Valla kızlar sÜpersİnİz ner dİyİm hamİle hamİle bu topİk avuÇlarımı yalaya yalaya bİ hal oldum.maŞallah anacım ne marİfetlİsİnİz barzey pınar lİbyna sympatİgue azrİ kızı valla sÜpersİnİz tabİ adını hatırlmadıĞpım dİĞer kızlar.
cok gec farkettım bu topıgı
ıkı gundur bu aksam gelecek olan mısafırlerım ıcın menu arayısı ıcıne gırmıstım kı
ısten bır an evvel cıkabılırsem bır kısmını hazırlamıs oldugum menum su sekılde
domates corbası,
fırında kuzu guvec
fırında mantar
pataes puresı
sehrıyelı pılav
kol boregı
havuc tarator
tursu (yogun ıstek uzerıne)
vısne kompostosu
gullac
umarım mısafırlerım begenır
ay cok tesekkur ettim canim ,benimde isimim gecti orda:kedi:
biliyosun biz turk garilarinin elinden hersey gelir ,:hooray:
bir degil bin cesit gelir hatta:lepi:
teşekkürler kardeş..ben ilk kez evde tire köftesi yaptım gerçekten hoş oluyor hemşerim..istersen bazı mandıralarda donmuş halde gerçek tire köftesi de bulunuyor..ben böyle köfte yemedim.inegölde neymiş en büyük tireeee:lepi::lepi:
teşekkürler kardeş..ben ilk kez evde tire köftesi yaptım gerçekten hoş oluyor hemşerim..istersen bazı mandıralarda donmuş halde gerçek tire köftesi de bulunuyor..ben böyle köfte yemedim.inegölde neymiş en büyük tireeee:lepi::lepi:
TABıKı ÖLE KUZUM.HA SANA NE SORCAM BENDE KIZARDIM YAZMIŞIN ONU ANLAYAMADIM CANIM.zemuszemus
oooo afiyet olsun canim masallah yok yok
havus tarotar nasil oliiiiCADIARZU
canım aslında bılıyorsundur mutlaka ısmının tarator oldugunu bende gorumcemden ogrendım
havuc rendelenerek sıvı yagda ıyıce kızartılır
uzerıne tuz ılave edılır
servıs tabagına alındıktan sonra uzerıne ıstege gore sarımsaklı veya normal yogurt dokulur
en uste tereyagı ve pul bıber kızdırılarak cızzzz yapılır
afıyetle yenır cokacimcoook
Canım ben de çok seviyorum Tire Köftesini.Nasıl yaptın tarifini verebilir misin?Ya da hazırsa nereden aldın acaba?
Çok güzel gözüküyorlar.Ellerine ve emeğine sağlık.
libisim anam bunlar ne boyle kim yicek yav okadar seyi hadi misafirleri anladikta siz kendinizede cok sehit yapiyosunuz
masallah bidene yaw eline kimse su dokemicek:kedi:
dikkat et kilo alma benim gibi zaten biraz vermsitin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani kk pro kart aldim bugun profilim kirmizi oldu onu demek istedim:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani kk pro kart aldim bugun profilim kirmizi oldu onu demek istedim:jeyyar:
hayırlı olsun sempatiqm gerçekten kırmızı yakışmış sana can.sayfanıda bi kızartta haber ver bakem nasıl olacak meraktaym..opuyorumnanaktan
Canım ben de çok seviyorum Tire Köftesini.Nasıl yaptın tarifini verebilir misin?Ya da hazırsa nereden aldın acaba?
Çok güzel gözüküyorlar.Ellerine ve emeğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?