''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

ayy uykum geldi benim önümü görmez oldum:roflol::roflol::roflol: :roflol: ya jeton yeni düştü nihayet "artık sürtük" kelimelerinin bir bütün olduğunu yenice farketmiş bulunuyorum..:roflol::roflol::roflol:

en iyisi yatim ben... börek resminide libyanacım sana yollayım etkinliğe sahur tarifleride oluyormuş.. etkinliğe tam destekkk :)

ay ilahi ...annemler böle drlerdi hep:))
seni güldürdüysem ne mutlu canım
rabbim cümlemiiz güldürsün inş.

ayy uykum geldi benim önümü görmez oldum:roflol::roflol::roflol: :roflol: ya jeton yeni düştü nihayet "artık sürtük" kelimelerinin bir bütün olduğunu yenice farketmiş bulunuyorum..:roflol::roflol::roflol:

bnim jetonda sağlam değil bugün çok yorgunum:)

bnde kaçıyorum ...
herkeze hayırlı bereketli ve dolu dolu bi gün dilerim
byyyyyyyyyy byyyy

benimkide farklı değil. hem olsun bilindikte olsa katılmamızı istiyorlar.. sana göre bilindiktir ama belki farklı yapan kişilere farklı fikir olur canım öyle düşünme gönder ne olacak. hepimizin evinde pişenler aynı. maksat eğlenmek:lepi:hihoyyyt

ellerine sağlık tatlım..harika görünüyor... opuyprumnanaktan

cansın...inşallah birtanem..belki de sen gelirsin izmir e ben açarım sana keteler..olumunekankayizsmile

oy oy oy bu ne guzel bi masa boyle
masallah canim ellerine saglik
cok guzel olmus herseyiyle
resimler icin merci
etkinligede bekleriz insallah
sağolasın kuzum
ne demek paylaşmakdan zevk ve onur duyuyorum buyrunnnnnnnnn
etkinliği pek bilmiyorum resim mi yapıp eklşycez nasıl bişi ?
harika olmuş canım sofran yiyenlere afiyet olsun..ellerine sağlıka.s.

sağol tatlımm opuyorumnanaktan

bu arada herkese günaydınlar a.s.

sahurda artan sigara böreklerini yedi eşim ben sadece su içtim

bu akşam iftardada yalnızım aşkitom nöbetçi gece 2 gibi gelirmiş :a015:
bende dünden kalan bezelye ve pilavı yerim artık fisfisfis

günaydın k.knın güzel bayanlları..

sağolasın kuzum
ne demek paylaşmakdan zevk ve onur duyuyorum buyrunnnnnnnnn
etkinliği pek bilmiyorum resim mi yapıp eklşycez nasıl bişi ?

sağol tatlımm opuyorumnanaktan

tatlım resim çekip gönderiyorsun libyana ya özelden..sonra o sayfa açıp yayınlayacak...mutlaka katıl birtanem bir yarışma değil etkinlik modunda olduğundan dolayı da ekstra tatlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum..ben de gönderdim bacıma..hadi hayırlısı bakalım..:hulya:

Günaydınn güzellerrr

günaydın herkese....

günaydın cici hatunlaropuyorumnanaktan

canım sadece foto mu yaptığımız yemekleri de yazacakmıyız..varmı öyle kuralları??

ben libyanama sorduğumda sadece isim ve resim alalım sonrasında gerektikçe tarif alırız diye cevap vermişti balım bu sebeple ben sadece isim ve resim gönderdim..istersen tarifte ekle sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…