''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

canim oncelikle mangal konusunu daha once sormustun bu guzel fikir
diger menuye gelirsek hem kofte hem tavuk olurmu sence birinden birisini yap yada tabi aklinda uygulamisin kendin bilirsin
canim ben yaptim gecenlerde hasan pasa koftesini harika oluyo devamlida yaparim zaten
resimleri cektim bloga eklicem insallah yakin zamanda
tarife gelince
500gr kiyma
1 sogan
1 kase ekmek ici
maydanoz
sarimsak
1 yumurta
karabiber ,kekik,
tuz

pure icin ben bazen hazir kullaniyorum bazen yapiyorum
2 patates 1 su bardagi sut

sosu icin 3 kasik salca 3 corba un,su

yapilisini ozel anlatmama gerek varsa anlatirim ama
kofte malzemesini yogur elinde sekil yap tepsiye diz firinda pisir
o arada pureyi yap
sosu icin tavaya yag koy kavur biraz su koy sonra salca koy salcali sos yap
pureyi koftenin icine oldur ,salcali sosu dok

kisaca ozetiydi bu
insallah yardimci olmusumdur
istersen resimde eklerim

künefeye başka hangi peynir kullanılır kii bizim buradada öyle özel şeyler pek satılmıyo.

turkiyedekilerinin tadini ne kadar tutturamasakta arada yapiyorum ben
yine siz disarda yeriniz biz burda onuda yiyemiyoruz ancak evde yapmamiz gerek:1closedeyes:

smeagol arkadaşım.nedir kilo almamanın sırrı?

Valla esracım iftarda su-çorba-salata ve az yemek,hiç pide.kaydirigubbakcemile3..
Hurma bol tüketmek ,bu sayede tatlı istememek..Mutlaka meyve tüketmek.Sahurda 1 dilim kepekli ekmek ve kahvaltı tüketmek,hamurişi yok..yerimseniben

Bunlar normal olarak yaptığım şeyler,yani zorlayarak değil.zayıflamak için değil..yerimseniben

varsa resim eklersen iyi olur canım zahmet vercem ama birde püreyi tarif edersen 1 sb süt çok gelmiyormu yani cıvık olmuyormu birde son sorum ne kadar ve kaç derecede pişiriyim

Sympathique verirsin canım canını sıkma.Yüce yaradan moral bozcak daha büyük dertler vermesin.kilo dediğin nedirki bakmışsın gidivermiş)))

1 dilim kepekli ekmekle oruç:uhm: valla bravo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

sen nerdeydin canim yurt disindamisin
ben burda mozzarella kullaniyorum
kunefe icin tuzzuz sunen bir peynir gerekiyor
ozel turkiyedekilerinde bilmiyorum malesef

mozarella burada da bulunuyor tatlm..ayrıca tuzsuz dil peyniri de oluyor..ben senin tarifini denemiştim bu arada..harikaydı..tadı hala damağımda..opuyorumnanaktan

sym canım regl oldum oruç tutmuyorken alayım dedim.birde ailemin yanına gidecegim anneme yardıma o da misafir alacak bi an önce bitsin gidecegim..

mozarella burada da bulunuyor tatlm..ayrıca tuzsuz dil peyniri de oluyor..ben senin tarifini denemiştim bu arada..harikaydı..tadı hala damağımda..opuyorumnanaktan

hoşgeldin sefalar getirdin canım.. dil peyniriyle denerim inş. çok istiyordum burada satılıyor ama soğuk oluyor.birde balıkçımız var orda yedim bikaçkez.. evde yapmak en iyisi

varsa resim eklersen iyi olur canım zahmet vercem ama birde püreyi tarif edersen 1 sb süt çok gelmiyormu yani cıvık olmuyormu birde son sorum ne kadar ve kaç derecede pişiriyim

ben genelde hazir pureyle yapiyorum ama bu kivamda tam olur zannediyorum yada patateside bir tane daha koy tabi buyuk patates beni dedigim
patatesi dogra hasla ,bunu ez ,icine biraz sivi yag dok istersen,sicak sutu icine yavas yavas dokerek cirp ,bunu ocakta karistirarak biraz pisir sonra koftelerin icine doldur ,krema torbasiyla
canim burdaki firinlar turkiyeye bakarak degisik numarali
ama fazla yuksek derecede pisirme kofteler kurumasin
yada uzerine folyo kapat kurumasin istiyosan

canim bak resmi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…