''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Bence mükemmel olur,sarımsağa bayılırım.Etlerle de çok iyi uyum sağlar..opuyorumnanaktan

teşşekkür ederim cevaplarınız için..gelen misafirlerim yiyor sarımsağı ama ben yemediğim için o yüzden sordum ama deneyeceğim bakalım nasıl olacak

hrkese hayırlı günler...
bu saate kadar hastanedeydik kıza heyet raporu çıkarmak için... çok yorulduk yaa... orucu bu gün anladım... hergün evde pek hissetmiyodum...

akşama ne yapsam onu düşünüyorum şimdi... evde de bişey kalmadı..

tatlım..geçimiş olsun ciddi birşey yoktu inşallah??

bu arada evdeki malzemelerini söylersen çabucak fikirler verelim canım..kaydirigubbakcemile5

selam kızlar evde kabak var..ne yapsam karar veremedim...yemeğini yapmak istemiyorum.kabak graten mi yapsam acep...

tatlım..geçimiş olsun ciddi birşey yoktu inşallah??

bu arada evdeki malzemelerini söylersen çabucak fikirler verelim canım..kaydirigubbakcemile5

sağol canım Allah razı olsun Periventriküler lökomolozi diye bi rahatsızlığı var benim kızımın... özel okula başlayacak rapor çıkarsa... inşallah düzelir... Allah büyük...

evde de sadece soğanla patlıcan var sanırım... alışverişe çıkamadı eşim bu hafta... bi patlıcan yemeği yapayım olmazsa...

hımmm gratene beşamel sos lazımmış.. ou yapacak malzemem yok ben de mücver yapayım...pınarcım ben hiç kızartma yapmadım çok yağ çekiyo mu.. hep fırında yapmıştım ben...

rabbim şifalar versin birtanem..hayırlısı inşallah hakkınızda..

patlıcanlarla oturtma yapabilirsin..ya da beşamel soslu kabakta olur..

kızlar iftara dayımlar geliyo bana bugün

mercimek çorbam var
sigara böreği kızartıcam
bonfile et kızartıcam e yanına sade pilav yaparım
tatlı olarak revanim var

sizce ek olarak ne yapsam kızlar

Güzel bir mısırlı falan göbek salata

bide sulu bi yemek yapabilirsin (bezelye,patates gibi)
yada etin yanına patates püresi
patlıcan salatası yapabilirisn yoğurtlu

kızlar kuskus nasıl yapılıyo ya salatası degıl ama sade makarna gibi haşlayıpmı bişriryoruz pialv gibimi?

Merhaba becerıklı kızlar....

Bu aksam ıtıbarı ıle bzım evde de yemek zılı calmaya baslıyo.

Gece yaptıgım MBLUE dan cıtır boreklerım var.

Tavuk yapıcam ama daha nasıl yapacagıma karar veremedım.

Soyle guzel bır ezo gelın ıstıyo canım sanırım bırde onu yaparım.

Tavugun durumuna gore pılav ya da baska bısey onuda bılmıyorum.

Az cok kafamda tasarladım ama tatlı yokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…