''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hepinize mutlu,huzurlu bayramlar arkadaşlar..
Rabbim nice ramazanlara va bayramlara ulaştırsın sağlıkla inşaAllah..

bu ramazanı sizlerle birlikte geçirdik.sizlerle tanışmaktan sizlerle olmaktan büyük keyf aldım. çok güzeldik :asigim:
Rabbim daha güzel geçireceğimiz ramazanlar ,bayramlar göstersin inşallahh.:Saruboceq:

kızlar
geçmiş bayramınız kutlu olsun
koydeydim kaçgündür ben gittigimde kk ya girilmiyordu .. neyse herkesinii olmasına sevindim kib öptm
akşama ne yemek var sayfasında görüşürüz inş

Arkadaşlar!
Herkese merhaba..
Harika bir ramazandı,bol muhabbetli,sevecen,keyifli.
Herkesin gönlüne sağlık,maşallah sizlere..

Önümüzdeki Ramazan'a yetişir,tatlı sohbetlerle süsleriz derinimizi inşallah..
Site bakımından dolayı ne yazık ki kapanışı coşku ile yapamadık,sağlık olsun diyelim.
Ramazan Etkinliğine olan ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ediyor,yepyeni , heyecan dolu , sıcacık etkinliklerde buluşmayı diliyorum.

Tatil dolayısı ile pek bakamasam da bir-hafta on gün sonra , yine toplanıp , cici cici sohbetler edeceğimiz,yeni bilgiler edinip,paylaşacağımız çok güzel bir topiğin sizleri beklediğini bildiririz efenim :)

Sonsuz sevgi ve selam ile

Son düzenleme:
Libicim,heves ve heyecanla yeni topiği bekliyorum..yerimseniben

:1hug:
İnşallah cici yüreklim inşallah..
Bayram da girince araya hasret çoğaldı,ara epey açıldı,umarım müthiş bir hız ve keyifle yoğururuz önümüzdeki günleri..

Bayramda neler yaptınız neler ettiniz bakalım :)
Yok mu komşularım.. ?

Simi'm ne tatlısı ettin:hulya:

Bizim ev her iki ailenin de küçüğü olduğu için tatlı yemeye biz gideriz..kaydirigubbakcemile3
Bu bayram annem revani yapmıştı bolca.Kayınvalidem de cevizli sarma yaptırmıştı.Afiyetle mideye indirdik söylemesi ayıp..:kedi:

huuwww yeni topikimiz mi olacak delikafadulden
libim merak içinde beklemedeyiz tatlısı opuyorumnanaktan

OyyŞeniz
Ellerine sağlık teyzeciklerimizin..
Cevizli sarma dediğin baklava değil mi simim:*

huuwww yeni topikimiz mi olacak delikafadulden
libim merak içinde beklemedeyiz tatlısı opuyorumnanaktan

:1hug:

:asigim:
İnşallah minik kuşum..

OyyŞeniz
Ellerine sağlık teyzeciklerimizin..
Cevizli sarma dediğin baklava değil mi simim:*

[/B]

Baklava değil Libiciğim,en azından şekil olarak..Sanırım yufkayı açıp içini cevizleyip rulo sararak,minik minik kesip yan yatırıp pişirmişler ve şerbetini vermişler..fisfisfis

selamlar herkeseee
yeni topiğimizi dört gözle bekliyorum çok güzel paylaşımlarımız oldun bidahki ramazanımızıda iple çekiyorum
bende oldukça küçük olmama rağmen bayramda eşimin akrabaları bizim onları gittimiz günün ertesi günü bize geldiler ev ziyareti babında malum daha yenı evliyim :):)
bende gezmeden gelip ancak yaprak sarma hazır kemalpaşa tatlısı ve klaın klaın sarılmş patatesli börek ikram edebildim çayla birlikte
bayram düşündüm kadar süper geçemedi malesef annişim köydeydi
babişimde arife günü ve abyramın ilkgunu bende kaldı kahvltıyada kayınvldeme gittik . bol sinemalı geçti bayram benm için 2 filme gittik :):)

hepinis öpüldünüs canlarr

Baklava değil Libiciğim,en azından şekil olarak..Sanırım yufkayı açıp içini cevizleyip rulo sararak,minik minik kesip yan yatırıp pişirmişler ve şerbetini vermişler..fisfisfis

cokacimcoook
Oy oy oy..
Yapan ellere sağlık ,yiyenlere de afiyet,bal,şeker olsun.
Nice bayramlar göstersin size hep birlikte..

Amanın daha ne olsun kardeşim:)
Ellerine,gönlüne sağlık..
Umarım önümüzdeki bayramı düşündüğünden daha güzel yaşarsın,hep birlikte el ele.
Rabbim içinize sindirsin..

Heh film mi dedin?alkisalkisalkis
Hangileriydi..

sağolll kardeşimm film ölümcül deneyin son çıkanı 3 boyutluydu
diğeride prenha die bi filmdi ama ben pek beğenmedim çok açık bi filmdi eşimle çok pişman olduk giridimize arkadşların ısrarıyla girdik filme onlarda beğnmedi ama ölümcüldeney süperdi :kedi:

selamlar canlar
bir yılı daha geride bırakıyoruz
ramazana az kaldı sohbetlerimizi özledim
yakında buluşmak dileğiyle

Son düzenleme:
şimdiden içimde ramazanın heyecanı başladı nası bi sevinçtir Rabbim hayırlısıyla hakkını vermemizi nasip etsin inşallah Rabbimize layık kullar olabiliriz
inşallah güzel sohbetler ederiz burda hep birlikte

Kizlar haftaya insaAllah yine mübarek Ramazan ayina kavusuyoruz :)
Bu sene yemekler benim elimden olacak insaAllah :)
Corba / Yemek / Tatli / Salata tariflerinde bir birimize yardimci olalim mi :)

inşallah bu yıl da layıkıyla bir ramazan geçirir..buradaki dostane paylaşımlarımızı da hayırlısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirebiliriz..tüm dostları sevgiyle kucaklarız yine en cici menü fikirleriyle birlikte..

ramazan geliyor heycanlıyım.burda sohbet etmek çok güzel.inşaallah ulaşırız o günlere

Kizlar gün be gün mü hangi yemegi yapacaginiza karar veriyorsunuz?
Yoksa daha önceden bi plan filan yapiyormusunuz?
29 gün 29 ayri ayri yemekler :)

tamam kızlar iyi düşünmüşsünüz bu başlıgı 30 gün ramazan siz tarif verin yemek yapın bende birinize gelirim artık menüye göre iftara hayırlı ramazanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…