bu tariften 12-14 küçük kase çıkar birtanem
siz iki kişiyseniz kesinlikle dediğin gibi yap
tüm tarifi ikiye bölerek..inşallah beğenirsiniz..eşin damlasakızını sevmezse onu ekleme istersen..ama biz bayılıyoruz bu yüzden hep eklerim..
a.s. ben kaçayım hemen damla sakız ve nişasta alayım..
yapınca fotoğrafını çeker eklerim delikafadulden
Tekrar teşekkürler ablacım..
bende daha yeni evliyim gecen yıl burayı takip ederken anneme babama ne yapsam diye düşünüyordum şimdi ise eşime:)
sahurda pizza yaptım, kahvaltılık ve çay vardı... İftar için ne yapsam derken eşim arayıp kızartma istedi tam bir kızartma delisidir, iftar menüm belli oldu yani köfte, biber kızartması , patates kızartması ya da püre şehriyeli pilav yeşil salata, cacık ve kemalpaşa tatlısı sizce nasıl olur....
Valla gecenin körüne kadar uğraştım bunları yapayım diye, zırnık yemeğim yoktu dolapta
Doğru diyon valla, misafir çağırayım akşama, hayırlısıylaolumunekankayizsmile
Şekerim ben şöyle yapıyorum, güzel oluyor, çok da basit
Yarmayı ve nohutu bir gece önceden ıslatıp haşlıyorum. Yarma ağırlıkta olmak üzere nohut da katıyorum. Sonracığıma, yoğurdu çok cıvık olmayacak şekilde ayrandan daha koyu şekilde açıyorsun, yarma ve nohutlarıda atıyorsun içine, karıştır bitti. Üstüne de nane, ohh mis gibi, soğuk soğuk içiyorsun. heleki bu yaz günlerinde ilaç gibi valla.
Başka türlü yapanlarda var, ocakta kaynatıp filan.Ama bu daha pratik.
ben bu çorbayı hiç içmedim soğuk olması çok cazip geldi ama. bu yarma dediğiniz nedir?
bende hiç sevemedim bu çorbayı ama eşim istediği için yapıyorum ama azerilerin dovga dedikleri çorbayı
pişirilerek ve pirinçle yapılıyor
hatta bu akşam yapayım bende yarın için
yarma dedikleri pirinç mi? ben şunu bi deneyeyim ya. ama ıslatmak gerekiyormuş, yarına artık.
benim bildiğim yarma , buğday varya onunla yapılıyor pirinç değil..
yarma dedikleri pirinç mi? ben şunu bi deneyeyim ya. ama ıslatmak gerekiyormuş, yarına artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?