Kizlar size bisey sorayim.Sizin sahurlariniz nasil geciyor.Eglencelimi yoksa SIKICI mi?Yani söyle;ben kalkarim,sofrayi hazirlarim.Esimi kaldiririm.Esim gözü kapanik bir sekilde gelir ve uyuklaya uyuklaya yemegini yer.Bir kelime bile konusmadan sofradan kalkar.Bende tekrar sofrayi toplarim.Ben sofrayi toplarken esim bu arada gider uyur.Ben yine gider namaz icin kaldiririm.Kalkar namazi kilariz yine esim uykulu,surati asik bir sekilde.
Yani varya esimle sahur yapmaktan hic hoslanmiyorum.Sizde nasil olur.Merak ettim vallahi.
kizlarr tatlimi buldum ,valla ne zamandir yapmayi dusundugum biseydi
yapinca hem ismini soylerim hemde tarifini eklerim insallah iyi olurda yuzumu kara cikarmaz
simdiiii gelelim sehriye pilavi icli kofte,iste bunun yaninada bisey gerekli hadi soylen bakim ne yapim azcik yardin edin yaw
kizlar irmik helvasi yapsam kurumu olurkiCADIARZU
ben okadar cok sey yapan biri, bugun canim bisey yapmak istemiyo:umursamaz:
kizlarr tatlimi buldum ,valla ne zamandir yapmayi dusundugum biseydi
yapinca hem ismini soylerim hemde tarifini eklerim insallah iyi olurda yuzumu kara cikarmaz
simdiiii gelelim sehriye pilavi icli kofte,iste bunun yaninada bisey gerekli hadi soylen bakim ne yapim azcik yardin edin yaw
bence şunu yap cnm..3-4 patates haşla tuzla ve yağla ez püre haline getir..2 tane salatalığı rendele ve 1 bardak yoğurt 2 kaşık mayonezle karıştır..patateslerin üzerine dok.uzerıne ıstersen nane serpiştir biraz hoş oluyor bu..yada yoğurtlu havuç kızartması yap??opuyorumnanaktan
onun cocuklar bi tohaf herseyi yemezler
firinda patatesli bisey dusunuyorum,ya kilis tavasi yada kremeali patates olur
fikir icin tesekkur ettim caniim
onu mutlaka denerim cok hafif
kizlar irmik helvasi yapsam kurumu olurkiCADIARZU
ben okadar cok sey yapan biri, bugun canim bisey yapmak istemiyo:umursamaz:
menün çok güzel tatlı olarak da benim burda gördüğüm bi tatlı var güzele benziyor
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/307783-muhallebili-gullac-resimli.html
bi bak istersen
menü gayet hoş canım..müftü beye ne tatlısı yapılsa?fisfisfisfisfisfis
hıh aklıma geldi
güller diyarı arkadaşın sayfasında tulumba tatlısı var dur lınkını yolıım sana ben o guzel gıder..cokacimcoook
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/282526-meshur-tulumba-tatlim.html
slm kızlar yeni gördüm bo topiği bende uğrarım artık
yarın akşam misafirim var benimde biri pişmiş soğanı yemiyo menüm
tarhana çorba
taze fasulye
körili tavuk
pilav
salata
elmalı revani
nasıl sizce soğan yemeyen birine nasıl yemekler yapılır :uhm:
slm kızlar yeni gördüm bo topiği bende uğrarım artık
yarın akşam misafirim var benimde biri pişmiş soğanı yemiyo menüm
tarhana çorba
taze fasulye
körili tavuk
pilav
salata
elmalı revani
nasıl sizce soğan yemeyen birine nasıl yemekler yapılır :uhm:
arkadaşlar çok sağolun... vereliniortak biliyor musunuz? müftü bey yatıya da kalacak... delikafadulden imdat.... :1ninca: bir de bu işin sahuru var... benneyaptımki mirmirmirmir fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?