biz alt üst oturuyoruz canımkaydirigubbakcemile3 beraber yiyoruz yani yerimseniben
bizde aynen sizin gibi oturuyoduk geçen seneye kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz alt üst oturuyoruz canımkaydirigubbakcemile3 beraber yiyoruz yani yerimseniben
Selamlar,sevgiler herkese...yerimseniben
Dün şirin misafirlerimi ağırladım çok şükür,kazasız belasız..:asigim:
Mönümü tekrarlarsam:
Kesme hamur çorbası
İftariyelik tabağı
Püre yatağında sebzeli-etli mantar sote
Mısırlı çoban salata
Etimekli patlıcan salatası
Banyolu börek
Çerkes pilavı
Kavunda dondurma...
Eh bugün de artanlarla iftar ettik..Çok şükür..opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim esracım..yerimseniben
Etimekli patlıcan salatası için hafif derin bir tabağa etimekleri kırıyorum.Üstüne közlenmiş ve baharatlanmış,limonlanmış patlıcan salatasını döşüyorum.Kızarmış patlıcan da olabilir.Ama ben hafif olması açısından közlenmişi tercih ettim.Onun üstüne sarımsaklı yoğurdu döşüyorum.Üstünü de közlenmiş kırmızı biberle ,pulbiber ve naneyle süslüyorum.
Resmini etkinlik için yolladım Libiye yarın ekler sanırım.Ordan da bakabilirsin..yerimseniben
:roflol:buyur gel canımkaydirigubbakcemile3biz ailecek şalgamı çok sevdiğimiz için ramazanda soframızdan eksik etmiyoruz
ama menümde tatlım değişti eşim puding istedi
hepsi çook güzelll. hayırlı iftarlar canım. afiyetle a.s.
Canim menün harika.Ellerine saglik da banyolu börek nasil bisey .Onu cok merak ettim.
çok şükür canım çok şükür...:Saruboceq:
kesme çorbasından hiç sıkılmıyorum ne güzel bir nimett.
herşey çok güzelmiş.
ellerin dert görmesinn
tarifini isterseniz verebilirimzemuszemus
peki margarin yerine sıvıyağ kullansak nasıl olur?
Azericim banyolu börek nefis bir tat..Elde açılmış gibi incecik,çıtır çıtır bir lezzet..Tarife gelince;
Yarım kalıp tuzsuz peynir
Karabiber,pulbiber,kimyon
Maydanoz
3 yufka
yarim paket margarin
1 yumurta sarısı
Çörekotu ya da susam
Margarini eritip soğutuyorum.İç harcı hazırlıyorum.Yufka+yağ olacak şekilde 3 yufkayı üstüste sererek bitiriyorum.Sigara böreği keser gibi 16 parçaya ayırıyorum.İç koyup,genişçe sarıyorum.Börekleri yarım saatliğine soğuk suya atıyorum.Çıkarıp iki elim arasında sıkıyorum.Yağlanmış tepsiye dizip 180 derecede kızartıyorum..yerimseniben
ege yuvalamasının mı ?
yok canım tatlının tarifini demiştim.
peki margarin yerine sıvıyağ kullansak nasıl olur?
tarif yazar mısın canım? bilmiyorumkismile