selam kizlar herkeze gunaydin.bugun iftara misafirim var.menum şöyle;
orman kebabi
firinda tavuk baget
pilav
salata
corba(mercimek corbasi)
piyaz
sizce nasil eksik gedik varmi soyleyin lutfen.dusun dusun aklima bir sey gelmedi.bunlardan baska.gelen sadece 1 aile.o yuzden cok cesit yapmiyorum.ayrica yarindan sonraki 3 gun evde yokum.yemekler kalirsa kotu olacak
çok güzel olmuş..afiyetle yiyin..
sadece tatlısı eksik:)
çok teşekkür ederimmm...bende yakma işine takılıyordum...en azından muhallebiyi koymadan yakınca görürüz ne kadar yakılmış:)
bi de nişasta bildiğimiz buğday nişastası dimi
orman kebabi
firinda tavuk baget
pilav
salata
corba(mercimek corbasi)
piyaz
tatli (sekerpare)
sizce nasil eksik gedik varmi soyleyin lutfen.dusun dusun aklima bir sey gelmedi.bunlardan baska.gelen sadece 1 aile.o yuzden cok cesit yapmiyorum.ayrica yarindan sonraki 3 gun evde yokum.yemekler kalirsa kotu olacak
aaaaa unuttum tatliyi simdi duzeltme yapiyorum
ben mısır nişastasını bu tarz tatlılara daha çok yakıştırıyorum birtanem..yine sen bilirsin o da olur..
asiciğim birkaç çeşit salata ekleyebilirsen daha hoş olur diye düşünüyorum..mayonezli havuç ya da mayonezli sarı elma olabilir mesela..misafir sayına göre bir de zeytinyağlı olabilir istersen biraz sigara böreği ya da avcı böreği de ilave edebilirsin ama tabi bu tamamen misafir sayına ve senin zevkine bağlı balım..opuyorumnanaktan
hep yemeğe gelen arkadaşlarım oldukları için artık değişik farklı bişeyler yapayım dedim ama..sadece antrikot et olarak gözüme az geldi ondan tavuğu da karıştırdım araya..:)
barbunyayı sevmiyorlar...taze fasülyeyi de hep yaptım..ondan eledim onları..
orman kebabi
firinda tavuk baget
pilav
salata
corba(mercimek corbasi)
piyaz
tatli (sekerpare)
sevindim şimdi...evde mısır nişastası vardı:):):):)
ay bugün çok soru sordum ama
avcı böreğini nasıl yapıyorsun canım :kedi:
lalehan birtanem imageshack tan resim yüklerken yükleme seçeneklerinden boyutu 640x480 olarak ayarlarsan küşülecektir..bu resmi de editleyip silersin ve yenisini eklersin oluur..öptüm kocaman..
bn dün o kadar yorgundum ki
dışarda güneş çarptı ..ve yemek yapmakta zorlandım
hemen buzluğa baktım ne var diye
ilk gözüme çarpan mantı oldu
yanına da kabak çorbası, humus salata
hepsi 45 dk. oldu
iftara yetişmeyecek diye çok endişelenmiştim :)
bugun karar veremedim henüz
hep son dk. geliyor nedense aklıma:)
ama bu topik sağolsun bana yardımcı oluyor
şöyle bi kaç saat sonra hamarat hatunlar dolmaya başlar
bn de fikir alırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?