''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Bozocuğum 17 gün! :)
Geri sayım başladı..
Dualarımız seninle..

PAPATYA çok güzel hepsi,
mantı ve profiterol gördüm ya tamamdır :)

merhabalar kızlarrr.boshayallersmile boshayallersmile
çocuklar kumpir istedi onu yapcam akşam ama nasıll??
kolay kumpir tarifiniz varmı??

merhabalar kızlarrr.boshayallersmile boshayallersmile
çocuklar kumpir istedi onu yapcam akşam ama nasıll??
kolay kumpir tarifiniz varmı??

patatesleri haşla
bi bocama rendele
sonra içine önce tere yağ ve kaşar rendesi koy bi karıştır
sonra sosis rendele,mısır,turşu,morlahana,havuç rendesi,karabiker,tuz koy
bi güzel harmanla karıştır, üzerini düzle en son
sonra fırında üzeri kızarana kadar tut
çıkarttıktan sonra kaşıkla tabaklara koy üzerine keçap mayonez sık
cokacimcoook

bu tarifin aynısını üzeri sarımsaklı yoğurtlu yapıyorum şahane oluyo zemuszemus

benim bu akşamki iftarlığım

fırında sebzeli tavuk baget
pirinç pilavı
cacık
roka salatası
tatlı yapmıyorum yaz meyveleri çok yerini tutuyo zaten su içmekten ne kadar az yapsamda yemekler artıyor yenmiyor
hepinize hayırlı iftarlar

rokaaa cokacimcoook

İnanır mısınız ben hiç susamıyorum çok şükür... orucumu açmak için yarım bardak içiyorum tamam...ama acıkıyorum... baya yiyorum iftarda... verdiğim kiloları almazsam iyidir...

akşam için şöööle bol domatesli menemen pirinç pilavı patlıcaN SALATASI MEYVE VE BOOOOOOOOL SUUUUUUUUUUUUUmafoldumbenDÜŞÜNDÜM

BUGÜN BURANIN PAZARI İNANIN KORKUYORUM DIŞARI ÇIKMAYA ÇOK SICAK:gitme:HİÇ ACIKMIYORUM RABBİM GÜNAH YAZMASIN SUSAMAK ÇOK KÖTÜ-tatlicadiarzu-

Kumpir çok güzel oluyor,patatesin her şekline müptelayım :)
Eren kolay gelsin.
Bunu da deneyebilirsiniz,
Patatesleri folyoya sarıp fırında 1 saat kadar pişiriyoruz.İçini kaşık yardımı ile boşaltıyoruz,domates,salam/sucuk/pastırma herhangi biri Allah ne verdiyse içine dolduruyoruz bol kaşar peyniri ve baharatlar.Son olarak en üste yumurta kırıyoruz,20 dakika daha fırında pişirip servis ediyoruz.:)

aynen esen11 bende senin gibiyim acıkmıyorum ama su olunca tam tersi oldu bitti dayanamam aşırı içerim suyu yemeğide yanımda biri olursa yerim yoksa hep abur cuburla geçiştiririm .....bizim buranın pazarıda bugün ama ben eşimde dün evde olunca başka bir semtteki pazara gittik elimde onca eşyayla oruçlu oruçlu eve gelmek zor olurdu evin önünde araba var ama benim gibi cesaretsiz kolay kolay kullanamıyo

bende yoğurt çobası
salata
karışık kızartma
karpuz ve buzzzz gibi suuuuuuuu
düşünüyorum. zaten su herşeyi bastırıyor. bişey yenmiyorki ((eee hazırlılk yapmamak için iyi bahane bende bu sıcakta çeşit yapmaktan kurtuldum valla)

Değişik güzel bir tarifmiş ,saol tatlımm evdeki malzemelere göre harmanlıycamm a.s.a.s.

Uzmanlardan güzel güzel tarifler..a.s a.s
Teşekkür ederim canımmmm..a.s. a.s.
Ne kadar güzel değişik şeyler deniyor ve yapıyorsunuz..Kendimi çok yeteneksiz hissediyoum sizi görünce

Tarhana Çorbası

Etli Bamya Yemeği

Pirinç Pilavı

Salata

Patates Kızartması

Bol su ve meyve

Açlık olmuyor ama bugünk halsizlik ve sususluk çok bendede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…