki eger merak eden olursa

http://www.kadinlarkulubu.com/mezeler-ordovrler/289047-firinda-patato-sosluresimli.html

hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım

ben 3 sene evvel göğüslerimden tedavi oldum çok şükür başlangıcında fark edildide kötü bişiy olmadı ama şimdi sol göğsümde iftardan sonra duş alırken bir sertlik kitle fark ettim bayadırda ağrıyordu hem göğsüm hem kolum bugün bu kitle elime gelince fena oldum hanımlar ya moralim acaip bozuldu.dualarınızı bekliyorum nolur dua edin kötü birşey çıkmasın çünkü ben çok korkuyorum mafoldumben

aklına hemen kötü bişey getirme ....kötüyü çağırma iyi şeyler düşün....inşllh bişey olmaz...çok geçmiş olsun

aklına hemen kötü bişey getirme ....kötüyü çağırma iyi şeyler düşün....inşllh bişey olmaz...çok geçmiş olsun

allah razı olsun canım çok teşekkür ederim iyi temennilerin için.:Saruboceq:

aklımdan kötüleri kovuyorum kovmaya çalışıyorum yarın kısmetse doktora gideceğim bakalm ne diyecek benneyaptımki hakkımda hayırlısı olur inş.

canim ya uzulme.kalbini ferah tut.ins kotu bir sey degildir.birde ben anlamadim daha ince fark etmedinmi o sert kutleyi

bu topic cok super olmus.yeni gordum bende.herkeze fikir oluyor menuleriniz kizlar

benimde bugun misafirim vardi.menum soyle idi

suzme mercimek corbasi
tas kebabi
patlican musakka
ucgen borek
pilav
salata
tatli olarakta profiterol

Son düzenleme:
canim ya uzulme.kalbini ferah tut.ins kotu bir sey degildir.birde ben anlamadim daha ince fark etmedinmi o sert kutleyi

teşekkür ederim canım

malesef edemedim canım bugün de tesadüfen elime geldi başımdan aşağı kaynar sular boşaldı.

pinarcim valla dedigini anlayamadim befisfisfis hani komikte ben anlamadimCADIARZU
o sarisin benim hocam oluyoşutarafagitti
valla koca koca sardilar be bizim gibi olmak icin cok ekmek yemeleri lazimkaydirigubbakcemile3

bende anlamadım boşver..herşey anlamak için diil.bu da oole güldürürken düşündürsün die deil.sadece güldürsün die...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıyamam gülüme..ezelim allah büyük yüreğini ferah tut cnm bnm.. kötü düşünme sakın..ihmal de etme ama git doktora bir an önce hayırlı haberlerini de pek yakında buradan paylaşacaksın ben inanıyorum.hep birlikte oh deriz allahın izniyle..lütfen karartma yüreğini olurmu sabahı çok güzel hayal et ve rabbimden dile ki hayırlı sabahların olsun..dualarım seninle canım benim...

allah razı olsun cnm çok yoğun günler geçiriorm inan ama aklım hep burada..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…