''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

teşekkürler canım terbiyesini ilk defa duydum deneyeceğim a.s.

hasanpaşa yemegine baktım netten şimdi evde kaşar kalmamış neyse başka güne ondan yapıyım

canım hasanpaşayı kaşar koymadanda yapabilirsin yerimseniben
tepsi kebabıda yanı köfet içi gibi hazırlıyosun atıyosun ben üstüne patates pürede yapıyom kk da vardır kesin yerimseniben

İçimimi okudun pınarcım,ben de patatesli bir şeyler yapmayı aklımdan geçiriyordum vallahi..olumunekankayizsmile

ben bu aralar her tatlıyı dondurmalı yiyorum da kaydirigubbakcemile3

kuskus da tabii ki salataya çevrilir pınar hanım söyleyiverir nasıl çevireceğimi vereliniortak

ben şöyle yapoorm cicim..bir kasede bir kaşık yoğurt -mümkünse kese yoğurdu- 2-3 kaşık mayonezle çırpıyorum..dereotu maydonoz nane yi ince ince doğruyorum..1-2 yemek kaşığı tane mısır,salatalık turşusu ve varsa minik biber turşusu doğruyorum..hepsini birbirine katoorm hipper oluo..istersen domateste ekleebilirsin..isteğe bağlı..

işte bu da netten bir kuskus salatası

yemek tarifleri.info

kızlar iftara dayımlar geliyo bana bugün

mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
bonfile et kızartıcam e yanına sade pilav yaparım
tatlı olarak revanim var

sizce ek olarak ne yapsam kızlar

oy oy oooyy bayılıyorum yoğurtlu mayonezli salatalara cokacimcoook

çookk teşekkür ederüümmm opuyorumnanaktan

acaba az bişi kuskus salatasamı yapsam bende severim onu çok

birde zeytinyağlı bibermi doldursamki eyvahedigeldismile

mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
tatlı olarak revanim var

bu yemeğin yanına salata ya da cacık gider
bu sıcak günlerde
afiyet olsun

mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
tatlı olarak revanim var

İki salata çeşiti (biri yeşil olmak üzere)ya da zeytinyağlı yakışır ortaya..zemuszemus

mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
tatlı olarak revanim var

bence ortaa zeytinyağlı bişeyler istiyor yeşil fasulye mesela

bide bana biraz kuru geldi menü bi cacık hoş olabilir taze naneli yada komposto

kolay gelsin olumunekankayizsmile

acaba az bişi kuskus salatasamı yapsam bende severim onu çok

birde zeytinyağlı bibermi doldursamki eyvahedigeldismile

Pilavın var nasılsa kuskusa gerek yok.Gelen de tek kiş zaten ,bence sen zeytinyağlı sebze yemeği yap.Bir de salata..opuyorumnanaktan

İçimimi okudun pınarcım,ben de patatesli bir şeyler yapmayı aklımdan geçiriyordum vallahi..olumunekankayizsmile

çok sevindim simiiii..çok iyi olmuşhihoyyyt

yemek tarifi koymak istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
bilgisi olan var mı??

periciğim var sayalım limonlu kek tarifi vereceksin öncelikle konu açmak istediğin üst başlığı bul anasayfa da..yemek tarifleri
sonra yemek tariflerinin altında kekler-pastaları seç ve yeni konu aç a tıkla..orada zaten nereye ney yazman gerektiğini yönlendiren belirteçler mevcut sonrasında kaydet ve düzeltmek istersen yeniden editleyebilirsin de..böylelikle verdiğin tarif senin recipeslerine kaydolur..kolay gelsin şimdiden tatlım..

mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
tatlı olarak revanim var

zeytinyağlı bişiiler gerek tatlım masada sulu yemek sıkıntısı var gibi görünüo..bezelye yemeği yapsan mesela et tabağına da yakışır ne dersin kuzum?opuyorumnanaktan

merhaba arkdaşlar bende birşey soracağım

poşette tavuk yapacağım sebzeli ama içine sarımsak koyup koymamakta tereddüt ettim şimdiye kadar hiç sarımsaklı denemedim tadı nasıl olur akşama misafirimde var

Misafirlerin varsa riske atma derim. sevmeyen vardır belki. Ben genelde sarımsak koyarım, piştiği için kokusu hiç olmuyor, çokta lezzeti oluyor.

tatlım sarmısağa özel olarak gıcık kapan biri yoksa mutlaka koy..acayip lezzetli yapar yemeğini..ıraklı sevgili konuklarım :jeyyar: gelmediği müddetçe hep sarmısaklı yaparız biz..onlar kokusunu kapıdan duyup kaçanlardan oldukları için..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…