yok canım ne ayıbı :roflol: ama yanlışmı okuyorum diye bayağı bi ekrana yumuldum hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bi yemek adı sandım o anlamda kullandığını bilmiyorumda:kedi: afiyet bal şeker olsun gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürn inşallah canım yaolumunekankayizsmile
ayy uykum geldi benim önümü görmez oldum:roflol::roflol::roflol: :roflol: ya jeton yeni düştü nihayet "artık sürtük" kelimelerinin bir bütün olduğunu yenice farketmiş bulunuyorum..:roflol::roflol::roflol:
ay ilahi ...annemler böle drlerdi hep:))
seni güldürdüysem ne mutlu canım
rabbim cümlemiiz güldürsün inş.
bnde kaçıyorum ...
herkeze hayırlı bereketli ve dolu dolu bi gün dilerim
byyyyyyyyyy byyyy
bu arada bunlarda dün yaptığım tencere pizzam ve daha önce davetim için yaptığım babagannuş..babagannuşu ilk yaptım. çok beğendiler misafirlerim tabi bende kaydirigubbakcemile5 telefonum pek güzel çekmiyor oyüzden kusura bakmayınboshayallersmile:kedi:
babagannuş
tencere pizzam (biraz acele yaptığım için zeytinleri tüm koydumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
Libyana çok sağol bacım:)
pınarcım inşaAllah canım benim
hayatta herşey olabilür belkim gelirsin buralara da sana da açarım keteler, börekler ... fığtıkısı:)
nazlım hoşgeldin gülüm
ne iyi oldu varlığın:)
günaydın k.knın güzel bayanlları..
sağolasın kuzumoy oy oy bu ne guzel bi masa boyle
masallah canim ellerine saglik
cok guzel olmus herseyiyle
resimler icin merci
etkinligede bekleriz insallah
harika olmuş canım sofran yiyenlere afiyet olsun..ellerine sağlıka.s.
günaydın k.knın güzel bayanlları..
sağolasın kuzum
ne demek paylaşmakdan zevk ve onur duyuyorum buyrunnnnnnnnn
etkinliği pek bilmiyorum resim mi yapıp eklşycez nasıl bişi ?
sağol tatlımm opuyorumnanaktan
Günaydınn güzellerrr
günaydın herkese....
tatlım resim çekip gönderiyorsun libyana ya özelden..sonra o sayfa açıp yayınlayacak...mutlaka katıl birtanem bir yarışma değil etkinlik modunda olduğundan dolayı da ekstra tatlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum..ben de gönderdim bacıma..hadi hayırlısı bakalım..:hulya:
canım sadece foto mu yaptığımız yemekleri de yazacakmıyız..varmı öyle kuralları??
canım sadece foto mu yaptığımız yemekleri de yazacakmıyız..varmı öyle kuralları??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?