Sympathique selam,
attığın maili aldım cevaplamaya çalıştım ama başarılı olamadım sanırım özel mesaj yazabilmek için de belli bir kota varmış çok sıkıldım bu forumun kuralları okulu aratmaz:)
Canım, bu durumda mecburen kopyalıyorum buraya, herkes okuyacak ama kusura bakmayın arkadaşlar mesaj aslında sympathique için. opuyorumnanaktan
Sympathique merhaba,
İlgin için çok çok teşekkür ederim. Sitemi beğenmen beni çok mutlu etti. Fotoğraflarda imza olmasının sebebi aslına bakarsan reklam değil; internet ortamında kendi çektiğin bir fotoğrafın başkası tarafından kullanılmasını engellemek için. Ben, sizlere de aslında, imzasız koymamanızı tavsiye ederim. Bunu kendimiz için bir reklam olarak düşünmeyelim. Ben kendi sitemde zaten bu fotoğrafları kullanıyorum oraya giren birisi zaten bilerek giriyor, reklam yapmaya gerek kalmıyor. Ama inan kötü niyetli olan ve senin emeğini çalan çok insan var, bu imzanın amacına uygun kullanılması şart.
Sizler imzalı fotoğraf koyamazsanız ve eşitsizlik olmasın derseniz katılmayabilirim. Buna inan darılmam ve gücenmem, hatta imzalı fotoğraflarım reklam olarak algılanırsa daha çok üzülürüm.Çünkü bundan para kazanmıyorum,raklama ihtiyaç da duymuyorum o yüzden:)
Bu foruma paylaşımlara katılayım ben de yeni bişeyler öğrenip kendi tariflerimi paylaşayım diye girdim.
Hepinizin muhabbeti beni çok sardı, hergün ne pişirsek diye bir telaş var, her kadın aynı oluyor yani değişen bişey yok. olumunekankayizsmile
Neyse canım benim dediğim gibi fotoğrafları kullanamazsanız benim açımdan sorun olmaz, maksat muhabbet olsun...
sevgiyle kalın:)