''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

yogurt corbasi yapmaya karar verdim
yanina zeytinyagli pirasa
bide canim dereotlu makarna salatasi istedi
sizce yeterlimi yoksa yanina baska bisey gerekirmi ne onerirsiniz

halka ne ki?

ya birde patatesle ewde cips yapan bir arkadas vardı kımın tariflerindeydi o? bulamıyorumkafamçokkarıştı

sende mi bilmiyon,:mymeka:ya nasi anlatiyim hani simitim buyuuuk olanini ve susamsiz olanini dusun ,kucuk kucuk kesip icine peynir koyup,yumurtaya bulayip kizartip,afiyetle yeniyomafoldumbeniste halka buuu,ama ben yiyemiyommafoldumben

cnm bu harika bir sofra olmuş.çok şirin.eminim misafirlerinde bayılmıştır.ellerine emeklerine sağlık..

hep çalışıyoruz cnm ama mutfak aşkı bambaşka..sen bence yanlış düşünüyorsun evlenince hiç zorlanmayacaksın çünkü mutfak aşkının yanı sıra birde sevdiceğe güzel şeyler sunma heveside eklenecek hiç çıkmazsın artık mutfaktan..hakkında hayırlısı cnm bnm..

hemen bacım inan benimde cnm istedi şimdi..biz kuru tarhana yapıoruz o da güzel oluyor..cokacimcoook

canim cok sagol simdi pc ayri bir dosya actim hepsini oraya kaydedecegim ..sen nasil aklinda tutuyosun hemen linki veriyosun

cnm arama butonları var oradan aratabilirsin..azeri bnm arkadaşm olduu için hatırlıodm ama bu şekilde de bulabilirsin..opuyorumnanaktan

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
pınarcım resimli mönülerine bayılıyorum marifetli gacı seni zemuszemus

yazmalım sofran çok cici olmuş hem marifetli hemde teze gelinimiz :kedi:

bizim bu akşamki iftar mönümüz;
kremalı mantar çorbası
ev usülü iskender
salata
şeftali kompostosu

hayırlı iftarlar a.s.

harika bir menü canım... sana da hayırlı iftarlar... opuyorumnanaktan cokacimcoook opuyorumnanaktan

ben ne çorbası yapııım ya kızartmanın yanında?:bbo:

ezogelin yap balım..

yogurt corbasi yapmaya karar verdim
yanina zeytinyagli pirasa
bide canim dereotlu makarna salatasi istedi
sizce yeterlimi yoksa yanina baska bisey gerekirmi ne onerirsiniz

gayet hoş bir menü bence..
teşekkürler ediorm ceylişm..menün gayet hoş ama tatlısız sadece komposto yetiyormu..keşke bana da yetse keşkeeeee...:Saruboceq:

sanada hayırlı iftarlar tatlıcm..

Bu akşam iftara davetliyiz, menüyü bilmiyorum, yarın söylerimzemuszemus

evde tek olacagım için bir bardak süt ,bir de cesitli recellı ekmeklerle gecıstırmeyı düşünüyorum..:kedi:

pinarcim sen tatlisiz yapamiyon bu be
ben fazla yapmam tatliyi
yaptigim zaman bir hafta yeriz birakariz :)
oyle fazla aramiz yok canimi yemekten sonra tatli isterse hurma falan koyarim veya cay yeter bize

evde tek olacagım için bir bardak süt ,bir de cesitli recellı ekmeklerle gecıstırmeyı düşünüyorum..:kedi:

canim sen bnlari iftardami yiceksinkafamçokkarıştı
anam kensin olsan bile bu yeremi yemek tarzi bisey yap bari bu cok az gib bide recelli
yada benm recelle aram olmadigi icin degisik geldi bana

Bende sultanahmetteyim bugün arkadaşlarla:dance:

sucuk ekmek olur heralde menüdecokacimcoook

pinarcim sen tatlisiz yapamiyon bu be
ben fazla yapmam tatliyi
yaptigim zaman bir hafta yeriz birakariz :)
oyle fazla aramiz yok canimi yemekten sonra tatli isterse hurma falan koyarim veya cay yeter bize

nerdeeeeee:1no2:
bizde tatlı sofraya gelir.geriye boş tabak gider.yani mutfaktan bir çıktımı bir daha dönüşü olmaz...lmaz:

ayy pınarrr çok teşk valla tarifin için.ayy ne yağ sıçraması ne kokusu ne de yorgunluğu..ayy kızartmam çok güzel görünüyor...yardımcı olduğun için çok teşk ederm canım.opuyorumnanaktan

kuzu cevirme yapacaklar sana:1closedeyes:

:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:

hemen tarifini bulmam lazım.biz de çok tüketilen bişiy değildir de çorba bilmiyorum.bulursam yaparm çok saol gülüm önerin için...opuyorumnanaktan

balım normal mercimek corbası yapıosn ya ben ona bıraz salca kavurup nane kara biber bir diş te sarmısak ekliorm hoş oluyo.ezogelin gibi..opuyorumnanaktan

Bende sultanahmetteyim bugün arkadaşlarla:dance:

sucuk ekmek olur heralde menüdecokacimcoook

afiyet olsun cnm..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…