''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

arkadaşlar ikidir fikir almak istiyorum kimse bana cvp yazmıyo neden? küsmüyüz.

ezel 78 canım kötü düşünme içini ferah tut allah yar ve yaredımcın olsun geçmiş olsun.

bacım fırında patatesli tavuğu nasıl yapıyon çiğden mi atıyon.

canım bence fazla degılmı menun ayy herkesmi fazla yapıyo acaba benmi az yapıyorum sımdı karar veremedım ama sankı bişeyleri çıkarman lazım tabı bu benden küçük bi fikiryerimseniben

ama hepsini nasıl yiycekler menün güzel ama ben hepsnini severim gelirim yaniiii

Slşm bayanlar bende yarın kayınvalidemleri çağırcam.menüm şöle
şehriye çorbası
taze fasulye
fırında pataesli tavuk
şehriyeli pilav
yaprak sarma
bol yeşillikli salata
tatlı olarakta örgü şekilli şerbetli tatlı
nasıl yetermi önerilerinizi bekliyom canlar.

bak sekerın bu senın değilmi ben bundan bahsedıym

tamam tatlım kızma kız sarmayı sardım diğerleride kolay zaten bak bekliyom gel tamam mı

Sahura Ablam hamiş oldugu için canı börek istemişş ama uykusuz kalcam diye sölemiyoo böreğin içini hazırlıcam şimcikk yufka böreği zatenn hemen kolaycacık yapıp streçleyip dolaba koycamm uyanıncada pişiririm inş. uyuya kalmassammm...:1ninca:

Canim ya Allah'in izniyle kotu birsey yoktur.Bende gecen sene ayni seyleri yasadim.Bazilarinin gogus yapisiyla da alakali olabiliyormus.Dert edilecek birsey olmadigini soylemislerdi.Iyi haberler alirsin insallah.Bizi haberdar et olurmu

arkadaşlar ikidir fikir almak istiyorum kimse bana cvp yazmıyo neden? küsmüyüz.

Aslinda yayla corbasi da olabilir bana kalirsa,ne dersinCADIARZU

Ne guzel dusunmussun ..Afiyet olsun

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bizim misafirlerimiz vardi bu aksam.
Menumuz;
Manti corbasi Buyrun=>
Ben ufak degisiklikler yaptim;Sarimsak kattim mesela.Birde mantiyi haslayip kenara aldiktan sonra,tereyginda unu kavurdum ,suyu ve ardindan sarimsakli yogurdu ilave ettim.Gercekten super lezzetli bir corba.Tavsiye ederim.
Islim kebabi(esimin yogun istegi uzerine=)
Sehriyeli pirinc pilavi
Cerkez Tavugu
Kabak Dolmasi
Libiskonun rulo patates pastasi(Sarimsaksiz yaptim ben) Simdi de buradan=>
Coban Salata
Tatli olarak da yine esimin istegi,revani opuyorumnanaktan

Kolay gelsin herkese...

ablacım korkma içini ferah tut dua et bu mübarek zamanlarda inş birşey cıkmaz,, belki de belli dönemlerde sıkıntıyla ya da hormonlarla alakalı olarak falan cıkan fibrokistik tarzı sertliklerdir bende yaşıyorum cünkü sık sık korkma bugün güzel haberlerini bekliyoruz inş.:teselli:

ay ne güzelyerimseniben sana da günaydın ablaopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım.Bu mubarek ramazan günlerinde Allahım duaları kabul eder inşallah.Kötü birşey çıkmaz kalbinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…