''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

slm kızlar, dün yazmıstım burada okudugum şehriye salatasını deneyeceğim akşam diye. çok hoş oldu, herkes de beğendi. yalnız ben içine küçük küçük kornişon da doğradım, baya yakıştı. tavsiye ederim. :1closedeyes:

sizin muftu bu gidisile baya kalcak heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya... kaydirigubbakcemile3 şimdi senin muhallebili güllacına baktım süper olmuş. ellerine sağlık... cokacimcoook eşim de güllaç istemişti zaten... ona sürpriz olacak... :asigim: onu yapacağım inşallah müftüye... bakalım becerebilecek miyim? bende mısır nişastası yok un koysam olmaz mı canım ya? CADIARZU

süper olmuş... ellerinize sağlık... :lepi: cokacimcoook

evet dun demistin
bende bunu bikac kez nette gordum ama yapmadim
oyuzden dusuncede kalip yapmamistim
kiyma iyi yapisiyomu hani patlican kozluyosun$
civik civik olmazmi :)

Son düzenleme:
evet dun demistin
bende bunu bikac kez nette kordum ama yapmadim
icinde patlican iyi pisiyomu
hani pismezse ben pek yiyemem
oyuzden dusuncede kalip yapmamistim

Patlicani önceden közlüyorsun canim.Yani zaten pismis bir halde sariyorsun kiymayla.
Kiymada hemen yapisiyor.Ama istersen alufolyonun icinde sarip öyle pisirebilirsin.Sertlesince acarsin devam pisirirsin.
Yap vallahi cok güzel bir yemek.

canım bu harika görünüyor.rabbi tam bir fikirler cennetindeyiz biz gercektenturkbayragi

iyi yap canim insallah begenirler tabi muftumuzde begensin insallah ,
agizi tatlansin tadli seyler konussun dimikaydirigubbakcemile3
canim birer kasik oluyoya
yoksa sen 2 kasik un koyarsin ne yapcaksin ,bi kasik nisasta icin gidip alcak degilsinya
sende sade unla yap balim

ben güllacı yapmaya gidiyorum... bekle beni mutfak.... :dance: :roflol: :1rolleyes: bu saatte yapsam akşama kadar nasıl olur? :uhm: tarifine sağlık canım:)) opuyorumnanaktan

oooooyyy oooyyyy oyyyyy nasıl bişe bu yaa. görüntü süper.
başta folyoyla pişirmek daha kolay ve garanti geldi sanki bana.

ben güllacı yapmaya gidiyorum... bekle beni mutfak.... :dance: :roflol: :1rolleyes: bu saatte yapsam akşama kadar nasıl olur? :uhm: tarifine sağlık canım:)) opuyorumnanaktan

olur canim sen yap ,koy dolaba ,daha aksam yemeye ceker sutunu
ama birazdaha oyalanma bence
ben coktan tatlimi verdim firina serbetini koydum
fasulyemi hasliyorum
bide ev temizliyorum
bide size cevapyaziyorumdelikafadulden

Akşamki menümün bir kısmı
Mercimek çorbası
Sütlü irmik tatlısı,
Birde bulgur pilavı düşünüyorum

Ama yanına ne yapayım karar veremedim
Tavuk sote düşünmüştüm ama bu batlıcann tava- patates tava aklımı oynattı :bbo: :bbo:
bunları görünce tavuk sote çokbi yavan geldi :1closedeyes
:

ya tatlimi firina vermistim ev temizlerken bi bakim dedim firinin isigini yakmistim geri telestan isgini kapatcam diye firini kapatmisim haberim yok kafamçokkarıştı
simdi bi baktim pismistir diye ,ana firin kapali :1shok:
cokmemis ama insallah sonradan cokmez bisey olmaz

bugün hiçbirşey yapmayacam dünden yemeklerim kaldı onları yeriz iftarda...

inşallah :teselli:

canım benim eşim yemede asla ve asla soğan yemez görse kalkar masadan ve ben hem rendelerim nekadar zor olur bir bilsen soğansız yemeğin tadıda olmaz allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…