Tarif bölümüne gidip yeni konu butonunu tıklayıp tarifini ekleyeceksin arkadaşım.Sayfa sseni ne yapacağın konusunda yönlendirecek zaten..yerimseniben
merhaba arkdaşlar bende birşey soracağım
poşette tavuk yapacağım sebzeli ama içine sarımsak koyup koymamakta tereddüt ettim şimdiye kadar hiç sarımsaklı denemedim tadı nasıl olur akşama misafirimde var
hrkese hayırlı günler...
bu saate kadar hastanedeydik kıza heyet raporu çıkarmak için... çok yorulduk yaa... orucu bu gün anladım... hergün evde pek hissetmiyodum...
akşama ne yapsam onu düşünüyorum şimdi... evde de bişey kalmadı..
tatlım..geçimiş olsun ciddi birşey yoktu inşallah??
bu arada evdeki malzemelerini söylersen çabucak fikirler verelim canım..kaydirigubbakcemile5
selam kızlar evde kabak var..ne yapsam karar veremedim...yemeğini yapmak istemiyorum.kabak graten mi yapsam acep...
selam kızlar evde kabak var..ne yapsam karar veremedim...yemeğini yapmak istemiyorum.kabak graten mi yapsam acep...
sağol canım Allah razı olsun Periventriküler lökomolozi diye bi rahatsızlığı var benim kızımın... özel okula başlayacak rapor çıkarsa... inşallah düzelir... Allah büyük...
evde de sadece soğanla patlıcan var sanırım... alışverişe çıkamadı eşim bu hafta... bi patlıcan yemeği yapayım olmazsa...
kızlar iftara dayımlar geliyo bana bugün
mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
bonfile et kızartıcam e yanına sade pilav yaparım
tatlı olarak revanim var
sizce ek olarak ne yapsam kızlar
hımmm gratene beşamel sos lazımmış.. ou yapacak malzemem yok ben de mücver yapayım...pınarcım ben hiç kızartma yapmadım çok yağ çekiyo mu.. hep fırında yapmıştım ben...
çok fazla değil canım..yine peçete üzerine al istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?