''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

teşekkürler tatlım.paylaşmanın her hali güzel öyle değilmi???opuyorumnanaktan

topikk çokk güzell yaaa
pınarımmm senide buldumm kuşumm opuyorumnanaktan
ne marifetli hatunlarsınızz ya maşallahhh
bende buraya takilimm azcıkk banada bulaşsınn zemuszemus

takıl angelm takıl can burası muazzam....sen doğuştan muhteşemsin burada farkına varıcağnndelikafaduldensırnaşık şey:dance::roflol::roflol:nası şiirsel annattm yine ben yaffff

bir saatten az kaldı bugün tek başımayım.annem kuzucukla iftara gitti bir yere ben yorgunum çok evde kaldım gelende yok ne yazıkki..dunden kalan corbamla koftemı cıkardım bırazdan ısıtırm tatsız bı ıftar olacak...

hanimlar n kadar marifetlisiniz masallah
bende tarifleri okudukca sundan yapcam bundan yapcam diyorum ama sayfalar arttikca tariflerde artiyo .bunlari bir yere kaydedebiliyozmu n.olun yardimci olun lutfenn.hepsini sirayla denemek istiyorum.hepinizin ellerine saglik.-hayirli iftarlar:1hug:

e canim yine burdan okursun tariflerini
bazi tariflerimizinde konu acip tarif verdik oralardan takip edersin sen yeterki yapmak iste

e canim yine burdan okursun tariflerini
bazi tariflerimizinde konu acip tarif verdik oralardan takip edersin sen yeterki yapmak iste
canim ,hangi tarifin nerde oldugunu bilmiyorumki:uhm: cok sayfa var hadi 20 30 sayfa okk .neyse bir alternatif yoksa mecbur bakcam.bende sizlere yazmak isterdim bu aksam sunu yapcam diye ama biz burda yurt disinda herkez belirli bir miktar veriyo turkiyeden asci getittiriliyo ve o asci yapiyo bizde gurbetcilerle beraber aciyoruz iftari ee bulasiklar kaliyo onlarida biz yikiyoruzz .teravileri kilip geliyoruz eve ,hep beraber oruc ta acmak cok guzel 150 200 kisi oluyoruza.s.

ravzanurcuğm ismimizi tıkla sayfamıza git sayfamızda recipes bolumumuz var oradan ıstedıgıne bak cnm..gayet kolay..ayrıca hoş sözlerin için teşekkürler balım..opuyorumnanaktan

kurban olurum cnm benm sen neredesın?ne olur hakkını helal et can

ravzanurcuğm ismimizi tıkla sayfamıza git sayfamızda recipes bolumumuz var oradan ıstedıgıne bak cnm..gayet kolay..ayrıca hoş sözlerin için teşekkürler balım..opuyorumnanaktan
tesekkurler canim:1hug:
evet oyle daha kolay olurr .ama inanin tarifler harika ben yemek kitabinda bile hic boyle istahli istahli bakmamistim.....degme ascilara tas cikariyosunuz opuyorumnanaktanhayirli iftarlar canim

tesekkurler canim:1hug:
evet oyle daha kolay olurr .ama inanin tarifler harika ben yemek kitabinda bile hic boyle istahli istahli bakmamistim.....degme ascilara tas cikariyosunuz opuyorumnanaktanhayirli iftarlar canim

allah razı olsun cnm bnm..sanada hayırlı iftarlar..opuyorumnanaktan

evet kızlar sofrayı kurdum ezanı bekliyorum.
menü
mercimek çorbası
patlıcan musakka
mantar sote
yoğurt,turşu
veeeee içecek olarakta suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(çok susadım da)

menü
mercimek çorbası
patlıcan musakka
mantar sote
yoğurt,turşu

aynen cnm..aynen..allah kabul etsın oruçlarımızı hayırlı ıftarlar..

opuyorumnanaktan
oh ohhh daha ne olsun
afiyet bal şeker olsun hatun..
Hayırlı iftarlarzemuszemus

Ellerine sağlık şimdiden balısı..
Saraylı yı biliyorum enfes bir tat..
ıMm...
Bize buyursanıza sahura delikafadulden

menü
mercimek çorbası
patlıcan musakka
mantar sote
yoğurt,turşu

:1hug:

Rabbim kabul etsin;sofranıza afiyet gönlünüze muhabbet ve huzur versin.
Bizlere de dua edim opuyorumnanaktan

Afiyet olsun...

Sıra çabucak bize de gelsin :kedi:

gizzz libis bana bak duduklu duduklu dedin anam kapagini acamiyomkafamçokkarıştı ben ne etcem simdi:1shok:
yoksam bana nazarmi degdin lenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…