Sahura kalkmadim diye bağırmalar

Bu da sizin fikriniz

valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın
Napıyo mesela, peyniri tabağa koyarken koyamıyor mu? Ekmek sepetinden ekmek çıkartamıyor mu? Bedensel Engelli mi kendisi? Bunlar gayet iki fiziki hareketle yapılabilecek seyler.

Yapamıyor değil, anası gibi baktığınız için yapmıyor

Boşuna oruç tutmasın böyle oruç tutup çevresine saldıran insanların orucunun Allah katındaki değeri nedir acaba
Ayy dün babam nereye çatacağını şaşırmış en son bana hep artırmadan su içiyorsun mineral almıyorsun böbreklerin iflas edecek senden adam olmaz diye bağırdı off,

Ayy dün babam nereye çatacağını şaşırmış en son bana hep artırmadan su içiyorsun mineral almıyorsun böbreklerin iflas edecek senden adam olmaz diye bağırdı off,
Adam seni düşünmüş işte ne var evlat değil mi nankör

O kadar kredi verenlerin burda aldatılma hikayesi ile dolu

Siz dert etmediyseniz problem yok tabi. Kimse dert etmesin o zaman. Koronadan eliniz ayağınız kalkmazken sahur hazırlamak buna müsaade etmek de sizin kocanızın düşüncesizliği hassaslık değil. Biz de kim müsaitse o kalkar hazırlar diğerine haber verir. Konu sahibi bazı öküzlükleri normalleştirmeyin.

Çevir kazı yanmasın
Baya baya adamı haklı bulduğunuzu yazmışsınız işte , herkes aynı şeyi okudu.

Konu sahibi hastayım diyor ki keza hasta olmasa da adam kendi yemeğini kalkıp hazırlayabilir değil mi ?

Sizin eşiniz de beceremiyor değildir o , siz öyle alıştırmışsınız .
Yoksa kaç yaşına gelmiş adamlar ekmeğin arasına peynir , domates koyup yiyip karnını doyurabilir.

Benim eşim çok iyi bir adam,koca ve baba. Ama onun aşırı sahur hassasiyeti var mesela. Adamın bir bu derdi var diye kötü ilan edemem. Koronadan elim kalkmazken bile kalkıp hazırladım o sene. Dert ettim mi etmedim :)
Aferin sana harika kadin. Bu yıl, yılın kadını, eşi, annesi, gelini, eltisi, yengesi ödüllerine aday gösterilir ve hepsini kazanırsın eminim.

Bu da sizin fikriniz

valla bende bilmiyorum ama beceremiyor gözünle görsen inanmazsın
Valla maymunlar bile yavrusunu sırtına alıp bulaşık yıkayıp ateş yakiyor ve yemek pişiriyor.

Eşin ortalama bir maymundan bile daha az beceriye sahip ve sen buna gülüyor, eğleniyorsun.

Durma devam et.

Ne olursa olsun kadının "görevini" yerine getirmeli değil mi? Sizin fikirlilerim canının hiç değeri yok, yazık. Yetiştirdiğiniz çocuklardan kime ne hayır gelecek?

aç karnını doyurmaktan aciz insanın nesini tolere edicez yahu.

Valla maymunlar bile yavrusunu sırtına alıp bulaşık yıkayıp ateş yakiyor ve yemek pişiriyor.

Eşin ortalama bir maymundan bile daha az beceriye sahip ve sen buna gülüyor, eğleniyorsun.

Durma devam et.

ya o değilde karnını doyurmak için başka bir insanın önüne yemek koymasına muhtaç birine saygı duyup nasıl sevişiyorlar benim aklım onu almıyor asıl.

Hasta olmama yorgun olmama bile gerek yok adetsem niye kalkim bos yere kalksin kendisi hazirlasin yiyecegini bunu gorev olarak goren kadinlarda kendileri bilir.

Yumurta ve pogaca ile sahur mu olur iki tabak yemek hazirlamaliydin sizi haksiz buldum

İlk sevgilim 22 yaşında olmuştu, aynı böyle biriydi. Oruç tutcaksın tabi diye azarlamıştı. Ben bununla evlensem yapamam diyip ayrılmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…