- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi Eglencesineee344
-
Napıyo mesela, peyniri tabağa koyarken koyamıyor mu? Ekmek sepetinden ekmek çıkartamıyor mu? Bedensel Engelli mi kendisi? Bunlar gayet iki fiziki hareketle yapılabilecek seyler.Bu da sizin fikriniz
valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın
Ayy dün babam nereye çatacağını şaşırmış en son bana hep artırmadan su içiyorsun mineral almıyorsun böbreklerin iflas edecek senden adam olmaz diye bağırdı off,Boşuna oruç tutmasınböyle oruç tutup çevresine saldıran insanların orucunun Allah katındaki değeri nedir acaba
Adam seni düşünmüş işte ne var evlat değil mi nankörAyy dün babam nereye çatacağını şaşırmış en son bana hep artırmadan su içiyorsun mineral almıyorsun böbreklerin iflas edecek senden adam olmaz diye bağırdı off,
Etkileyici bir yorumdu.Ya Allah bilir tabi ama böyle kalp kırdıktan sonra tuttuğun orucun ne anlamı kalıyo ki?
Öpüyorum seniEtkileyici bir yorumdu.
Zaten hep babam haklıAdam seni düşünmüş işte ne var evlat değil mi nankör
O kadar kredi verenlerin burda aldatılma hikayesi ile doluBöyle mükemmel(!) bir eşiniz var ama siz hastayken kalkıp sofra hazırlamanızı isteyebiliyor? Çok çelişkili değil mi. Tamam eyvallah sağlıklı olsanız kalkıp hazırlayın bir şey demem ama hastayken adam size kıyıyormuş bunu nasıl farketmediniz? Sen yat karıcım hastasın ben hallederim demeliydi böyle mükemmel bir eş!
Siz dert etmediyseniz problem yok tabi. Kimse dert etmesin o zaman. Koronadan eliniz ayağınız kalkmazken sahur hazırlamak buna müsaade etmek de sizin kocanızın düşüncesizliği hassaslık değil. Biz de kim müsaitse o kalkar hazırlar diğerine haber verir. Konu sahibi bazı öküzlükleri normalleştirmeyin.Tek bir konuya bakıp yorum yapamam ama eşiniz yemek-açlık konularında hassas olabilir. Zaten poğaça falan hazırmış 10 dakika kalkıp bi yumurta haşlayıp yatabilirdiniz.
Ama yapmıyor olmanız da onun bağırmasını gerektirmez. Bilemedim.
Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
Çevir kazı yanmasınHayır canım sahur hazırlanmasını istemekte bence haklı dedim ben. Bunu bağırarak öküz gibi söylemesinde değil. Dediğim gibi kimine göre sahur istemesi de haksızlık olabilir sonuçta herkesin bambaşka hayatları var herkes burada kendi fikrini söylüyor. Ben istememesi lazımdı diyenlere de saygı duyuyorum umarım konu sahibi de konuyu güzelce halledebilir.
Aferin sana harika kadin. Bu yıl, yılın kadını, eşi, annesi, gelini, eltisi, yengesi ödüllerine aday gösterilir ve hepsini kazanırsın eminim.Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
Valla maymunlar bile yavrusunu sırtına alıp bulaşık yıkayıp ateş yakiyor ve yemek pişiriyor.Bu da sizin fikriniz
Ne olursa olsun kadının "görevini" yerine getirmeli değil mi? Sizin fikirlilerim canının hiç değeri yok, yazık. Yetiştirdiğiniz çocuklardan kime ne hayır gelecek?En sinir olduğum şeylerden birisi, oruç tutuyorlar ama kalp kırıyorlar. Eee bağır çağır ama oruç tut. Yahu ramazanın olayı bu değil ki. Sadece aç kalmış oluyorsun. 1-2 tabak bir şey hazırlamak için böylesine kalp kırmaya değmez bile.
Bazen geç yattığım zaman kalkamayacağımı anlayınca yatmadan eşime bir kahvaltı tabağı hazırlayıp dolaba koyuyorum, o da kalkınca çayını,yumurtasını vs. hallediyor. Ya da küçük sahanda menemen vb. pişiriyorum kalkınca ısıtıp yiyor. Baktınız sizde o gün yorgunsunuz böyle bir tabak hazırlayıp koyabilirsiniz.
Yazık, beceremiyorsa kocanız sakat herhâlde.Bu da sizin fikriniz
Bir erkeğin herhangi bi konuda bir kadına bağırması zaten doğru değil o konuda hem fikiriz. Orada o adam zaten haklı. Ben sadece sorun buysa diğer açıdan adamda bi sıkıntı yoksa Karalar bağlayacak kadar üzülmesine gerek olmadığını söylemek istedim.
Korona olduğum dönem kocam bana kalk sahur hazırla da demedi. İlk gün baktım kendi beceremiyor ben kendim kalktım yaptım. Yani yaştayken de biraz zorlayıp kendimizi yapabiliriz geçici bir süreç sonuçta demek istiyorum.
belki bir çözüm önerisi olur diye. Yoksa buradan gaz verip akşam yine bir kavga yaşasınlar istemedim tölere edebilmesi için destek olmaya çalıştım.
Valla maymunlar bile yavrusunu sırtına alıp bulaşık yıkayıp ateş yakiyor ve yemek pişiriyor.
Eşin ortalama bir maymundan bile daha az beceriye sahip ve sen buna gülüyor, eğleniyorsun.
Durma devam et.
Yumurta ve pogaca ile sahur mu olur iki tabak yemek hazirlamaliydin sizi haksiz buldumKızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
İlk sevgilim 22 yaşında olmuştu, aynı böyle biriydi. Oruç tutcaksın tabi diye azarlamıştı. Ben bununla evlensem yapamam diyip ayrılmıştım.Kızlar hayırlı sahurlar . Ben bu gece biraz hasta gibiydim zatten reglyim oruç tutmuyorum dün fln güzelce hazırladım eşimin sahurunu bu gece kalkamadım kemiklerim agriyrdu hayatım dedim sen hazırlasan bugünlük yumurta haşla dedim yatmadan pogca da yapmıştım onu da istirsin dedim . Ama yok bir bagirmalara başladi bana ben akşama kadar çalışayım da sahuru da kendim hazirlayim da . O hâlimde nasıl üzüldüm hala kendime gelemiyorum kapı carpmalar falan gurbette ailemden 20 saat uzak mesafedeyim yâni ne gerek var benim senden başka kimsem yok burda . 22 yaşındayım herkes ailesinin dizinin dibindeyken gelmişim ben seninle Türkiye'nin bir ucuna . Ben mi hataliyim lütfen akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?