arkadaşlar günaydın... opuyorumnanaktan ramazanın bombası... iftara bugün müftü geliyor... delikafadulden ben ne yapacağımı belirledim ama bir de siz bakın... yerimseniben
iftariyelik (hurma, kayısı, zeytin vs... )
süzme mercimek çorbası
sebzeli tavuk sote
pirinç pilavı
zeytinyağlı taze fasülye
çoban salatası
komposto
meyve
tatlı olarak ne yapayım?
bu menü yeterli mi sizce?
menün çok güzel tatlı olarak da benim burda gördüğüm bi tatlı var güzele benziyor
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/307783-muhallebili-gullac-resimli.html
bi bak istersen
kizlar bugun gorumcemler turkiyeden geliyo ben onlara konusmuyorum esim ille bariscaksin konuscaksin,iste bugun ogleden sonra gelince dicekmis bize yemege gelin diye ,bende seslenmedim iyi gelsinler dedim tabi gorrumce gelirse
esimden haber alim ,bugunki menum bunlar olcak
tarhana corbasi
kuru fasulye (esim istedi)
sehriye pilav
icli kofte
bide bunun yanina bisey yapmak istiyorum ne yapsam
ha bise tatli ne yapsam muhallebili gullac dun bitti daha
Kizlar size bisey sorayim.Sizin sahurlariniz nasil geciyor.Eglencelimi yoksa SIKICI mi?Yani söyle;ben kalkarim,sofrayi hazirlarim.Esimi kaldiririm.Esim gözü kapanik bir sekilde gelir ve uyuklaya uyuklaya yemegini yer.Bir kelime bile konusmadan sofradan kalkar.Bende tekrar sofrayi toplarim.Ben sofrayi toplarken esim bu arada gider uyur.Ben yine gider namaz icin kaldiririm.Kalkar namazi kilariz yine esim uykulu,surati asik bir sekilde.
Yani varya esimle sahur yapmaktan hic hoslanmiyorum.Sizde nasil olur.Merak ettim vallahi.
ben sirf bu yuzden kalkmiyorum dermisimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
genelde herkesete oyle oluyo
insan gecenin bi yarisi kalkar uykulu ne guler ne konusur ,hatta surat asiyolar beni nerden kaldirdin nerden cikti bu diye
biz kadinlar hazirlayip topluyoruz uykumuz dagiliyo ,onlar gozunu dedigin gibi sofrada aciyolar
ama benim esim kalkmiyo gece beni uayndirma der ,yatmadan yiyelim derim ozamanda karni tok oluyo,bende gece kaldirip su veririm geri uyur
yani dusunun aksam 9 a kadar dayaniyo hic acikmiyorum bile diyo
günaydın hanımlar bugünkü menümü belirledim
dünden kalan tavuk suyuna çorbam
adana usulu mantı
salata
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
çikolata soslu ıslak kek
hanımlar c.tesi gününe eşimin patronu iftara geliyor menüyü belirledim gibi bi yorum yapın sizde
ezogelin çorba (kıtır ekmekli)
zeytinyağlı barbunya
karnıyarık
nohutlu pilav
çoban salata
köz kırmızı biber
tahinli revani
bide börek yapsammı diyorum ne dersiniz.nasıl bi börek yapsam acaba
arkadaşlar günaydın... opuyorumnanaktan ramazanın bombası... iftara bugün müftü geliyor... delikafadulden ben ne yapacağımı belirledim ama bir de siz bakın... yerimseniben
iftariyelik (hurma, kayısı, zeytin vs... )
süzme mercimek çorbası
sebzeli tavuk sote
pirinç pilavı
zeytinyağlı taze fasülye
çoban salatası
komposto
meyve
tatlı olarak ne yapayım?
bu menü yeterli mi sizce?
kizlar bugun gorumcemler turkiyeden geliyo ben onlara konusmuyorum esim ille bariscaksin konuscaksin,iste bugun ogleden sonra gelince dicekmis bize yemege gelin diye ,bende seslenmedim iyi gelsinler dedim tabi gorrumce gelirse
esimden haber alim ,bugunki menum bunlar olcak
tarhana corbasi
kuru fasulye (esim istedi)
sehriye pilav
icli kofte
bide bunun yanina bisey yapmak istiyorum ne yapsam
ha bise tatli ne yapsam muhallebili gullac dun bitti daha
Kizlar size bisey sorayim.Sizin sahurlariniz nasil geciyor.Eglencelimi yoksa SIKICI mi?Yani söyle;ben kalkarim,sofrayi hazirlarim.Esimi kaldiririm.Esim gözü kapanik bir sekilde gelir ve uyuklaya uyuklaya yemegini yer.Bir kelime bile konusmadan sofradan kalkar.Bende tekrar sofrayi toplarim.Ben sofrayi toplarken esim bu arada gider uyur.Ben yine gider namaz icin kaldiririm.Kalkar namazi kilariz yine esim uykulu,surati asik bir sekilde.
Yani varya esimle sahur yapmaktan hic hoslanmiyorum.Sizde nasil olur.Merak ettim vallahi.
bulutum menün biraz etsiz olmuş..misafir geliyor ya etli birşeyler ekle istersen(ıraktan alışkanlık kaldı bu bende herhal kayınvalıdem mısafır oldumu etın her uc seklını yapar koyardı sofraya..aaa annem ayıptır ayıp dıyerekten..işte gelin kaynana topragından oldum bende)kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanistersen talaş böreği gibi bişii yap cnm etli yakaydirigubbakcemile3
sempatiqm sen ona var ya bol acılı bişiiler yap dili yansında pek uzamasın daha..klava: klava:.cnm benım allah yardımcın olsun şaka bır yana hakıkaten zor bır durum.bende yasadım bunu.ama benımkı arsız.onca kavga etti kendisi sonrada yuzsuz yuzsuz cıktı geldı evime.sarıldı optu falan bende cahıllıgıne verdım napiim.a.s
anam bi o degilki 4 tane cocuk var ona yaparimda cocuklar ne yapsin yazik :1hug:
benimki oyle degil ,biz konusmazsak gelmez etmez, mesela ben annesinin evindeyim kac aydir gelmiyo ,ben karismam yine gelsin gitsin derim ama gelmez
ama kinci degildir ,bende biraz kincilik varda bugun kircaz galiba onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?