böyle yüzsüz insanlara gıcık olurumkötükedihüsohaddini bildirmek lazım aslında ama bende senin gibiyim bişey diyemem ama içim içimi yerÇok üzgünüm çoook
bunu yazdım aklıma. tskler.pide üzerini bıçakla altına geçmeyecek kadar çiz sonra peynir maydanos biraz süt
sıvı yağ yumurta pul biber kara biber iç hazırla pidenin üzerine yay fırında pişir
oktay ustadan gördüm yaptım güzel oluyor
selamların en güzeliyle..
ramazanın başından beri okuyorum sizi arkadaşlar, yazmak bugüne kısmetmiş..dostluğunuz, paylaşımlarınız çok güzel, menülerinizi kullandım, tariflerinizi uyguladım, dualarınıza amin dedim ama bi türlü ben yazamamıştım..aslında sizin menüleriniz yanında yazacak çok bişeyimde yoktubilmiyorumkismile biz iki kişiyiz, ilk ramazanımız, evlendikten sonra biraz kilo aldık dikkat etmeye çalışıyoruz o yüzden iftarlarımız sahurlarımız hafif geçiyor, sizin yaptıklarınızı okuyunca utanıyordum yazamıyordum:kedi:
ama bugün dardayım akıl danışmam lazım, yarın zor bi misafirim geliyor, soğan, tavuk, patlıcan yemiyor, geçen çağırdığımda fırında patatesli köfte yapmıştım şimdi yapamamlmaz: bana bi ana yemek lazım..tam emin olmamakla birlikte menüm şöyle:
ayran aşı çorbası
sigara böreği
zeytinyağlı taze fasülye
haşlanmış patatesli salatalıklı yoğurtlu salata (adını bilmiyorum ama cacık kıvamında bi meze:)
mevsim salata
henüz bulamadığım ana yemeğim
pilav
kavun, karpuz
tatlı (ona da karar vermedim, hazır da olabilir)
hepinizi çok seviyorum, ana yemek fikirlerinizi bekliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?