''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hah elif paçangayı nasıl yaptın
hay bu paçangaya da ne bu be iki gündür dilime yapıştınaniknanik

canım ben yufkayı 8'e bölüyorum çift kat sarıyorum ara kata yağ su karışımı sürüyorum malzemeleride (pastırma,biber,domates rendesi,kaşar) çiğden koyuyorum tuz katmıyorum pastırma tuzlu oluyor çünkü.. sigara böreği gibi sarıyorum ama daha yassı olacak. yağda kızartıyorum yufkayı tek kattanda yapabilirsin ama yırtılıp malzemeler akabilir

merhabalar canlarım..ne hoş muhabbet olmuş burada böyle..
hepsini okumaya yetişemedim ama okuduğum kadarı da yetti böyle düşünmeme..
yüreğinize sağlık..

rabbim nasip ederse yarın yeniden niyetli olabileceğim..
bu arada bir sürü misafirler ağırladım çok şükür ancan ıraktan yatılı misafirim olduğu için girip paylaşamadım..

bazılarının resimlerini de çektim..nasip olursa yavaş yavaş eklerim..
işyerinde de bir yoğunluk var yıllık izin dönüşü sistemimiz değişti..çok karıştı işler
rabbim yardımcımız olsun hepimizin..

bugün de nasipse misafirlerimiz bereketlendirir soframızı

menümüz şöyle:

iftarlıklar
börülceli tarhana çorbası
patatesli fırında tavuk
şehriyeli pirinç pilavı
pancar salatası
mısırlı yeşil salata
muhallebili elmalı tatlı
kavun-karpuz
üzerine de güzel bir türk kahvesi yakışır değil mi??

Afiyet bal şeker olsun Pınarolumunekankayizsmile
Menün güzelmiş valla.

bugün zeytinyağlı barbunya pilav sulu bir yemek ne olabilirki sabahtan beri düşünüyorum dün makarna tavuk kanat vardı öff çalışan insan için ne zor yemek bulmak

bence güzel olmuş mönü. değiştirmene gerek yok allah kabul etsin canım :)

canım tekrardan geçmiş olsun,demek bayıltma olmadı lokal yaptılar
ben endoskopiyi yıllar önce yaptırdığımdan bana kanlı canlı yaptılar
hatırlamak bile istemiyorum neyse sonuçta 12 parmak bağırsağında ülser midede ülser başlangıcı çıktı ama bu bizim ailde herkeste var genetik sanırım
1-2 yıldır pek şikayetim yok allaha şükür rabbim kimsenin başına vermesin çok kötü birşey bu rahatsızlık :Saruboceq:

smeagol pastaya bittim görüntü muhteşem akannehir
size afiyet olsun biz sadece bakarak yetinelim :gitme:

pınarcım hoşgeldin seni artık aramızda göreceğiz demek
menünde çok güzel hele böreklere bayıldım cokacimcoook

biz bu akşam sanırım yine annemdeyiz maçlardan dolayı
menüyü şu an bilemiyorum bakalım kısmetimizde neler var boshayallersmile

uzun zamandır balık yemeyenlere hatırlatma

bir karadenizli olarak balıkla pek aram olmasada senin yaptığın güzel görünüyor pericim
ben kışın bile zar zor yiyorum balığı yazın pek düşünemiyorum
sadece eminönündeki balık-ekmek cazip gelmiştir bana hep kaydirigubbakcemile3

aksamkı yemeklerımı hazırladım :)

bolu usulu patates corbası ..esımın ozel ıstegı :) nefıs kokuyorr
dunden kalan domateslı mısırlı makarna
salata
kola
lokma tatlısı :)

cok yenmıyor bızde ya kalıyor hepsı bilmiyorumkismile

ikisi de çok güzel görnüyor ama ben sana miğsafir gelseydim altakini tercih ederdim. sac böreği görüntüsünde . mmmmm :sinifsinif:

keşke davet edebilsem buradaki herkesi birtanem..nasıl mutlu olurdum bir bilsen..sunmayı çok seviyorum..konuklarımın yüzünde tatlı bir gülümseme olursa hele ünyalar benim oluyor..keşke mümkün olabilse..​

sempatiqm geçmişler olsun birtanem yeni duydum..benim çalıştığım hastanede de endoskopi isteğe bağlı olarak genel anestezi ya da sedasyonla uygulanıyor..onun dışında hep lokal..rabbim acil şifalar versin tatlıcığım..

hoşbulduk ceylişim..az önce de söyledim ya keşke hepinizi ağırlamak mümkün olabilseydi..opuyorumnanaktan​

sumakım menü gayet hoş tatlım ama ben lokmaya takıldım bir tatlı canavarı olarak..birkaç tane fazla var mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…