''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

MaiBeyaz şimdiden eşinin doğum günü kutlu olsun gülüm.Hayırlı uzun ömrü olsun.
El-ele gönül gönüle,bir olun iki cihanda.
Çok güzel mönün maşallah kolay gelsin..
Tamam..

banada fikir verin yahuu
az pizza ve çorba var
ne eklesem
salata yapıcam ok
başka yemek olarak hafif ne olabilerr

bugün menü biraz alakasız olucak
dünden şehriye çorbam var
patates püresi
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu
çok mu alakasız oldu

bide böle deneyim bakalım üstünü hiç kapatmamıştım neyse yapa yapa öğrenecez artık:kedi::kedi: birde ikbalin programında kayserili bir bayan kaymakta konulursa daha güzel olur demişti 1 kutuda kaymak koyacam içine umarım beceririm bu kez... teşekkür ettim canımmm

Oyyy sağol cssa teyzeciği :) Çok cimcime oluyorlar çoook..
Otur onları dinle , gönlünün süruru , kalbinin nuru..
Rabbim herkesin evladını bağışlasın..

MaiBeyaz gelelim sana gülüm..
İzlemeye aldım,çok cici paylaşımlar ..
Yanlız daha da mühim birşey var,özel olmazsa;22 yaşında ve 2 bıdık annesi olduğunu okudum inanılmaz birşey:) Maşallah subhanallah..
Çocukları o kadaaar çok seviyorum kii..

Henüz bitti işlerim,bir dolanayım dedim,nasılsınız kızlar?..
Biz de bugün
Bol naneli domates çorbası
Dereotlu-sarımsaklı yoğurtlu kabak yemeği
Dünden kalan pilav
Salata
Meyve var..

patates püresi
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu
çok mu alakasız oldu

yok alakasız değildesalata çeşidi çok gibi
zeytin yağlı bişi güzel yakışırbilmiyorumkismile yada et bilmiyorumkismile
ama ben bu bu menüyü etsiz zeytin yağılı bişisizafiyetle yerim
tam bi salata meze canavarıyımsempatiksalakcinni

patates püresi
patlıcan salatası
yoğurtlu semizotu
çok mu alakasız oldu

salata türleri bir araya gelmiş gibi olmuş ama damak tadı bu canım yenilecekse neden olmasın.. alakasız malakasız bir menü dizmişsin sonuçta işte daha ben onuda yapamadımsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Rica ederiz gülüm.
Kaymak süper off :)
Ben dondurma ile servis edicem inşaAllah,buz gibi..

Bozo'cuğum hoşgeldin.Ayy ne kadar az kalmış Azra prensesimizin gelmesine,içim bir hoş oldu,Rabbim hayırla kavuştursun sizi ohhh cennet cennet kokacak inşaAllah.
Mönün çok güzel,daha ne olsun canım ya

Teşekkür ederim canım... sizin kadar becerikli değilim ama işte amatörce bişeyler yapma çalışıyorum...
evet iki bebişim var... aralrı çok az... yani şaşılacak kadar az... 10 ay var aralarında... oğlum 3 aylıkken hamile kaldım kızım da 7 aylık dığunca böyle oldu... çok şükür rabbime beraber büyüyolar...

ben zaten oruç tutamıyorum
meze türünü daha çok seviyorum
eşim de ağır istemiyor bu sıcakta
bugünlük böyle meze olsun :))))

hb canım evet az kaldı 17 gün
aminnnn inşllaahhh

bozocum patlıcan salatanla yoğurtlu semiotunu çalıyorum müsadenlesositososito:kedi: domates çorbası yapim
tavuk haşlayım
yanındada şehriyeli bulgur pilavuu yetmezmi

çok susadım birde yeni kalktım kafam 1 milyon düşünemiyorum bilem sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bozo rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...hayırlı kolay doğumlar diliyorum..

çal canım afiyet olsun
Bozo rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...hayırlı kolay doğumlar diliyorum..

amin teşekkür ederim

cokacimcoook

Maibeyaz Allah bağışlasın! En sevdiğim ya Hu :)
Annelik kadar kutsal bir mefhum var mı acaba? bilinçli ve adaletperest ebeveynler olduktan sonra böyle kalabalık ailelere bayılıyorum..Onlar,yavrular dünya ziyneti bizim en büyük imtihanımız belki kurtuluş vesilesi.Hakkıyla yetiştirebilmek nasip olsun.
Benim de büyük erkek kardeşimle aramda 10 ay var,anneme zor olmuş ama iyi ki olmuş diyor,muhteşem birşey.Zahmette rahmet vardır..Ne mutlu!
Annenin söylediği ninnide bile dua vardır bebeğine,hepsi bir ibadet,bir tutku ahh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…