Pişi benim bildiğim hamur kızartması işte,tadı değişikmiydi ki?[/
tadı şekerli gibiydi bizimkinden biraz farklıydı heralde orası öyle yapıyordu bilemiyorum artık ama çok lezzetliydi
kızlar pişi diye birşey yedim bu sene gittiğim bir otelde yabancılar üstüne şeker ve pekmez de koyuyorlardı bizim bildiğimiz hamur kızartmasına benziyordu tadı ama nasıl yapılıyor nette var ama deneyimli birebir ellerden duymak daha iyi varmı yapan?
kızlar pişi diye birşey yedim bu sene gittiğim bir otelde yabancılar üstüne şeker ve pekmez de koyuyorlardı bizim bildiğimiz hamur kızartmasına benziyordu tadı ama nasıl yapılıyor nette var ama deneyimli birebir ellerden duymak daha iyi varmı yapan?
Pişi benim bildiğim hamur kızartması işte,tadı değişikmiydi ki?[/
tadı şekerli gibiydi bizimkinden biraz farklıydı heralde orası öyle yapıyordu bilemiyorum artık ama çok lezzetliydi
dur ben bunu konyada öğrenmiştim. yaptım nefffiiiiiisss oldu. tarifini bulayım geliyorum...
Pankekten bahsediyorsun sanırım.
Krepten daha kalın değil mi?
canim bende hep guvecte yaparim daha iki gun oldu yapali bitti :)
normal bildigin yaptigin sutlac yap kablara koy bikac dk beklet uzeri kaymaklansin sonra firin tepsisine diz icine biraz su koy firina ver
ozel tarif istiyorsan ben 2 litre sut,1,5 bardaga yakin pirinc,1,5 bardak seker accik tuz malzeme bu
Pişi gibi yağlı değildi değil mi?.YUmuşacık..Sakın pankek olmasın?.Amerikalıların kahvaltılarında yediği şey...
bizim hamur kızartmasının daha büyüğü ve ortası delik kaydirigubbakcemile3
bizim hamur kızartmasının daha büyüğü ve ortası delik kaydirigubbakcemile3
Aaa,o senin dediğin donut..Henüz yapmadım ama yapacağım inşaallah..yerimseniben
Tamamdır bu bana göre:))
Oklavayla açma derdi yokmuş.
Oklavam da yok söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3
ihh gelecekse liste yapayım kız kaydirigubbakcemile3
canim bende hep guvecte yaparim daha iki gun oldu yapali bitti :)
normal bildigin yaptigin sutlac yap kablara koy bikac dk beklet uzeri kaymaklansin sonra firin tepsisine diz icine biraz su koy firina ver
ozel tarif istiyorsan ben 2 litre sut,1,5 bardaga yakin pirinc,1,5 bardak seker accik tuz malzeme bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?