''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

selam kızlar a.s.
dün akşamdan görüntüleryerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Eklentiler

• $100_3341.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $100_3340.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $100_3338.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $100_3342.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_3354.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 25
slm kızlar dün misafirl,ikteydim menü sölediizemuszemus
süzme mercimek corbası
pirinç pilavı
güveç
tavuk şiş
patates topları ( patates ezmesi yapılıp yuvarlak hale getirilmiş üstünede saarmısaklı yogurt pul biber dökülmüş)
mevsim salata
kola
güllaç
meyve

amin tatlım..

menü gayet hoş birtanem..eline emeğine sağlık..opuyorumnanaktan

TEşekürler cnm

Ya benım birfikre daha ihtiyacım var:):)
Çalışıyorum ve hafta içi evli bir bayan arkadaşım gelicek eşiyle işten 6:30da çıkıyoorum 7de evde oluyorum şöle pratik güzel bir menü fikriniz var mı :):)opuyorumnanaktan

domatesli şehriye çorbası,
fırında tavuklu ya da köfteli patates,
şehriyeli pirinç pilavı
zeytinyağlı yeşil fasülye
bol yeşil salata
tatlı olarak sütlü irmik tatlısı olabilir birtanem
ekle çıkar yaparak kendine uydurabilirsin..opuyorumnanaktan

teşekürler canım tavuk daha pratık gibi görünüyo :) malum ben eve gittimde iftara 1 saat kalıyoo
:):) tatlıyıda kşmdan yaptıkmıydı tamamdıropuyorumnanaktan

kızlarr mrb nasılsınız
evde 2 kilo kadar kırmızı biber var ne yapsam acabaaa bilmiyorumkismile

kızlarr mrb nasılsınız

canım bir kısmıyla fıırında dolmasını yap . bir kısmını fırına sür soy at buzluğa bir iki gun sonra salatasını yaparsın yada doğra küçük küçük buzluğa at yemkkleırnın içine koyarsınn
kaydirigubbakcemile5

kızlarr mrb nasılsınız

at fırına bebişm..közlensinler..sonra soğuk suya daldır kabukları kolay soyulur öyle..ince ince doğra üzerine zeytinyağı ve sarmısaklı yoğurt ilave et...ohh sonra benüde çağır benide....noluvvvsempatiksalakcinni

1 gün kayboldum maşallah sayfalar dolmuş okuyamadım hepsini alkisalkisalkis

bugunki menüme hala karar veremedim -ki aklıma bişi gelmiyo... evde 1 düdüklü dolusu erişteli yeşil mercimek çorbası varakannehir dünden kalma... sağolsun kaynanamın eli hiç aza gitmez kaç gün içersek artıkın bilemiyorumsempatiksalakcinni... yanına ne yapabilirim ki

hayırlı günler canlarım yine güzel güzel yemekler döktürüyorsunuz bakıyorum annemde kıymalı patates yapacak fırında acıktım ve susadım ne zaman akşam olacak kaydirigubbakcemile3​

benim menüyü yazoorm cici bacılarım..

dünden kalan şehriyeli domates çorbam
kıymalı patatesli peynirli el açması börek
musakka
cacık
bolca domates salatalık
tatlı olarak şöbiyet+baklavam var..
sonra meyve tabağı
çay+coffee

istersen benim bat tarifine bak biraz değişiklikle bata benzer bir tat elde et tatlım..en azından farklı bir lezzet olur..

http://www.kadinlarkulubu.com/yoresel-yemekler/353028-bat-tokat-yoresi-resimli.html

kızlar sahurda pizza yapıcam hamurunun kıvamını tutturabilen tarif yazarsa sevinirim

tatlım bu benim tarif istersen bir dene..opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/289930-kenari-kasar-dolgulu-pizzaresimli.html

hayırlı günler canlarım yine güzel güzel yemekler döktürüyorsunuz bakıyorum annemde kıymalı patates yapacak fırında acıktım ve susadım ne zaman akşam olacak kaydirigubbakcemile3​

kıyamam..canıma..rabbim sabır versin tatlım..opuyorumnanaktan

merhabalar hanımlar...

haftasonu annemlerdeydik ohhh miss gibi memleketimin gözünü seveyim yaa nem yok; akşam oldumu serinlik püfür püfür... zemuszemus mangallar yaktık, sarmalar dolmalar ahh annecim yaa...şöyle yanıbaşında olabilsem... :ecrin_bebek:

bu akşam iş başa düştü tabii yine :hulya: hadi herkese kolay gele

şöyle patates püresinin üstünde sucuk dilimleri olan bi tarif vardı ama kimindiii nasıldııı hatırlayamıyorum mafoldumben bilen duyan bi yardım :Saruboceq: çok canım çektii cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…