çok mu un koydun içine
hayır canım tarifte 1su bardağı yazıyordu
sence çokmu
Slşm bayanlar bende yarın kayınvalidemleri çağırcam.menüm şöle
şehriye çorbası
taze fasulye
fırında pataesli tavuk
şehriyeli pilav
yaprak sarma
bol yeşillikli salata
tatlı olarakta örgü şekilli şerbetli tatlı
nasıl yetermi önerilerinizi bekliyom canlar.
bende yarın misafir çağırdım menüm şööle olacak inşallah
ezogelin çorbası
fırın da patatesli tavuk
et tava
pilav
yeşil fasülye
ezme salata
marul salatası
rus salatası
cacık
kola
tatlı olarak da tarifini verdiğim suptan yaptım
şehriye salatasını anlatan yok mu kuzular
canım bence fazla degılmı menun ayy herkesmi fazla yapıyo acaba benmi az yapıyorum sımdı karar veremedım ama sankı bişeyleri çıkarman lazım tabı bu benden küçük bi fikiryerimseniben
ama hepsini nasıl yiycekler menün güzel ama ben hepsnini severim gelirim yaniiii
Slşm bayanlar bende yarın kayınvalidemleri çağırcam.menüm şöle
şehriye çorbası
taze fasulye
fırında pataesli tavuk
şehriyeli pilav
yaprak sarma
bol yeşillikli salata
tatlı olarakta örgü şekilli şerbetli tatlı
nasıl yetermi önerilerinizi bekliyom canlar.
bak sekerın bu senın değilmi ben bundan bahsedıym
hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım
ben 3 sene evvel göğüslerimden tedavi oldum çok şükür başlangıcında fark edildide kötü bişiy olmadı ama şimdi sol göğsümde iftardan sonra duş alırken bir sertlik kitle fark ettimbayadırda ağrıyordu hem göğsüm hem kolum bugün bu kitle elime gelince fena oldum hanımlar ya moralim acaip bozuldu.dualarınızı bekliyorum nolur dua edin kötü birşey çıkmasın çünkü ben çok korkuyorum mafoldumben
arkadaşlar ikidir fikir almak istiyorum kimse bana cvp yazmıyo neden? küsmüyüz.
Sahura Ablam hamiş oldugu için canı börek istemişş ama uykusuz kalcam diye sölemiyoo böreğin içini hazırlıcam şimcikk yufka böreği zatenn hemen kolaycacık yapıp streçleyip dolaba koycamm uyanıncada pişiririm inş. uyuya kalmassammm...:1ninca:
hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım
ben 3 sene evvel göğüslerimden tedavi oldum çok şükür başlangıcında fark edildide kötü bişiy olmadı ama şimdi sol göğsümde iftardan sonra duş alırken bir sertlik kitle fark ettimbayadırda ağrıyordu hem göğsüm hem kolum bugün bu kitle elime gelince fena oldum hanımlar ya moralim acaip bozuldu.dualarınızı bekliyorum nolur dua edin kötü birşey çıkmasın çünkü ben çok korkuyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?