ben libyanama sorduğumda sadece isim ve resim alalım sonrasında gerektikçe tarif alırız diye cevap vermişti balım bu sebeple ben sadece isim ve resim gönderdim..istersen tarifte ekle sen bilirsin..
Günaydın kızlar...
Sahur soframızda:
Şnitzel
Kahvaltılık (Kızarmış ekmek, domates, peynir, zeytin, tereyağ, haşlanmış yumurta)
Çay vardı...
İftar menüm de inşallah şöyle olacak:
Mercimek çorbası (dünden)
Pilav üstü tavuk kavurma (Eşime)
Hamur kızartması (Bana canım çekti dde)
Komposto
Üzümlü kek
sağol canım..çekebilirsem göndericem bende..
Günaydın kızlar...
Sahur soframızda:
Şnitzel
Kahvaltılık (Kızarmış ekmek, domates, peynir, zeytin, tereyağ, haşlanmış yumurta)
Çay vardı...
İftar menüm de inşallah şöyle olacak:
Mercimek çorbası (dünden)
Pilav üstü tavuk kavurma (Eşime)
Hamur kızartması (Bana canım çekti dde)
Komposto
Üzümlü kek
derinimmm benim de canımı çektirdin gülüm..hastane de bereber çalıştığımız bir ablam var bugün iftara misafirim..bir çorba yapacağım önce..sonra da pişi...oh..pek güzel olacak kahvaltılıklarla..
ben bu pişiden yapacağım inşallah..
ya da bu fincan böreğinden
patatesli kıymalı fincan böreği | pinaripekci
Keşke annemlerle birlikte olsaydım bu ramazanda. Annem hazırlasa mamaları bende hazıra konsam, yine eskisi gibi
Yine balkonda babamın işten gelişini beklesek elinde mis gibi kokan pidelerle. Yine annem mutfakta koşuştursa iftara hazırlanmak için. Yine biz 3 kardeş iftar sofrasında birbirimizi çimdiklesek, muzurluklar yapsak. Ve yine annem babam "bari iftar sofrasında rahat durun Allah aşkına "diye bağırsalar. Keşke............:çok üzgünüm:
Ben pişi hamurumu yoğurdum bile :)
Keşke annemlerle birlikte olsaydım bu ramazanda. Annem hazırlasa mamaları bende hazıra konsam, yine eskisi gibi
Yine balkonda babamın işten gelişini beklesek elinde mis gibi kokan pidelerle. Yine annem mutfakta koşuştursa iftara hazırlanmak için. Yine biz 3 kardeş iftar sofrasında birbirimizi çimdiklesek, muzurluklar yapsak. Ve yine annem babam "bari iftar sofrasında rahat durun Allah aşkına "diye bağırsalar. Keşke............:çok üzgünüm:
Es-Selam olsun gönülden..
Herkese cici mi cici günler,duru saatler,feyz ve huzur dolu dakikalar nasip olsun..
Fotoğraflar eklenmiş,ellerinize,gönlünüze sağlık arkadaşlar..
Hepsi çok güzel..a.s.
Bu ara tatlı bir yoğunluktur gidiyor,akşama da misafirlerimiz var,Allah eksik etmesin.Hazırlık yapıyoruz..:1hug:
Etkinliğe gelince,ilgi çok güzel,canlı,diri..Lakin katılım ilgiye nispeten daha az,4-5 arkadaşımızın resmi var elimizde şuan,ki onlar da tahmin ettiğimiz isimler.. :) Allah cc razı olsun.Biz istiyoruz ki hepimiz katılalım,iştirak edelim,neticede amaç belli:Muhabbet..
Katılımlarınız devamını getirecek ve çok daha keyifli işlere,renkli etkinliklere doğru,el ele ilermemizi sağlayacak..
Özel mesajla isimler yayınlanacak mı diye soran arkadaşlarım var..
Tabi tanışmak amaçlı olduğu için,yayınlamamız çok daha güzel olur lakin isim vermek istemiyorsanız o da olur..Bunu da belirtmek istedik.
Son olarak Kulubümüzde her milletten,her yöreden rengarenk bir kültür mozaiği olduğunu görüyorum ve bu olaya bayılıyorum :)
Aramıza boşnak varsa,en hakikisinden boşnak mantısı reçetesi rica ediyorum..
Tuz,su,un ile hamurumu hazırladım,birazdan açma-kesme işlemine geçeceğim..
Çarşaf böreği gibi yapacağım..Boşnak bir arkadaşım anlatmıştı,hatırladığım kadarıyla böyle
Kare kare kesip,dolduracağım içini..Bol tereyağlı..
Konu hakkında sağlam malumatı ve,boşnak mantısı tecrübesi olan,farklı metodlar uygulayan arkadaşlarımın tavsiye ve önerilerine açığım..
Muhabbet ola
hayırlı geceler herkese
misafirlerime cuamrtesi akşamı misafirlerim gelicek şimdiden düşünmeye başaladım ne yapsam diye ana yemegi buldum ama çorbaya karar veremedim her yerde mercimek mercimek tarhanamda yok başka ne yapabilirm ana yemegim patlıcan kebabı tavuk suyuyla bir çorba olabilir diye düşünüyorum ama bildiğim iyi bir tarifim yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?