ayy pınarrr çok teşk valla tarifin için.ayy ne yağ sıçraması ne kokusu ne de yorgunluğu..ayy kızartmam çok güzel görünüyor...yardımcı olduğun için çok teşk ederm canım.opuyorumnanaktan
teşekkürler ediorm ceylişm..menün gayet hoş ama tatlısız sadece komposto yetiyormu..keşke bana da yetse keşkeeeee...:Saruboceq:
sanada hayırlı iftarlar tatlıcm..
kuzu cevirme yapacaklar sana:1closedeyes:
balım normal mercimek corbası yapıosn ya ben ona bıraz salca kavurup nane kara biber bir diş te sarmısak ekliorm hoş oluyo.ezogelin gibi..opuyorumnanaktan
afiyetler olsun balım.ama daha cok var sogursa bır daha ısıt fırında..opuyorumnanaktan
pinarcim gecen gun dikkatimi cekti bu tarif ama cesaret edemedim o arada sende yoktun forumda soramadim,bi cay bardagi su siviyag demissin,hem su hem siviyagmi koyuyoruz cnmm
ne guzel valla ozendim,ben tatliyi cok severim ama iki kisiyiz bide esim pek yemez hic yapamam cesaret edip,,
pınarcım ben tam bir tatlı canavarıyım hergün her an yerim dün tatlımız vardı bugün yapmayayım dedim malum kilo problemi,ama her an fikrimi değiştirebilirim :bbo:
hehh hatta değiştirdim bileee
ben hemen tatlı topiklerine uçuyorum
pinarcim gecen gun dikkatimi cekti bu tarif ama cesaret edemedim o arada sende yoktun forumda soramadim,bi cay bardagi su siviyag demissin,hem su hem siviyagmi koyuyoruz cnmm
afiyetler olsun tatlm..opuyorumnanaktangüllüm hemen deniycem inş.akşama yaparm...
eşim kızartmayı soğuk sever pınar o yüzden şimdiden yaptım ki ezana kadar dursun fırının içinde de ılık olsun en azından...
gerçekten çok teşk ederm balım....opuyorumnanaktan
arkadaşlar meraba
menüüücokacimcoook
düğün çorba
kuzu tandır
bademli kestaneli pilav
ayva kompostosu
paçanga böreği
fıstıklı sarma
bide güllaç
tabi bunlar benim canımın istedikleri ama hiçbiri yok maalesefsenağlama
nerdeeeeee:1no2:
bizde tatlı sofraya gelir.geriye boş tabak gider.yani mutfaktan bir çıktımı bir daha dönüşü olmaz...lmaz:
canım ne güzel anlatmışsın... gözlerim doldu inan okurken... :gitme:
bu sene benim de istanbul da son senem ve ilk defa gittim sahurda Eyüp Sultana... offff...... mafoldumben oranın manevi hazzını ve rahatlatıcı atmosferini anlatamam... sanki evindesin... herkes o kadar rahat ve samimi ki... can-ı gönülden isterim ki isteyen herkes bu güzelliği yaşasın... :Saruboceq: Rabbim hacca gitmeyi de nasib etsin... oralara yüz sürmeyi.... :Saruboceq:
libyana bu güzel sözlerin için sağol... opuyorumnanaktan
sende mi bilmiyon,:mymeka:ya nasi anlatiyim hani simitim buyuuuk olanini ve susamsiz olanini dusun ,kucuk kucuk kesip icine peynir koyup,yumurtaya bulayip kizartip,afiyetle yeniyomafoldumbeniste halka buuu,ama ben yiyemiyommafoldumben
Cemre110süpersin akedeşş:)
Allah iyiliğini versin.. :)
Bugün kü mönüm:
Sebzeli sucuklu tarhana çorbası;
Kiev tavuğu;
3 renkli pilav;Bezelyeli patates salatası;
sarma
tatlı olarak da krep bohçası ve dondurmaaaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?