akşama kozlenmiş patlıcan yapıcam dediğin değişik geldi onu yapıcam soğanlı domatesli olanı Şeniz
kızlar normalde iftara anneme gidiyorduk yalnız diye ama bu akşam eve gitmemiz gerek
yedide evde oluyorum bir saatte ne yapabilirim ne hazırlayabilirim
önerisi olan var mı :gitme:
kızlar bana bu akşam için yardım eden olmayacak mı?cokacimcoook
benim de sahur da misafirim var
biz eşimle kahvaltılık la geçiştiriyoruzz neyapsamki kızlar sahura
ya tatlimi firina vermistim ev temizlerken bi bakim dedim firinin isigini yakmistim geri telestan isgini kapatcam diye firini kapatmisim haberim yok kafamçokkarıştı
simdi bi baktim pismistir diye ,ana firin kapali :1shok:
cokmemis ama insallah sonradan cokmez bisey olmaz
Tarif ettiğim böyle bişeydi. Ama burda soğanları biraz iri doğramış bi de galiba malzemeleri kavurmadan çiğ koymuş patlıcanların üzerine.
Bi de bu resmi buldum. Bunu da kavurmadan koymuşlar. Bi de farklı olarak üzerine kırmızı biber ve zeytin de koymuş. Rengarenk güzel olmuş aslında..
benim de sahur da misafirim var
biz eşimle kahvaltılık la geçiştiriyoruzz neyapsamki kızlar sahura
ya tatlimi firina vermistim ev temizlerken bi bakim dedim firinin isigini yakmistim geri telestan isgini kapatcam diye firini kapatmisim haberim yok kafamçokkarıştı
simdi bi baktim pismistir diye ,ana firin kapali :1shok:
cokmemis ama insallah sonradan cokmez bisey olmaz
Kızlar patlıcanlı bi yemek yapmak istiyorum canım patlıcan istiyo.karnıyarık yada oturtma istemiyorum ama çok yağlı oluyo.varmı patlıcanla ilgili fikri olan
Kızlar patlıcanlı bi yemek yapmak istiyorum canım patlıcan istiyo.karnıyarık yada oturtma istemiyorum ama çok yağlı oluyo.varmı patlıcanla ilgili fikri olan
canım eve giderken soslu tavuk butlarından alıp fırına verebilirsin... sen diğer işlerini yaparken onlar olur bile... yanına da kurtarıcı bir yemek olan makarna yapabilirsin... bir de içecek... kolay bir de çorba... bence bu menü 45 dk. da olur... kolay gelsin... hayırlı iftarlar...
çok teşekkür ederim tatlım evet makarna ve çorba banko oldu zaten
ben bi de arpa şehriye salatasını denemek istiyorum ama nasıl yapılıyor tarifi nerede acaba
çok teşekkür ederim tatlım evet makarna ve çorba banko oldu zaten
ben bi de arpa şehriye salatasını denemek istiyorum ama nasıl yapılıyor tarifi nerede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?