''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

CANIM EĞER TOKATLILARSA BUNU SEVERLER..İSTERSEN BİR DENE..PİLAVA GEREK YOK O ZAMAN..

bat (tokat yöresinden) | pinaripekci

mrb hanımlar henüz bi fikrim yok yemek hakkında menülerede baktım ama aklıma yatmadı zate dün hep kuru fasulyeydi benim ki gibi bugünde kuşbaşı çıkardım ama kararsızım etlibişey yapmakta

Es-Selam bayanlarŞeniz
Sohbetiniz bol olsun,sofralarınız bereketle dolsun..
Fazla gelemiyoruz etkinlik düzenlemelerinden sebep,yanlız takibimizdesiniz,maşallah hepinizeyerimseniben
Bugün bizde mönü şöyle:
Kremalı Kabak Çorbası
Noonutlu Pilav (nohutlu:)
Patates Kızartması / Kadın Budu Köfte
Zeytinli/peynirli top kekler (sahur için de iyi oluyor)
Acılı ezme
Üzüm hoşafı
Tatlımız da Muhallebi dolgulu elma..

Muhabbetlea.s.

cnm biz bunu tokatta çayın yanında yiyoruz erkekler sevmez ama harika bişey dir yani bu arada adım pınar kızım olursa koyacağım isim de ipek seni her gördüğümde tanıdık gibi geliyosun o yüzden :)teşekkürler ilgilendiğin için

hoşgeldin libyanacım ellerine saglık bugünde menülerde pataes kızartması çarpıyo gözüme fikir degiştirip patates köfte mi yapsam :)

kızlar benımde 2 gun davetım var.banada fıkır verın. 1.gun mercımek corba,salata,dolma,yogurtlu kırmızı bıber,tavuklugul boregı,patlıcan oturtma,pırınc pılavı tavuk gogsu tatlı.2.gun sehrıye corba,salata,dolma,yogurtlu kırm bıber,su boregı,sac kavurma,pılav,sutlu bır tatlı.sımdı dolmada pırınclı pılavda ee borekte var.nasıl olur?bulgur pılavı yapsam herkeste tercıh edermı etmez mı karar veremedım.

hiiiiç bişiicik deil canım..ne güzel adaşmışız ama kızlarımız farklı olacak çünkü kızımın ismi mavisu:))
allah kolaylık versin tatlım..aklıma bişii gelirse yazarım yine..opuyorumnanaktan

libymmm hoşgeldin balum..benim menü de bugün hazırlar söz konusukaydirigubbakcemile3
1 kızarmış tavuk
2 porsiyon da çiğ köfte aciip canım çekti..

pilav var dünden yenir mi bilmem..

bir de çorba yaparım yine de mantar olabileer mesela..

raınmıstık yasmıne pırıncı denedın mı?bu pırınc sayesınde pılavım 1 e 2 olcu ıle(onceden ıslatmadan) herzaman tutuyor.kendıne has bır kokusu var dıyorlar ama ben pek almıyorum.sevıyorum.

merhaba kızlar benımde ıkı gun ustuste mısafırım var bırıncı gunkı menum hazır ama ıkıncı gunde bı mısafırım varkı agırlaması cok zor cunku un ve bugdaygılelere alerjısı var sulu yemek onerınız varmı yada degısık bıseyler..

raınmıstık yasmıne pırıncı denedın mı?bu pırınc sayesınde pılavım 1 e 2 olcu ıle(onceden ıslatmadan) herzaman tutuyor.kendıne has bır kokusu var dıyorlar ama ben pek almıyorum.sevıyorum.

kesinlikle haklısın birtanem jasmine pirinci ile pilav garanti..sütsü bir kokusu da var bayıloorm...ince uzun oloor şekil itibariyle de hoş...

sebzeli köfte hoş oluyor canım..hem leziz hem de şık..opuyorumnanaktan

Kızlar yardım!Yarın annem ve babamı yemeğe alıcam.Menüm nasıl..
-Mercimek çorbası
-Pilav
-Saç kavurma
-Gül böreği
-Yaprak sarma
-Salata
-Puding
Bişiler daha eklesemmi daha sonrada kalsın istemiyorum.Birde bezelye yapsammı sulu yemek olarak??

menü gayet hoş filizim..bezelye gerçekten iyi fikir bir de salataları biraz çeşitlendirdin mi harika olacaktır inşallah..opuyorumnanaktan

kızlar bana bir akıl verin ne olur sinirden ölecemm klava:biz eltimle aynı apartmanda oturuyoruz ben ramazanın başında onları vede birkaç arkadaşı iftara almıştım bugünde samimi arkadaşlarımı çağırdım kaynım eşime demişki size misafir gelecek bizde gelem eşimin alışverişlerle geldiğini görmüş ya bu kadar yüzsüzlük olmaz ya eşimde gelirsen kovmayız demiş şimdi kesin gelirler ne yapayım ya bi akıl verin mübarek ay sinir oldum ya mafoldumben

canım sakin ol..var bunda da bir hayr..olsun varsın..tadını kaçırma..öfkeni at üzerinden tatlım..serin kanlılıkla güzel güzel geçecek bir iftar seni bekliyor allahın izniyle..:Saruboceq:

devran26 aslında esınde soylenecegı soylemıs.kıbarca gelmeyın demıs ama anlayana.eltıne laf arasında aksamada samımı arkadaslarım gelıyor.bızbıze olacağız desen anlarmı?fılızım menun bencede tamamdır.yenmıyor daha fazlasıda bu karar bence.pınar evet tamda o pırınc super.ya kızlar benım menuyede bakin alısverıse gıdecem hala kararsızım.

Benim de yarin arkadaşlarım gelecek bende şehriye çorbası bezelyeli pilav sarıböcekden öğrendiğim fırında patates püreli tavuk salata ve kaymakli kadayif yapayım diyorum nasil? Börek felan ara sıcak yapamam zaten samimi arkadaşlar sorun olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…