pide pizzası için teşekküreden arkadaşalrım olmuş ,Rica ederim afiyet olsun kızlar
bu arada bi fikir daha ;
pidelerinizden kebap yapabilirsiniz
pidelerinizi önce küf küp kesin
sonra fırında biraz ısıtın tazelensin :)
sonra üzerine tereyağı gezdirin biraz ıslansın
sonra sevis tabağına alın
ister kuşbaşı et ,isterseniz hazır satılan döner etlerinden ısıtıp üzerine koyun
sonra tekrar üzerine bol tereyağlı ,az salça ve domatesli sos gezdirin
yanına birde yoğurt
isterseniz dometes biber közleyin aygazda
üstünede bunları koyun
Ev usulü kebap :)
afiyet olsun
favori avatarım o benim kahvekolikcigim.bende senın ne zaman nıkını görsem canım kahve istiyo ya bol köpüklü türk kahvesi.
bende bi fikir verebilirmiyim kızla bayat pideleri küp küp kasip servis tabağına al daha sonra soğan kıyma çeşitli baharatlar katıp maydonoz ilave edilir çok az su konur biraz piştikten sonra pidelerin üstüne dökülür en üste sarımsaklı yoğurt ......
kızlar elmayla ne yapabilirim
kolay ve farklı
b&m saol cnm
bunun şeftalilisini yapıodum güzel oluyordu
buda güzel olcaktır
Ben şimdi Nevzine yapıyorum gadasını aldıhlarım
haydi siz de gelin
Egem'ciğim merhaba hoşgeldin.Aynen Sempimizin dediği gibi geçen sene nasıl kalabalıktı,süper arkadaşlıklar kuruldu.Bu sene de öyle olsun inşaAllah (Okuyan,izleyen arkadaşlarımızın da iştiraki ile ..)
Yeni isimler,yeni yürekler ne güzel..
Bety ellerine sağlık illa dediğini yaptın kıyma da kattın haa:)
Mmmm süper olmuştur..
Sempisi hoşgeldin tekrar daha doğrusu hoşgeldik
Kadayıf dolması dedin de,babacığımın yanında (maliyede) inanılmaz tatlı muhasebeci bir ablamız var,
kulakları çınlasın son gittiğimde tanıştım ben de yeni gelmiş,maşallah nasıl iyi yürekli.
Erzurumlularmış, - bu arada Erzurumlu komşularımız vardı çok iyi insanlar,yurdum insanlarının hepsi tatlı- İşte eşi tatlıcı imiş Allahhh ben bunu duydum mu dibim düştü mü..
Buraya gelirken kadayıf dolması ile sarma yaptılar bizim için,yolda biraz akmıştı ama hala tadı damağımda yemin diyorum..off..Bayılırım bayılırım
Biraz da pişmemiş kadayıf vereyim mi demişti yok ablacığım Libya da var dedim - vardı da Tripolide vardı tanşındığımızı hesaba katamadım :)
Geçen gün caddenin üzerine bir kuyruk vardı , ucu görünmüyor merak ettik bakalım dedim meğer anında kadayıf yapıp , satıyorlarmış , inan 2 saat bekledik ..
Leylekim muccuks :)
Ben şimdi Nevzine yapıyorum gadasını aldıhlarım
haydi siz de gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?