Ben misafirin olsam özbek pilavını tercih ederim..aklinialirimsmile
Eğer gelenler kalabalıksa ya da çok samimi değilsen bir zeytinyağlı ya da meze ekle derim ben..
Gerçi çok ta yenmiyor ama dediğim gibi misafirine ve niteliğine bağlı..
kızlar pişi diye birşey yedim bu sene gittiğim bir otelde yabancılar üstüne şeker ve pekmez de koyuyorlardı bizim bildiğimiz hamur kızartmasına benziyordu tadı ama nasıl yapılıyor nette var ama deneyimli birebir ellerden duymak daha iyi varmı yapan?
mmmmm vallahi limonlu falan ekşi ekşi harika görünüyo tüm tabağı alim dicem ama kalmamışellerine sağlık canımcokacimcoook
oy oy oooyyy içimin yağları eridi. bu ramazan pek tembel oldum ben yaa... inşaallah yarın anneme gidicez eskişehire şimdiden verdik sarma siparişini cokacimcoook
amacım içinin yağları eritmek değildi. fikir olsun istedim bilmiyorumkismile
Bacılar, ctesi misafirim var
Menü olarak şunu düşündüm, artı yada eksileri söylen bakem.
Hasanpaşa Köfte
Mercimek çorbası yada domates çorbasıbenneyaptımki
Bulgur pilavımı yoğusa özbek pilavımı yapsam bilemedim.bilmiyorumkismile
piyaz
kavun karpuz
çoban salata
acılı ezme
Yeter mi, devam ediyim mi:uhm:
Kuzum bence de yanına zeytinyağlı bişi eklesen daha hoş olurdu sanki,ben de özbek pilavı diyorum,ya da uğraşırım diyorsan yanına pidevari bişi ya da börek gibi bişi yapabilrisin,ekmek niyetine
kuzu apla bu özbek pilavını nasıl yapıyosun sen
ben bi kere şarkıcı şahsenem yaparken izlemiştim halen aklımda bak
yapıcam da benim eşim yemez kendime göre yaparım bari
Bence pirinç pilavı daha güzel olur. Hem mercimek çorbası hem bulgur pilavı ağır gelebilir mideye... Bildik hasanpaşa köftesi patates püreli olur ama köfteyi değişiklik olsun istersen, garnitür sebze ile doldurup yanında veya üzerinde patates püresiyle de servis yapabilirsin. Bence menu gayet güzel, yoğurtlu bir meze de iyi olabilir yanına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?