günaydın arkadaşlar dün akşam ilknur arkadaşımız iki renkli rulo tarifini yaptım harika oldu kesinlikle tavsiye ederim
bu linki http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/281114-renkli-rulo.html
buda benim yaptığımın resmi
kıslarr çarşamba günü iftara misafirlerim var 15 kişi
menümü sizlerle paylaşmak istiyorum
mercimek çorbası
zeytınyağlı barbunya
fırın makarna
tas kebebı
sebzeli pilav
içli köfte
salata
şöbiyet yanında dondurma
sizce nasıl, önerileriniz varmı?
slm kızlar
düneşimin ailesini davet etmiştim menüm ise şöyleydi
tarhana çorbası ( ev yapımı)
kadınbudu köfte
patates kroket ve onu yemeyenler olur düşüncesi ile baharatlı patates
karışık dolma
salata
iftariyelik tabağı
çiğ köfte
halleyli pasta
BU MENÜ GÜSELMİŞ , HALLEYLİ PASTA GAYET GÜZEL GELİYOR KULAĞA
AMA NASIL YAPILIR BİLEN VARMI ???????????
canım bende buradan görmüştüm tarifi anırım libyana ya aitti biraz da değiştirdim anlatayım
bir paket ( onlu) halley ( ben kalabalık olduğumuz için 13 adet kullandım )
bir paket krem şanti ( orjinalinde iki paket diyordu yoğun olur düşüncesi ile ben böyle yaptım sonuç musbet)
bir su bardağı kadar ince doğranmış ceviz
göz kararı damla çikolata
yine arzuya göre hindidiztan cevizi
bir paket çikolata sosu
yapılışı
hazırlanan krem şantiye tüm malzemeler eklenir halleyler küçük kareler halinde doğranacak ve hepsi birden harmanlanacak daha sonra kek kalıbına dökülüp buzlukta bekletilecek asıl tarifinde bir gün öncesinden diyordu ben im vaktim olmadığı için öğleden sonra attım fena olmadı donduktan sonra kalıptan çıkarıp hazırlamış olduğumuz çikolata sosu dökülüp tekrar buzluğa atılır ben süslemek için renkli bonibonlardan kullandım hem damağa hemde göze hitap etti
Merhabalaryerimseniben
Herkese tatlı;bereketli günler dilerim..
merhaba;sana da canım
kızlar patatesim var evde;eşime tavuk aldırayım diyorum..fırında tavuklu patates pişireyim..yine güzel bir tarifi olan varsa rica edebilir miyim??bekliyorum kızlar..bütün tavuk istemiyorum..but yada kalça aldırıırım...sizi bekliyorummm...
Hunter ve bizleri soran diğer arkadaşlar çok teşekkürler.Eksik olmayınız.kızlar nerelerdesiniz?
libyana,sempi,p.ipekçi yani buranın müdavimleri yoklar,onlarsız bu topic olmaz.
bizleri güzel tariflerinizden mahrum bırakmayın.
.
Şenizşehriye salatası nasıl oluyorr burda bidaha görmüştüm arkidaşlar azıcık anlatıverir misinizz
kaydirigubbakcemile5güzel bir menü olmuş gülsucum..şehriyeyi bende sormuştum geçenlerde;bikaç sayfa önde libyana anlatmıştı..arpa şehriyenin bir kısmını ayırıp kavuruyor;kalanları makarna pişirir gibi 5 dakika haşlıosunkavurduklarınıda sonradan içine ekliyosun.yapışmamasına dikkat ederek;sonra süzüp yogurt,mayonez,dereotu,mısırla karıştırıyosun..ben böyle yaptım..umarım atlamamışımdır bişeyleri..istersen geriye bi bak..
Dur bakalım Ezel;hemen depresyon moduna girme izin vermiyoruz buna..hayırlı geceler hanımlar kimse yokmu ben çok üzgünüm ve çok korkuyorum dua bekliyorum hepinizden durup dururken ne oldu diye düşünürseniz özetle anlatayım
ben 3 sene evvel göğüslerimden tedavi oldum çok şükür başlangıcında fark edildide kötü bişiy olmadı ama şimdi sol göğsümde iftardan sonra duş alırken bir sertlik kitle fark ettimbayadırda ağrıyordu hem göğsüm hem kolum bugün bu kitle elime gelince fena oldum hanımlar ya moralim acaip bozuldu.dualarınızı bekliyorum nolur dua edin kötü birşey çıkmasın çünkü ben çok korkuyorum mafoldumben
Merhaba.çok mu un koydun içine
hayır canım tarifte 1su bardağı yazıyordu
sence çokmu
Merhaba Pınar..merhaba bacılar..öğle arası bi kaçamak musul köftemi ekledim sayfamda bir bakın isterseniz..fırsatım olmuyor ınanın yoksa sızın değerli sorularınıza cavap verilmezmi??çok öpüyorum.allaha emanet..
bayanlar ben bu krema yi almayi bilmiyorum yurt disindan birisi yardimci olabilirmi almanyada hangi ismle aliniyo bir cok krema var hangisini yapacagiz mesela frinda kremali tavuk buna hangi kremayi almaliyimmafoldumben
Merhaba ikraa ;hoşbulduk bıdıkım.libyanacım hoşgeldin görünmüyosun buralarda
canim schlagsahne biliyorum ama onun cesitleri var n bilim hangisi daha iyi olur diye sordum corbalar icin var pastalar icin var yani normal schlagsahneyi alcam oylemikaydirigubbakcemile3tesekkur edeerim canim:1hug:
bayanlar ben bu krema yi almayi bilmiyorum yurt disindan birisi yardimci olabilirmi almanyada hangi ismle aliniyo bir cok krema var hangisini yapacagiz mesela frinda kremali tavuk buna hangi kremayi almaliyimmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?