''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Hanimlar ramazan hazirliklariniz neler ?
Bende biseyler hazirlayayim diyorum hevesleniyorum ama öncesinden buzlugu doldurdugum icin
suan birsey yapip stoklayamiyorum..

MUTFAKTAYIM, emegine saglik, konservedekiler komposto degil mi ?
Tarifini yazarmisin..

evet canım ikisi komposto biri fasulye

Topik yeniden canlanmis

Selam hatunlar

Hazirlik yapanlarin ellerine saglik Hayirlisiyla atlatalim insallah Ramazani

Bende kah arkadaslarla toplanip kah kayinvalidemlerle toplanip içli köfte ve manti yapimina katildim ve payima düsenleri attim buzluga

ve biraz kiyma alip koydum bi ara köfte kizartip buzluga atmam gerek oda büyük kolaylik oluyor

hazirliklari bile zevkli mübarek ayin

hayırlı ramazanlar olsun inşallah her yönden değerlendirelim bu ayı bende acemiyim eşimle oruç tutacaz sahurluk iftarlık hazırlarsak tüyo alırsak cok sevinirim şimdiden teşekkür derim

Bugün 3 tepsi Pizza yaptim, 2 tepsilik pizzayi derindoruncuya attim bile
sahur icin önceden cikarilip isitilip bi güzel afiyetle yenecek :)

Hem gezme amacli hem de ramazan alisverisi icin, izmitten eminönüne gidicez esimle pazar günü insallah.
Misir carsisinin o muhtesem sihirli havasini solumak gerek

slm arkadaşlar bende daha önceden bu topigi görmüştüm ramazanda paylaşım yaparim diyodum ramazandan önce canlanmış bile burası benimde yarın için menüm hazır ama yarın paylaşacam

Hayirli RAMAZANLAR Herkese..
Allah soframizdan bereketi yuvamizdan huzuru eksik etmesin..
bu mubarek ayda dualarimizi kabul eylesin insAllah...

Birbirinden guzel menulerle burada olucaz yine 1 ay

Bu gece sahurda bu sabah yaptigim pisi den var..
Yanina menemen ya da omlet yapcam elmali kekte var.. Cayla iyi gider..
Yarin aksam da menuyu yazarim resimleri eklerim insAllah

Son düzenleme:
herkese hayırlı ramazanlar
bende sahurda kahvaltı hazırlarım yanına patatesli omlet karpuz ve çay...sofralarımız bereketli olsun

Ben regl oldugum için tutamıycam ama güzel bi pogaca yaptım bugün sahur için. Yanına çay kahvaltılık ve kavun ile sahur yapıcaz kısmet oılursa eşimle.
Hayırlı ramazanlar.

Oh masallah herkes hazirlik içerisinde

Hayirli Ramazanlar olsun insallah, Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi

Biz haftaarasi sadece kellogs yemeyle yetiniyoruz Ama haftasonu uyumayip güzel bi kahvalti yapmak için sabirsizlaniyorum

herkese hayırlı ramazanlar olsun bizde bu akşam sahurda kaşarlı gözleme yicez eşimle yanına da kahvaltı çeşitleri yarın akşam iftara ne yapsam diye heycan sardı menü yapıcam sanırım hergün ona uyup yapmaya çalışıcam

evet arkadaşlar ilk iftar menüsu benden gelsin kismetse akşama mercimek çorbası(yağ soğan eşliğinde) semsek yumurtalı köfte yoğurtlu havuç salatası sorun olmassa resimlerinide eklerin simdiden semseklerimi yapmaya başladım bile iftara yakında kavururum

afiyet olsn :))))

semsek ne ki?hangi yörenin yemeği tarifini yazarsan bizde deneriz insallah

canım menü çok güzel tatlı ve börek fikrin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…